Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas nakts minifutbola līga 2017
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 29 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 208




Ziņas
“SFS/Sportima” grauj un turpina uzvaru sēriju
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 7.2.2017
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā “Evolution Gaming Rīgas nakts minifutbola līga 2017” turnīrā ceturto uzvaru pēc kārtas aizvadītajā piektdienā izcīnīja pašreizējā līdere “SFS/Sportima”, kas ar rezultātu 8:2 pārliecinoši sagrāva “Riga United” FC, tādējādi saglabājot vienvadību kopvērtējuma tabulā.

Izcilu sniegumu “SFS/Sportima” rindās demonstrēja Aleksandrs Zeņkovs, kurš palīdzēja savai komandai izcīnīt trīs punktus ar piecu vārtu guvumu, divi vārti viņa kolēģim Aleksandram Kļimovam, bet vieni – Raitim Dzelzkalējam. Tikmēr “Riga United” FC rindās ar precīziem sitieniem atzīmējās Ivans Balabans un Marko Spinoza.

“SFS/Sportima” ir vienīgā no sešām turnīra dalībniecēm, kurai joprojām izdevies saglabāt simtprocentīgu bilanci, bet jau minētais A.Zeņkovs pēc sava veikuma šajā kārtā sacensību rezultatīvāko spēlētāju sarakstā “noķēra” līdzšinējo līderi Mihailu Skuratoviču (abi futbolisti guvuši pa astoņiem vārtiem).

Citā piektdienas mačā arīdzan pārliecinošu uzvaru svinēja arī otrās pozīcijas īpašniece FK “02”, kas ar 10:3 sagrāva “RTO”. Pēc pirmā puslaika “policistu” pārsvars bija trīs vārtu apjomā (4:1), bet mača turpinājumā viņiem to izdevās vēl vairāk palielināt un izcīnīt savu trešo uzvaru. “Hat-trick” uzvarētāju sastāvā realizēja Andis Dombrovskis, bet divi vārtu guvumi Vsevolodam Čamkinam.

Visbeidzot vēl nepieminētajā duelī ceturto neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja turnīra pastarīte “AMOKO”, kas ar 1:5 piekāpās FC “Caramba Riga”. Četrus no vārtiem pēdējo rindās guva Mārcis Savinovs.

Turnīra pirmā apļa noslēdzošā jeb piektā kārta “Elektrum” Olimpiskajā centrā risināsies jau šo piektdien, 10. februārī.

Kā ziņots, “Elektrum” Olimpiskajā centrā izspēlētais turnīrs, kas notiek pirmo reizi, tiek organizēts ar mērķi veicināt aktīvu atpūtu caur futbola spēli, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Rīgā. Sacensībās risinās formātā 6 pret 6, uz ceturtās daļas no futbola laukuma, 2x3m telpu futbola vārtiem un ar lielā futbola bumbu.

Sacensību gaitā sešas komandas uzvarētāju noskaidros pēc divu riņķu turnīra.
Zibensziņas

Ziņas

Šodien uzsauc
Sergejs Sadkovskis
Sergejs Sadkovskis

(SFS/Sportima)
52

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin