Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas nakts minifutbola līga 2017
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 29 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 208




Ziņas
Startējusi “Evolution Gaming Rīgas nakts minifutbola līga 2017”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 16.1.2017
Ar trim spēlēm “Elektrum” Olimpiskajā centrā Rīgā aizvadītajā piektdienā startēja Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais turnīrs “Evolution Gaming Rīgas nakts minifutbola līga 2017”, kurā piedalās sešas dalībnieces.

Par vienu no pirmās kārtas galvenajiem varoņiem neapšaubāmi var dēvēt “RTO” futbolistu Mihailu Skuratoviču, kura seši (!) vārtu guvumi ļāva viņa pārstāvētajai vienībai pārliecinoši ar rezultātu 8:2 sagraut “Riga United” FC vienību. Tiesa, jāatzīmē, ka vēl otrā puslaika sākumā “Riga United” FC no nelabvēlīgā rezultāta deficīta 0:3 prata panākt 2:3, tomēr mača noslēdzošajās 15 minūtēs “RTO” guva piecus bezatbildes vārtus, tādējādi kaldinot uzvaru.

“RTO sastāvā bez jau minētā M.Skuratoviča vēl “izcēlās” arī Georgijs Mavļins un Viktors Josifovs, kamēr sāncenšu rindās pa reizei precīzi sita Igor Bratcenko un Niels Krause.

Arī “AMOKO” futbolistiem mača gaitā pret FK “02” izdevās no nepatīkamā 0:3 “pievilkt” līdz vienu vārtu starpībai (2:3), tomēr izšķirošos vārtus “02” komandai jau noslēdzošajā spēles minūtē guva Vsevolods Čamkins. Kopumā viņa rēķina trīs vārtu guvumi, viens trāpīgs raidījums V.Čamkina kolēģim Daniilam Ivanovam, savukārt “AMOKO” labā abas reizes vārtus guva Arturs Rucko.

Savukārt, iespējams, gaidītākajā pirmās kārtas spēlē starp pērn vasaras minifutbola Augstākās līgas čempioni “SFS” un bronzas godalgu ieguvēju FC “Caramba Riga” pārāka ar četru vārtu handikapu – 5:1 – izrādījās pirmā. Kaut arī jau ceturtajā minūtē Romans Litviņuks vadībā izvirzīja FC “Caramba Riga”, atlikušajā laikā gavilēt bija lemts vien tikai “SFS” vīriem – divus vārtus viņu labā guva Aleksandrs Zeņkovs, bet pa vieniem attiecīgi Staņislavs Pihockis, Ivans Sputajs un Aleksandrs Kļimovs.

Kā iepriekš ziņots, turnīrs, kas notiek pirmo reizi, tiek organizēts ar mērķi veicināt aktīvu atpūtu caur futbola spēli, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Rīgā. Sacensībās risinās formātā 6 pret 6, uz ceturtās daļas no futbola laukuma, 2x3m telpu futbola vārtiem un ar lielā futbola bumbu.

Sacensību gaitā sešas komandas uzvarētāju noskaidros pēc divu riņķu turnīra.
Zibensziņas

Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Tarasovs
Maksims Tarasovs

(RTO)
37

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin