Latvijas futbola federācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
RĪGAS PILSĒTAS 2021.GADA JAUNATNES ČEMPIONĀTS
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 18.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 336 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 1887
 
Ziņas
Sveikti Rīgas pilsētas jaunatnes meistarsacīkšu laureāti
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 20.10.2021
Svētdien, 10. oktobrī, RTU stadionā Pārdaugavā svinīgā un sportiskā atmosfērā notika sezonas noslēguma ceremonija Rīgas pilsētas 2021. gada jaunatnes meistarsacīkstēs futbolā, kurā tika sveikti U-10, U-11 un U-12 A grupu godalgoto vietu ieguvēji.

Pasākuma sākumdaļā visās vecuma grupās tika aizvadītas paraugspēles, savā starpā spēkus samērojot visu vecuma grupu labākajām trim vienībām. Savukārt pēcāk meistarīgākos Rīgas futbola censoņus svinīgā atmosfērā sveica Rīgas Futbola federācijas (RFF) prezidents Eduards Borisevičs, izpilddirektors Ādolfs Supe un valdes loceklis Imants Bleidelis, pasniedzot laureātiem kausus un medaļas, oriģinālas futbola pildspalvas, kā arī garšīgas balvas no pasākuma atbalstītāja – saldējuma “Eskimos”.

“Vēlos apsveikt ne tikai laureātus, bet arī visus turnīra dalībniekus ar sekmīgu sezonas noslēgšanu. Jo vairāk – lielu paldies treneriem par darbu, vecākiem par izturību un mūsu partneriem par atbalstu. Arī šajā otrajā sarežģītajā pandēmijas gadā futbols Rīgā nav apstājies un turpinās,” uzsvēra RFF prezidents Eduards Borisevičs.

Kā vēstīts, vecākajā jeb U-12 grupā pirmajā trijniekā ierindojās FS “Metta Rīga”, “RFS ZILI” un JDFS “Alberts”, U-11 vecuma kategorijā tika sveiktas “RFS ZILI”, FS “Metta Rīga” un “RIGA FC ACADEMY” komandas, kamēr U-10 grupā vadošajā trijniekā izkārtojās attiecīgi FS “Metta Rīga”, “Mārupes” SC un “Babītes” SK.

Foto>>>

Video>>>

Vairāk informācijas meklējiet turnīra mājas lapā: www.fta.lv/jaunatne.
Zibensziņas
"Ādas Bumbas" 2021.gada posmi: 11.jūlijs, 15.augusts, 5.septembris.

Ziņas


Ziņu arhīvs


© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin