Latvijas futbola federācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
RĪGAS PILSĒTAS 2019.GADA JAUNATNES ČEMPIONĀTS
Pēdējo reizi atjaunots: trešdien, 11.septembrī Kopējais spēļu skaits: 336 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4172
 
Ziņas
Sveikti Rīgas pilsētas jaunatnes meistarsacīkšu laureāti futbolā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 8.7.2019
Mēneša sākumā – 2. jūlijā – RTU stadionā Pārdaugavā notika sezonas noslēguma ceremonija Rīgas pilsētas 2019. gada jaunatnes meistarsacīkstēs futbolā, kurā tika sveikti U-10, U-11 un U-12 A grupu godalgoto vietu ieguvēji.

Pasākuma sākumdaļā visās vecuma grupās tika aizvadītas paraugspēles, savā starpā spēkus samērojot visu vecuma grupu labākajām trim vienībām. Savukārt pēcāk meistarīgākos Rīgas futbola censoņus svinīgā atmosfērā sveica Rīgas Futbola federācijas (RFF) prezidents Eduards Borisevičs, izpilddirektors Ādolfs Supe un izpilddirektora vietniece Jevgeņija Obodņikova, pasniedzot medaļas, kausus, kā arī vērtīgas un garšīgas balvas no pasākuma atbalstītājiem – “Splat” un “Eskimos”.

“Triju mēnešu laikā, aizvadot ap 300 saspringtu un aizraujošu maču, esam noskaidrojuši mūsu galvaspilsētas labākās komandas. Trīs no tām vecākajā grupā turpinās nest galvaspilsētas vārdu jau Latvijas mēroga finālsacensībās. Vēlos apsveikt visus laureātus un vienlaikus pateikties turnīra dalībniekiem – jaunajiem futbolistiem, treneriem, vecākiem, līdzjutējiem, kā arī turnīra partneriem, īpaši Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldei un Latvijas Futbola federācijai, par aktīvo līdzdalību sacensību norisē, uzsvēra RFF izpilddirektors Ādolfs Supe.

Kā vēstīts, vecākajā jeb U-12 grupā pirmajā trijniekā ierindojās attiecīgi FS “Metta Rīga”, SK “Super Nova” un “Academ” FC, kas tādējādi ieguva tiesības pārstāvēt Rīgu Latvijas čempionāta finālsacensībās. Ja pirmās divas šo ceļazīmi nopelnīja priekšlaikus, tad “Academ” FC trešo pozīciju ieguva vien jūnija izskaņā, kad ļoti svarīgā mačā ar 2:0 pieveica “RFS 1”, tādējādi kopvērtējuma tabulā apsteidzot tiešo konkurenti JDFS “Alberts”.

U-11 vecuma kategorijā sveiktas tika FK “Dinamo Rīga”, FS “Metta Rīga” un SK “Super Nova”, kamēr U-10 grupā vadošajā trijniekā izkārtojās attiecīgi FS “Metta Rīga”, “RFS” un FS “Metta 2009”.

Federācijas kolektīvs apsveic uzvarētājus un novēl visiem Rīgas pilsētas jaunatnes meistarsacīkšu dalībniekiem veiksmi un panākumus sportā, aktīvi pavadīt atlikušo vasaru, kā arī sekmīgu jauno mācību gadu.

Bildes no sezonas noslēguma ceremonijas 2019.gada 2.jūlijā>>>
Zibensziņas

Ziņas


Ziņu arhīvs


© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin