Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  
Latvijas pludmales futbola čempionāts 2010
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 15.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 30 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 279
Ziņas
Līderu maiņa Latvijas pludmales futbola čempionātā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 12.7.2010
Aizvadītajā sestdienā, 10.jūlijā, "Ķeizarmeža" laukumā Mežaparkā notika Latvijas pludmales futbola čempionāta trešais posms. Tas ieviesis krietnas izmaiņas turnīra tabulā - pēc diviem zaudējumiem uz trešo vietu atkritusi līdzšinējā līdervienība RTU, savukārt pirmo uzvaru svinēja un uz piekto vietu pakāpās Ventspils "Honda".

Līderpozīcijās izvirzījusies Rēzeknes "Dinamo-LAT" komanda, kas svinēja divas "smagas" uzvaras saspringtās spēlēs - 7:5 pār "TUC/FTA" un 3:2 pār līdzšinējiem līderiem RTU. Savukārt uz otro pozīciju pakāpusies Ludzas komanda, kas arīdzan izcīnīja divus panākumus - 6:4 pār VBFK un 10:7 pār "Hondu".

Bet līdzšinējie līderi RTU bija spiesti atzīt ne vien "Dinamo-LAT", bet arī "Honda" pārākumu - 5:7. "Studenti" līdz ar to atkrituši uz trešo vietu, bet ventspilnieki pakāpušies uz piekto, apsteidzot "TUC/FTA", kas aizvadītajā posmā piedzīvoja divus zaudējumus - jau pieminēto 5:7 pret "Dinamo-LAT" un 1:2 pret VBFK.

Nākamais, ceturtais, posms tiks aizvadīts 24.jūlijā Rēzeknē, bet jau dienu vēlāk, 25.jūlijā, Ludzā komandas izspēlēs pēdējā, piektā, posma mačus.
Zibensziņas

Ziņas

Šodien uzsauc

Aktuālais video

Aktuālais foto

Ziņu arhīvs













Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2010, rakstiet fta@fta.lv. Admin