Latvijas futbola federācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
RĪGAS PILSĒTAS 2021.GADA JAUNATNES ČEMPIONĀTS
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 18.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 336 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 1887
 
Ziņas
Sākusies pieteikšanās 2021. gada Rīgas jaunatnes čempionātiem
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 1.2.2021
1.februārī sākusies pieteikšanās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajām un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītajām tradicionālajām Rīgas jaunatnes 2021. gada meistarsacīkstēm. Tāpat iespējams pieteikties “Ādas Bumbas” sacensībām, kas RFF pārziņā notiek sadarbībā ar LFF un Mārupes Sporta centru. Komandu reģistrācija ilgs līdz 28. februārim, savukārt čempionātu organizatoriskā sapulce plānota 7. aprīlī.

Plānots, ka Rīgas pilsētas jaunatnes čempionāts risināsies trijās vecuma grupās līdz jūnija beigām, kur U-10, U-11 un U-12 A apakšgrupu dalībnieces cīnīsies par medaļām un kausiem. Sacensības notiks Latvijas galvaspilsētas un Pierīgas laukumos pēc klubu izstrādāta un RFF apstiprināta kalendāra. Spēles ilgums U-12 vecuma A grupā paredzēts 2x25 minūšu apjomā, bet U-12 B grupas, kā arī U-11 un U-10 sacensībās mači ilgs 2x20 minūtes.

Visās trijās vecuma grupās komandas tiks sadalītas A un B grupās pēc iepriekšējas vienošanās, aizvadot viena apļa turnīru (viena kluba divu vai vairāku komandu savstarpējās spēles jāaizvada līdz 16.maijam). Klubiem, kuriem vienā vecuma grupā ir komandas A un B grupās, ir tiesības pieteikt katrai B grupas spēlei divus futbolistus no A grupas.

Tikmēr no maija līdz septembrim klubu jaunatnes U-13 un U-15 vienības trešo gadu pēc kārtas varēs pārbaudīt spēkus sacensībās “Ādas Bumba”, kas pēc sabraukumu principa risināsies Jaunmārupes pamatskolas stadionā. Spēles laiks plānots 2x20 minūšu apjomā. Sacensībām nedrīkstēs pieteikt šī gada Latvijas jaunatnes čempionāta Elites grupas spēlētājus, bet atļauta attiecīgā vecuma meiteņu pieteikšana.

Abu sacensību galvenie uzdevumi ir popularizēt futbolu Rīgas reģiona jaunatnes vidū un sekmēt jauno futbolistu meistarības izaugsmi.

Kā ziņots, pērn Rīgas jaunatnes meistarsacīkstēs U-12 grupā pirmajā trijniekā ierindojās “Metta/Rīga”, RFS un FK “Dinamo Rīga”, U-11 kategorijā sveiktas tika RFS, JDFS “Alberts” un “Metta/Rīga”, kamēr U-10 grupā vadošajā trijniekā izkārtojās attiecīgi RFS, “Metta/Rīga” un Mārupes SC. Tikmēr “Ādas Bumbas” sacensībās U-13 vecuma grupā triumfēja Mārupes SC, kamēr starp U-15 komandām pārākā izrādījās FS “Metta” jaunā futbola maiņa.

2021.gada Rīgas jaunatnes meistarsacīkšu nolikuma projekts>>>

2021.gada Rīgas "Ādas Bumbas" sacensību nolikuma projekts>>>

Zibensziņas
"Ādas Bumbas" 2021.gada posmi: 11.jūlijs, 15.augusts, 5.septembris.

Ziņas


Ziņu arhīvs


© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin