Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  
Latvijas pludmales futbola čempionāts 2010
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 15.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 30 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 279
Ziņas
"Dinamo-LAT" atgūst Latvijas čempionu titulu
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 26.7.2010
Ar Rēzeknes "Dinamo-LAT" vienības triumfu aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās Latvijas čempionāts pludmales futbolā. Neskatoties uz to, ka pēdējos divos posmos Rēzeknē pie Rāznas ezera Rīgas RTU vienība izcīnīja maksimālo punktu skaitu - 12, bet "Dinamo-LAT" divas "acis" pazaudēja mačos ar "Ludzu" un "TUC/FTA", tomēr ar izcīnītajiem 10 punktiem izrādījās pietiekami, lai pēc gada pārtraukuma atgūtu Latvijas čempionu titulu!

Pirms pēdējiem diviem posmiem uz čempionu titulu reāli pretendēja trīs vienības - "Dinamo-LAT" (14 punkti), "Ludza" (13) un RTU (11). Visneveiksmīgākais izbrauciens uz Rēzekni sanāca Ludzas vienībai, kas zaudēja abos mačos ar sīvākajiem konkurentiem - 2:5 pret RTU (uzvarētāju labā pa diviem vārtiem guva čempionāta abi rezultatīvākie spēlētāji Gatis Rožkalns un Andrejs Ivanovs), kā arī 3:4 pagarinājumā pret "Dinamo-LAT".

Tā kā sestdien gan "Dinamo-LAT", gan RTU savus pretiniekus apspēlēja, izšķirošās izrādījās svētdienas spēles, kurās, kā jau minēts, "Dinamo-LAT" papildlaikā pieveica "Ludzu", bet RTU neatstāja nekādas cerības Ventspils "Hondai" - 10:0. Nākamās, čempionāta pēdējās, spēles abiem titula pretendentiem bija jāaizvada pret "TUC/FTA" komandu. Nelielas priekšrocības bija rēzekniešiem, kam, lai nezaudētu iekrāto pārsvaru, mačā ar "TUC/FTA" pietika ar neizšķirtu pamatlaikā. Tā arī notika - "Dinamo-LAT" trīs reizes izvirzoties vadībā (1:0, 2:1, 4:2), pretinieki ikreiz panāca neizšķirtu, un mača pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 4:4. Pagarinājumā veiksme tomēr uzsmaidīja vēlākajiem čempioniem, un svinības varēja sākties.

Lai arī RTU studenti pēdējā mačā ar vienu maiņu spēlējošo, tādējādi pagurušo "TUC/FTA" vienību pārspēja pamatlaikā - 8:3, tomēr augstāk par sudraboto otro pozīciju pakāpties vairs nebija iespējams.

Trešā vieta un bronzas medaļas izcīnīja 2009.gada čempioni "Ludza", tālākajās vietās atstājot VBFK, "TUC/FTA" un "Honda" vienības.

Vēsture

V-ta 2007.g. 2008.g. 2009.g. 2010.g.
1. "Dinamo-LAT" "Dinamo-LAT" "VRK/Ludza" "Dinamo-LAT"
2. VBFK RTU "Dinamo-LAT" RTU
3. TKB "Kreiss" "RTU/VBFK" "Ludza"
4. "Free" "UPTK" "TUC/FTA" VBFK
5. LKK "VRK/Ludza" Ventspils augstskola "TUC/FTA"
6. "VRK" "Kauguri" "Honda"
7. "TUC/FTA" "Free"
8. "Jaunais dinamietis" "Honda"
Zibensziņas

Ziņas

Šodien uzsauc

Aktuālais video

Aktuālais foto

Ziņu arhīvs













Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2010, rakstiet fta@fta.lv. Admin