Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas nakts minifutbola līga 2017
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 29 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 208




Ziņas
“SFS/Sportima” kļūst par nakts līgas čempioni
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 14.3.2017
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā “Evolution Gaming Rīgas nakts minifutbola līga 2017” turnīrā pēc piektdien aizvadītajām priekšpēdējās kārtas spēlēm noskaidrojās trīs godalgoto vietu laureātes. Par čempioni priekšlaikus kļuva “SFS/Sportima”, sudraba godalgas nodrošināja FK “02”, bet trešajā vietā ierindojās FC “Caramba Riga” vienība.

Četri Aleksandra Zeņkova vārtu guvumi piektdien “Elektrum” Olimpiskajā centrā sekmēja “SFS/Sportima” pārliecinošo 9:3 triumfu pār “Riga United” FC, un šī uzvara kārtu pirms sacensību noslēguma ļāva “SFS/Sportima” turnīra tabulā saglabāt trīs punktu pārsvaru pār tuvāko sāncensi FK “02”. Tā kā savstarpējo spēļu bilancē katra no pretiniecēm guvusi pa panākumam, bet labāka vārtu attiecība šajos mačos ir “SFS/Sportima” (“+3”), neatkarīgi no noslēdzošo cīņu gala iznākumiem zelta godalgas nodrošinājusi “SFS/Sportima”.

Čempionu sastāvā bez jau minētā A.Zeņkova divus vārtus guva Staņislavs Pihockis, pa vieniem Ingus Makovskis, Sergejs Sadkovskis un Aleksandrs Kļimovs, savukārt “Riga United” FC rindās pa reizei “izcēlās” Igors Bratčenko, Emīls Pētersons un Lmohtadi Oumezdi.

Arī nākamā sudraba medaļniece FK “02” šajā kārtā neatstāja sāncensei ne mazākās cerības, raidot bumbu astoņas reizes “RTO” vienības vārtu “cietoksnī” – 8:1. “Policistiem” dubli realizēja Ainārs Daudziešāns Vsevolods Čamkins un Dmitrijs Prohorovs, pa vieniem vārtiem guva Ilmārs Boriss un Andis Dombrovskis, kamēr “RTO” sastāvā vienīgo reizi precīzs bija Aleksandrs Lomovs.

Atrodoties sešu punktu atstatumā no FK “02”, bet par identisku apjomu apsteidzot ceturtajā vietā esošo “Riga United” FC, bronzas medaļas nakts līgas turnīrā priekšlaikus garantējusi FC “Caramba Riga” – pat par spīti piektdienas zaudējumam cīņā ar “AMOKO” (1:2). Visi trīs vārti tika gūti noslēdzošo sešu minūšu laikā, Ivanam Petļukam 44. un 46. minūtē panākot 2:0 “AMOKO” labā, bet Aleksandram Usovam 47.minūtē samazinot šo pārsvaru līdz 1:2.

Sacensību noslēdzošajā kārtā, kas risināsies 17. martā, atlikusi intriga vairs tikai saistībā ar komandu izkārtojumu tabulā no ceturtās līdz sestajai vietai. Patlaban šajās pozīcijās izkārtojušās attiecīgi “Riga United” FC (9), “AMOKO” (6) un “RTO” (6). Katra no šī trijnieka dalībniecēm savā turnīra beidzamajā mačā spēkosies ar kādu no kopvērtējuma vadošā trio pārstāvētajām vienībām.

Nakts līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā pirms pēdējās kārtas līderis ar 19 vārtu guvumiem ir jau minētais A.Zeņkovs (“SFS/Sportima”), bet par pieciem precīziem sitieniem no viņa atpaliek V.Čamkins (FK “02”).

Kā ziņots, “Elektrum” Olimpiskajā centrā izspēlētais turnīrs, kas notiek pirmo reizi, tiek organizēts ar mērķi veicināt aktīvu atpūtu caur futbola spēli, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Rīgā. Sacensības risinās formātā 6 pret 6, uz ceturtās daļas no futbola laukuma, 2x3m telpu futbola vārtiem un ar lielā futbola bumbu.

Sacensību gaitā sešas komandas uzvarētāju noskaidro pēc divu riņķu turnīra.
Zibensziņas

Ziņas

Šodien uzsauc

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin