Jūrmalas kausu iegūst “Kreiss”
12 Aug 2022

Par Jūrmalas kausa ieguvējiem kļuvuši “Kreiss” pludmales futbolisti, kas finālā spraigā cīņā ar rezultātu 2:1 pārspēja priekšsacīkšu labāko komandu FK “BEITAR”. Mačā par trešo vietu “BFS Atlas/Ropaži SC” tikai pēcspēles sitienu sērijā (6:5) pieveica “PFD”.

Sestdien, 6.augustā, desmit komandas, tostarp sacensību debitanti “Ziemeļblāzma”, tikās priekšsacīkšu trešā posma ietvaros, noskaidrojot tās astoņas komandas, kas dienu vēlāk turpināja cīņu par kausu. Trešajā posmā triumfēja “New Project” vienība, aiz sevis atstājot FK “BEITAR” un “PFD” komandas.

Pieminēšanas vērta ir “Beerhouse No1” izcīnītā sestā vietā, ar ko pērnās sezonas trešās vietas ieguvējiem izrādījās par maz, lai kvalificētos finālposmam – no kārotās septītās-astotās vietas, ko dalīja “FREE” un “Baltic XL” vienības, šķīra pieci punkti.

Trešā posma labākie spēlētāji, kā ierasts, tika apbalvoti ar “Sportland” dāvanu kartēm 25 eiro vērtībā:

· labākais vārtsargs: Aivis Poklikajevs (“New Project”),

· labākais laukuma spēlētājs: Edgars Rubenis (“PFD”).


Finālposmā, svētdien, 7.augustā, vispirms komandas, sadalītas pēc sportiskā principa, sacentās viena apļa turnīrā divu apakšgrupu ietvaros.

A grupā, izcīnot uzvaras visos trīs mačos, pārliecinoši triumfēja vēlākie kausa ieguvēji “Kreiss”, aiz sevis atstājot FK “BEITAR”, “PPFK Joga Bonita” un “Baltic XL” vienības, savukārt B grupā “PFD” un “BFS Atlas/Ropaži SC” komandas finišēja ar vienādu punktu skaitu – septiņiem, līdz ar to pirmās vietas noteikšanai talkā bija jāņem papildrādītājs – kopējā vārtu attiecība, kas labāka izrādījās “PFD” vīriem. Trešo vietu ieguva “FREE”, bet ceturto pavisam negaidīti – “New Project”.

Nepiekāpīgas cīņas bija vērojamas abos pusfinālos. Tā “Kreiss” ar 2:0 pārspēja “BFS Atlas/Ropaži SC”, bet FK “BEITAR” tikai ar vienu vārtu pārsvaru pieveica “PFD” – 2:1.

Ne mazāk sīvas izrādījās noslēdzošās spēles par vietām. Mačā par trešo vietu un pēdējo medaļu komplektu ropažnieki divas reizes izvirzījās vadībā, abos gadījumos izceļoties lietuviešu leģionāram Mantas Makutunovičium, bet sāncenši abas reizes prata atspēlēties. Līdz ar to uzvarētājs tika noteikts pēcspēles sitienu sērijā, kurā ar 6:5 veiksmīgāki izrādījās “BFS Atlas/Ropaži SC” spēlētāji.

Finālā ar dubli atzīmējās Romāns Rožkovskis, uz ko “BEITAR” prata atbildēt ar tikai vienu Maksima Seņa precīzu sitienu, līdz ar to uzvaru 2:1 izcīnīja un uzvarētāju kausu virs galvām varēja celt “Kreiss” vīri!

Finālposma labākie spēlētāji tika apbalvoti ar “Sportland” dāvanu kartēm 50 eiro vērtībā:

· labākais vārtsargs: Marks Bogdanovs (“Kreiss”),

· labākais laukuma spēlētājs: Maksims Seņs (FK ”BEITAR”).

Tāpat tika noteikta turnīra simboliskā izlase:

· laukuma spēlētājs: Vlads Rimkus (“Kreiss”), kurš kā sacensību rezultatīvākais spēlētājs saņēma arī “SYNOTtip” sarūpētu specbalvu,

· laukuma spēlētājs: Maksims Seņs (FK ”BEITAR”),

· laukuma spēlētājs: Ivans Jeļica (“BFS Atlas/Ropaži SC”),

· laukuma spēlētājs: Edgars Rubenis (“PFD”),

· vārtsargs: Sergejs Titovs (“PFD”),

· treneris: Andrejs Bernatovičs (FK ”BEITAR”).

Ar specbalvu tika godināts arīdzan vēl viens vārtsargs – Artjoms Križanovskis (FK ”BEITAR”).

Ar kausiem, medaļām, “Sportland” un “Beerhouse No1” dāvanu kartēm tika sveikti laureāti, bet visi dalībnieki tika pie dāvanām no partneriem “SPLAT”, “Eskimos” un “GO bezalkoholiskais”!

2022.gada Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF).

2022.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Sportland”, „SYNOTtip”, „SPLAT”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, minerālais ūdens „885”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Reklāma
Akcijas
Zibensziņas
Vides Tehnika / Erawadee ir Baltijas jūras un Skandināvijas līgas uzvarētāji!
Rezultatīvākie
1.
A. Pashko
16
2.
A. Hohļuks
10
3.
S. Lepik
10
4.
E. Stüf
9
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori