Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  
Latvijas pludmales futbola čempionāts 2011
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 10.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 87 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 768
Ziņas
"Skonto" FC atkal atraujas
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 4.7.2011
Latvijas pludmales futbola čempionātā aizvadītas sestā un septītā posma sacensības. Pēc tām pirmo vietu saglabā "Skonto" FC, bet uz otro pakāpušies pašreizējie čempioni "Dinamo Lat", kas no līderiem atpaliek tikai par diviem punktiem.

Pirms sestdienas mačiem "Skonto" FC un RTU vienībām bija pa 24 punktiem, par trim mazāk "Kreiss", vēl par vienu – "Dinamo Lat". Zīmīgi, ka sestdien viena, bet svētdien pat veselas trīs spēles notika starp galvenajiem medaļu pretendentiem. Kas zina, varbūt tieši to iznākumi būs izšķiroši galīgajā vietu sadalījumā.

Visveiksmīgāk nedēļas nogali aizvadīja 2010.gada Latvijas čempioni "Dinamo Lat", kas izcīnīja 11 punktus no 12 iespējamajiem, tai skaitā pārspēja gan RTU (4:3), gan "Skonto" FC (4:3, pag.). Izcīnītās 11 "acis" ļāvušas "dinamiešiem" no ceturtās pozīcijas turnīra tabulā pakāpties uz otro, tikai par diviem punktiem atpaliekot no "Skonto" FC, kas sestdien un svētdien izcīnīja deviņus punktus, tostarp ar 4:1 pārspējot "Kreiss".

Trešajā pozīcijā, par punktu atpaliekot no "Dinamo Lat", šobrīd iekārtojusies "Kreiss" vienība, kas arīdzan izcīnīja deviņus punktus no 12. Noteikti pieminama "Kreiss" uzvara 5:4 pār RTU.

Savukārt "studenti" punktus zaudēja ne vien mačos ar tiešajiem konkurentiem un, izcīnot vien piecus punktus, no otrās vietas atkrituši uz ceturto. Tiesa, RTU punktu skaits – 29 – joprojām ļauj stabili pretendēt uz vietu trijniekā.

Tāpat uz vietu uz goda pjedestāla vēl pretendē VBFK. Valta Būmaņa komandas rēķinā 18 punkti un pateicīgs kalendārs – pēdējās četrās spēlēs no līderiem jātiekas tikai ar "Skonto" FC, ko pirmajā aplī izdevās pārspēt ar rezultātu 3:2, bet pārējie trīs mači jāaizvada ar komandām, kas turnīra tabulā atrodas zemāk.

No citiem rezultātiem pieminami "TUC/FTA" panākums 4:3 pastarīšu duelī ar FC "Fan", kā arī divi nepatīkami "Jaunā dinamieši" tehniskie zaudējumi -:10 pret RTU un FC "Raita/Joma-sport" vienībām (dēļ diskvalificēta, protokolā neierakstīta spēlētāja piedalīšanās spēlē).

Vietu rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā ar 23 panākumiem saglabā Dmitrijs Jakovļevs ("Kreiss"), kuram ar 22 panākumiem seko komandas biedrs Edgars Rubenis, bet vēl par trim precīziem sitieniem mazāk Mihailam Buselam ("Skonto" FC), Nikolajam Kočeriginam ("Dinamo Lat") un Gatim Rožkalnam (RTU).

Sacensību astotais posms notiks 23.jūlijā, bet pēdējais devītais – 24.jūlijā. Paredzēts, ka 23.jūlijā komandas sacentīsies FTA pludmales futbola laukumā sporta kompleksā "Ķeizarmežs", bet dienu vēlāk Dubultu pludmalē Jūrmalā, bet vēl iespējams izmaiņas, proti – tiek izskatīts variants abus posmus aizvadīt Dzintaru pludmalē.
Zibensziņas
Sezonas laureātu apbalvošanas ceremonija notiks 8.oktobrī klubā „THE Club”, Rīgā, Kungu ielā 8.

FTA Sabiedrisko attiecību vadītājs Kaspars Lakševics un Latvijas izlases treneris Valts Būmanis par pludmales futbolu Latvijas radio (Windowa media player).


Ziņas

Šodien uzsauc

Aktuālais video

Aktuālais foto

Ziņu arhīvs













Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2011, rakstiet fta@fta.lv. Admin