Latviski   |   По-русски
 
Citadele banka un Privatbank turpina bez zaudējumiem
Autors: Futbola Turnīru Asociācija , datums: 24.1.2011

Citadele banka un Privatbank turpina bez zaudējumiem Svētdien, 23.janvārī, tika aizvadītas Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru telpu futbola čempionāta trešās kārtas spēles. Centrālajā no tām savā starpā tikās abas līdervienības – Citadele banka un Privatbank – un noslēdz mierizlīgumu 5:5.

Mačs ritēja pārmaiņus vadībā esot te vienai, te otrai komandai (1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 4:2, 4:5, 5:5), un jāsaka – neizšķirts bija taisnīgs iznākums. Citadele banka labā divus vārtus guva Mihails Grigorjevs, tostarp mača 38.minūtē panākot izlīdzinājumu 5:5, Privatbank rindās tāds pats panākums Alekseja Korčagina rēķinā. Līdz ar to abas vienības saglabā līderpozīcijas, un ir vienīgās, kas turpina bez zaudējumiem.

Savukārt pirmos punktus, uzreiz trīs, nopelnīja Swedbank komanda, kas, pateicoties Leona Medņa „pokeram”, ar 4:3 pārspēja SEB vienību. Jāpiebilst, ka Swedbank rindās diskvalifikācijas dēļ nevarēja spēlēt tās līderis Oļegs Kravčenko, kas ikdienā pārstāv Latvijas telpu futbola čempionāta vienību FC „Raita”.

Uzreiz trīs vienības – Baltic International Bank, Rietumu banka un DnB NORD Bank – ar sešiem punktiem dala trešo līdz piekto pozīciju. BIB aizvadītajā kārtā ar 6:4 pieveica Nordea (divi vārti Viktora Kļimova rēķinā), „rietumnieki” pateicoties Marka Andrejeva panākumam 37.minūtē „izrāva” 2:1 uzvaru mačā ar Latvijas Krājbanku, savukārt DnB NORD Bank ar 5:2 pārspēja Latvijas Bankas komandu („het trick” Aleksejam Bespalovam).

Vēl vienā mačā GE Money Bank ar 4:2 pieveica Aizkraukles banku, divi panākumi Pētera Naglas kontā.

Turnīra rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā joprojām atrodas Latvijas Krājbankas uzbrukuma līderis Ruslans Pozdejevs, kurš guvis septiņus vārtus. Bet līderim uz papēžiem min Leons Mednis un Genrihs Peršteins, kuri abi pretinieku vārtsargus pārspējuši pa sešām reizēm.

Ceturtās kārtas spēles tiks aizvadītas 30.janvārī. Intresantākās cīņas solās būt starp Citadele banka un BIB, kā arī Privatbank un Rietumu banka vienībām.

Partneri













Dalībnieki