Latviski   |   По-русски
 
Startēs tradicionālais banku telpu futbola turnīrs
Autors: Futbola Turnīru Asociācija , datums: 11.1.2017

Startēs tradicionālais banku telpu futbola turnīrs Svētdien, 15. janvārī, Rīgas 15. vidusskolas sporta zālē starts tiks dots tradicionālajam Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru 16. telpu futbola turnīram, kurā šogad piedalīsies 12 komandas.

Kā ierasts, turnīru organizē Futbola turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Latvijas Komercbanku asociāciju, Latvijas Bankas Sporta klubu un Rīgas Futbola federāciju (RFF). Sacensību regulārais čempionāts notiks astoņās kārtās pēc Šveices sistēmas līdz 5. martam. Pirmo divu kārtu pretinieki tika noteikti ar 19. decembrī Latvijas Bankas telpās notikušās izlozes palīdzību, savukārt sākot ar trešo kārtu savā starpā tiksies turnīra kopvērtējuma tabulā vistuvāk esošās vienības, izņemot gadījumus, kad tās reizi jau tikušās.

Astoņu kārtu rezultātā tiks noskaidrots čempions un godalgoto vietu ieguvēji. Pēc regulārā čempionāta – 12. martā – turpat Rīgas 15. vidusskolā no plkst.10.00 līdz plkst.16.00 risināsies kausa izcīņa, savukārt regulārā čempionāta noslēdzošā kārta plānota 5. martā. Salīdzinājumā ar pērnā gada sezonu turnīram nav pieteikusies pērnās sezonas kausa ieguvēja “Swedbank”, “SEB banka” un “DNB banka”, taču dalību apstiprinājusi “BlueOrange”, kas sacensībās atgriežas pēc vairāku gadu pārtraukuma (2012. gadā pēdējo reizi startēja ar nosaukumu “Baltikums Bank”).

Līdzīgi kā pērn ārpus konkurences šīs ziemas turnīrā startēs “Privatbank” un “Nordea”. Tāpat šādā statusā sacensībās pirmo reizi piedalīsies “Citadele banka”, kas līdzīgi kā “Nordea” ārpus konkurences startē tā iemesla dēļ, ka komanda sastāv no divu finanšu struktūru apvienojuma.

Sacensību spēles risināsies svētdienās laika periodā no plkst.10.00 līdz plkst.16.00 jau minētajā Rīgas 15. vidusskolā Visvalža ielā 9. Simboliskā jaunās sezonas atklāšanas ceremonija plānota pirmās kārtas ietvaros plkst.13.00 – tieši pirms mača starp pērnās sezonas čempioni “ABLV Bank” un “Privatbank”.

Partneri














Dalībnieki