Aicinām pieteikties IT uzņēmumu turnīram
04 Feb 2020

Aicinām pieteikt jūsu organizācijas komandu tradicionālajai Latvijas kausa izcīņai telpu futbolā IT uzņēmumu komandām, kas šogad risināsies 22. un 29.martā mājīgajā Rīgas 15.vidusskolas sporta hallē, Visvalža ielā 9.

Turnīru rīko Futbola Turnīru asociācija (FTA) un Rīgas Futbola federāciju (RFF) sadarbībā ar Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociāciju (LIKTA), Latvijas Futbola federāciju (LFF) un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK). Pērn sacensībās pirmo reizi piedalījās 15 komandas, spraigajā konkurencē triumfējot un ceļojošo LIKTA kausu iegūstot Evolution Latvia vienībai. Šogad plānots sasniegt vismaz 18 dalībnieku skaitu (maksimums – 21).

Arī šopavasar sacensības risināsies divās kārtās: 22.martā priekšsacīkstes, 29.martā – spēles par vietām, kopumā katrai komandai nodrošinot 10 spēles. Arī dalības maksa palikusi nemainīga – EUR 300, turklāt, kā ierasts, daļa no tās tiks novirzīta labdarībai.

Ja  jūsu uzņēmumu ir ieinteresējis piedāvājums startēt 2020.gada Latvijas kausa izcīņā telpu futbolā IT uzņēmuma komandām, lūgums līdz 28.februārim nosūtīt apstiprinājumu turnīra izpilddirektoram Kasparam Lakševicam uz e-pastu kaspars.laksevics@gmail.com, norādot komandas nosaukumu, kā arī kontaktpersonas tālruņa numuru un e-pasta adresi.

FTA un RFF ir vairāk nekā 15 gadu pieredze organizējot dažādu nozaru futbola turnīrus: finanšu, IT, loģistikas u.c. Šogad pirmo reizi notiek Latvijas korporatīvais (uzņēmumu) telpu futbola čempionāts ar astoņu vienību piedalīšanos, t.sk. – trim IT un telekomunikāciju uzņēmumu komandu dalību.

REGLAMENTS UN PIETEIKUMA FORMA

Reklāma
Zibensziņas
Turnīrs noslēdzies ar Euro Live Technologies uzvaru
Turnīra sākums pārcelts uz 19. janvāri
Rezultatīvākie
1.
D. Kručeks
18
2.
J. Domaševičs
16
3.
J. Hercbergs
13
4.
M. Ivanovs
13
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori