Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas nakts minifutbola līga 2017
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 29 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 208




Ziņas
“SFS/Sportima” un FK “02” turpina atrauties no konkurentēm
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 21.2.2017
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā “Evolution Gaming Rīgas nakts minifutbola līga 2017” turnīrā otrā riņķa pirmajā kārtā piektdien “Elektrum” Olimpiskajā centrā pie kārtējiem panākumiem izdevās tikt abām līderēm “SFS/Sportima” un FK “02”, kuras tādējādi turpināja atrauties no pārējām četrām konkurentēm sacensību kopvērtējumā.

“SFS/Sportima” svinēja sesto uzvaru pēc kārtas, ar rezultātu 4:1 pārspējot FC “Caramba Riga”. Pēc pirmā puslaika turnīra līderes pārsvars bija minimāls (2:1), tomēr pēc pārtraukuma tā spēja gūt vēl divus bezatbildes vārtus, kaldinot kārtējo panākumu. Divus vārtus “SFS/Sportima” labā guva Aleksandrs Zeņkovs, kurš ar kopumā 12 rezultatīviem sitieniem ir šobrīd sacensību labākais “snaiperis”. Pa vieniem vārtiem viņa kolēģiem Ingum Makovskim un Pāvelam Jermilinam, kamēr sāncenšu sastāvā vienīgo reizi precīzs bija Sergejs Kuļikovs.

Tikmēr citā piektdienas mačā “AMOKO” un FK “02” vienības par abām kopā guva 17 (!) vārtus, uzvaru ar rezultātu 11:6 svinot “policistiem”. Izšķirošo lūzumu cīņas gaitā FK “02” panāca mača noslēdzošo septiņu minūšu laikā, kad no 7:6 rezultāta pārsvaru palielināja līdz 11:6.

Uzvarētājiem “hat-trick” realizēja Andis Dombrovskis, divi vārti Aināram Daudziešānam un Vsevolodam Čamkinam, pa vieniem – Igoram Pociluiko, Ruslanam Puriņam, Jānim Mangulim un Sergejam Puriņam. Savukārt “AMOKO” sastāvā “dublis” trim dažādiem futbolistiem – Ivanam Petļukam, Aleksandram Rogovam un Andrejam Kijonokam.

Turnīra tabulā “SFS/Sportima” un FK “02” izkārtojušās trīs punktu intervālā, kamēr trešajā vietā esošā FC “Caramba Riga” no pirmās pozīcijas īpašnieces atpaliek jau par deviņiem punktiem.

Vēl vienā aktuālās kārtas duelī pēc trīs zaudējumu sērijas uzvaru izcīnīja “Riga United” FC, kas ar minimālu 3:2 pārsvaru uzveica “RTO”. “Riga United” FC labā divus vārtus guva Marko Spinola.

Kā ziņots, “Elektrum” Olimpiskajā centrā izspēlētais turnīrs, kas notiek pirmo reizi, tiek organizēts ar mērķi veicināt aktīvu atpūtu caur futbola spēli, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Rīgā. Sacensības risinās formātā 6 pret 6, uz ceturtās daļas no futbola laukuma, 2x3m telpu futbola vārtiem un ar lielā futbola bumbu.

Sacensību gaitā sešas komandas uzvarētāju noskaidros pēc divu riņķu turnīra.
Zibensziņas

Ziņas

Šodien uzsauc

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin