Latviski   |   По-русски
 
Preses relīze: Baltic International Bank piedzīvo pirmo zaudējumu, līderpozīcijās izvirzās Swedbank
Autors: Futbola Turnīru Asociācija , datums: 12.2.2012

Preses relīze: Baltic International Bank piedzīvo pirmo zaudējumu, līderpozīcijās izvirzās Swedbank Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru telpu futbola turnīrā aizvadīta sestā spēļu kārta. Tajā pirmo neveiksmi piedzīvoja līdzšinējie līderi Baltic International Bank (BIB), kas ar rezultātu 2:3 piekāpās Citadele banka. Līderu stafeti pārņēmuši Swedbank vīri, kas ar 4:1 pārspēja Rietumu bankas komandu.

Sestās kārtas centrālajā mačā līderi BIB tikās ar vēl vieniem medaļu pretendentiem - Citadele banka. Mačs izvērtās patiesi interesants. Rezultātu 8.minūtē atklāja "citadelieši", bet BIB ar Igora Derbakova pūlēm ne vien atspēlējās, bet nedaudz vairāk kā divas minūtes līdz mača beigām arī izvirzījās vadībā. "Citadele" atbildēja ar to pašu - 39.minūtē Genrihs Peršteins panāca izlīdzinājumu 2:2, bet pēdējā minūtē uzvaras vārtus guva Romāns Samohvalovs.

Citā spēlē Swedbank, pateicoties diviem Oļega Kravčenko un Leona Medņa precīziem sitieniem, ar rezultātu 4:1 pieveica Rietumu banku un izvirzījās turnīra vadībā. Gan Swedbank, gan BIB ir pa 13 punktiem, bet Swedbank ir nedaudz labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība - 31:13 pret 23:8.

Tikai par punktu atpaliek Citadele banka un Privatbank. Pēdējie sestajā kārtā ar 7:3 pārspēja Ernest&Young.

Vēl divi punkti mazāk ABLV Bank, kas pēdējā mačā ar rezultātu 5:2 pārspēja GE Money Bank.

Uzreiz trīs komandas dala sesto līdz devīto vietu: DNB banka, Rietumu banka un Ernst&Young. DNB banka, Aleksejam Bespalovam izveļoties ar "pokeri", sestās kārtas mačā ar 6:0 sagrāva Latvijas Bankas vienību.

Visbeidzot, vēl nepieminētajā spēlē SEB ar 4:0 atstāja "sausā" Baltikums Bank, un pakāpās uz devīto vietu.

Reālākie pretendenti uz medaļām, neapšaubāmi, ir pašreizējās četras līdervienības, tomēr vēl visnotaļ reāli medaļu sadalē var iesaistīties arī nākamās četras sekotājas. Ļoti daudz izšķirsies septītajā kārtā, kas notiks 20.februārī. Visas spēles tiks aizvadītas Rīgas 15.vidusskolas sporta kompleksā Visvalža ielā 9.

Pēc sešām spēļu kārtām rezultatīvāko spēlētājus saraksta priekšgalā izvirzījušies L.Mednis (15 panākumi) un A.Bespalovs (14). Domājams, ka tieši šo spēlētāju starpā notiks galvenā cīņa par labākā bombardiera titulu.

Partneri













Dalībnieki