Latviski   |   По-русски
 
Otrās uzvaras izcīna Citadele banka un Privatbank
Autors: Futbola Turnīru Asociācija , datums: 17.1.2011

Otrās uzvaras izcīna Citadele banka un Privatbank Svētdien, 16.janvārī, tika aizvadītas Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru telpu futbola turnīra otrās kārtas spēles. Pēc tām bez punktu zaudējuma turpina Citadele banka un Privatbank, savukārt divi „zāģi” GE Money Bank un Swedbank rēķinā.

Nedaudz negaidīti, bet uz doto brīdi divas pēdējās vietas bez izcīnītiem punktiem ieņem komandas, kas pērn čempionātā bija diezgan augstās pozīcijās – GE Money Bank un Swedbank.

GE Money Bank pēc zaudējuma Baltic International Bank pirmajā kārtā otrajā tikās ar pēdējā vietā esošo Latvijas bankas vienību un, nespēlējot komandas līderim Raitim Grablovskim, piedzīvoja negaidītu neveiksmi 1:2.

Savukārt Swedbank pēc zaudējuma Privatbank otrajā kārtā tikās ar vēl vieniem pirmās kārtas neveiksminiekiem – Rietumu banka, un piekāpās ar 3:6. „Rietumnieku” sastāvā ar „hat trick” izcēlās Aleksejs Šroms, kurš sakarā ar ģimenes pieaugumu izlaida pirmās kārtas maču, kurā Rietumu banka spraigā cīņā ar 2:3 atzina DnB NORD Bank pārākumu.

DnB NORD Bank aizvadītajā otrajā kārtā tikās ar vieniem no čempionāta favorītiem Citadele banka un, lai arī mača 23.minūtē panāca izlīdzinājumu 1:1, tomēr beigu beigās piedzīvoja pamatīgu zaudējumu 1:6. Trīs vārtu guvumi Romana Samohvalova rēķinā.

Citadele banka pēc panākuma izvirzījusies turnīra līderpozīcijās.

Tik pat punkti – seši – arī Privatbank rēķinā. Ārpus konkurences startējošā vienība otrajā kārtā ļoti intriģējošā cīņā ar 4:2 pieveica vēl vienus favorītus Baltic International Bank. Izšķirošie izrādījās Dmitrija Savina mača 34.minūtē gūtie vārti, pēc kuriem rezultāts kļuva 3:1. Vēl pēc mirkļa tas pats D.Savins panāca arī 4:1, bet otros vārtus BIB labā guva pirmās kārtas varonis Sergejs Kotovs.

Tabulas trešo pozīciju ieņem Latvijas Krājbankas vienība, kas otrajā kārtā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Aizkraukles banku. Vienīgais panākums Krājbankas sastāvā turnīra rezultatīvākajam spēlētājam Ruslanam Pozdejevam.

Ruslans divos mačos guvis sešus vārtus. Ar pieciem viņam seko Genrihs Peršteins (Citadele banka), ar četriem – Vitālijs Politajevs (Privatbank) un Sergejs Kotovs (BIB).

Vēl nepieminētajā otrās kārtas mačā Nordea ar 5:4 pieveica SEB.

Trešās kārtas spēles tiks aizvadītas 23.janvārī no pulksten 13:00.

Partneri













Dalībnieki