Latvijas futbola federācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
RĪGAS PILSĒTAS 2015.GADA JAUNATNES ČEMPIONĀTS
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 28.augustā Kopējais spēļu skaits: 395 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2222
Ziņas
Rīgas pilsētas 2015. gada jaunatnes čempionāts rit pilnā sparā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 27.4.2015
Jau kalendārā mēneša garumā norit spraigas komandu cīņas Rīgas pilsētas 2015. gada jaunatnes čempionāta ietvaros. Turnīrs, kuru organizē Rīgas domes Izglītības jaunatnes un sporta departamenta Sporta pārvalde un vada Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF), ir sācies 28. martā un norisināsies līdz pat 30. jūnijam.

Kopumā laukumā paredzēts tikties gandrīz 100 komandām, kas pārstāv dažādus Rīgas pilsētas un Rīgas rajona jauniešu futbola klubus.

Turnīrā komandas startē četrās vecuma grupās:
U-9 jeb 2006. gadā dzimušie futbolisti,
U-10 jeb 2005. gadā dzimušie futbolisti,
U-11 jeb 2004. gadā dzimušie futbolisti,
U-12 jeb 2003. gadā dzimušie futbolisti.

Līdz čempionāta beigām ir palikuši divi mēneši, un šobrīd ir zināmi 54 spēļu rezultāti. Patlaban turnīrā kopā ir gūti 402 vārti.

Pagaidām ir grūti runāt par izteiktiem favorītiem šajā jaunatnes čempionātā, jo nevienas vecuma grupas ietvaros komandas nav nospēlējušas vairāk par četrām spēlēm. Tuvākajā laikā vislielākā aktivitāte sagaidāma no jaunākās vecuma grupas futbolistu komandām, kuras pārstāv A apakšgrupu, jo šobrīd tur aizvadīta tikai viena spēle.

Atgādināsim dalībniekiem un viņu līdzjutējiem, ka čempionāta izskaņā 1.-3.vietas ieguvējas, izņemot jaunākus futbolistus, kuriem sacensībās punkti netiek skaitīti, tiks apbalvotas ar kausiem, bet komandu spēlētāji un treneri – ar medaļām un diplomiem. Savukārt pirmās četras komandas trīs vecākajās vecuma grupās pārstāvēs Rīgu Latvijas fināla sacensībās vasaras sezonas beigās.

RFF vēlas īpaši pateikties komandu treneriem, kuri velta ne tikai milzīgas pūles, sagatavojot jaunos futbolistus, bet arī labprātīgi iesaistās dažādu spēļu organizatorisko momentu risināšanā.
Zibensziņas

Ziņas


Ziņu arhīvs


© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin