Latvijas kausā triumfē “Babītes” SK meitenes
12 Aug 2022

Aizvadītajā svētdienā, 7.augustā, paralēli Jūrmalas kausa finālposmam Majoru pludmalē notika arī Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā sieviešu komandām. Par kausa ieguvējām kļuva “Babītes” SK dāmas, kas finālā ar 5:0 pārspēja SK “Imanta”.

Līdzīgi kā pērn, arī šogad piedalījās četras komandas, kas vispirms aizvadīja apļa turnīru tiekoties katra ar katru, bet pēc tam noskaidroja kausa, kā arī trešās vietas ieguvējas.

Pirmajā posmā “Babītes” SK ar 0:1 piekāpās SK “Imanta”, bet tā kā Imantas meitenes zaudēja punktus mačos ar pārējām divām konkurentēm, tad pirmo vietu ieņēma tieši Babītes dāmas. Trešajā vietā “MIX”, bet ceturtajā – FK “Tukums 2000”.

Mačā par bronzas medaļām Tukuma zeltenes revanšējās “MIX” par neveiksmi priekšsacīkstēs – pēc neizšķirta 2:2 pamatlaikā, uzvara 1:0 pēcspēles sitienu sērijā.

Savukārt finālā “Babītes SK” vairāk nekā pārliecinoši – 5:0 – revanšējās Imantas meitenēm. Ar “hat-trick” šajā spēlē izcēlās Līna Kuzmina, tādējādi nodrošinot sacensību labākās vārtu guvējas titulu.

Jāpiebilst, ka mačā neiztika bez sieviešu futbolam nedaudz netipiskiem asumiem – emocijas sita augstu vilni, kas rezultējās piešķirtajās sarkanajās kartiņās pa vienai spēlētājai katrā komandā.

Sacensību noslēgumā tika noteikta simboliskā izlase:

· laukuma spēlētāja: Līna Kuzmina (“Babītes” SK),

· laukuma spēlētāja: Anzelika Naumciuk (“Babītes” SK),

· laukuma spēlētāja: Agnese Troinova (FK “Tukums 2000”),

· laukuma spēlētāja: Anna Baranovska (“MIX”),

· vārtsardze: Alise Evelīna Mitkus (SK “Imanta”),

· treneris: Igors Labuts (“Babītes” SK).

Ar specbalvu tika godināta arī vārtsardze Jekaterina Ponomorenko (“Babītes” SK).

Ar kausiem un medaļām tika sveikti laureāti, bet visi dalībnieki tika pie dāvanām no Latvijas Futbola federācijas un turnīra partneriem “SPLAT” un “Eskimos”!

2022.gada Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF).

2022.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Sportland”, „SYNOTtip”, „SPLAT”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, minerālais ūdens „885”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Reklāma
Akcijas
Zibensziņas
Vides Tehnika / Erawadee ir Baltijas jūras un Skandināvijas līgas uzvarētāji!
Rezultatīvākie
1.
A. Pashko
16
2.
A. Hohļuks
10
3.
S. Lepik
10
4.
E. Stüf
9
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori