Tiks aizvadīta korporatīvā telpu futbola čempionāta ceturtā kārta
07 Feb 2020

Svētdien, 9.februārī, tiks aizvadītas Latvijas korporatīvā (uzņēmumu) telpu futbola čempionāta ceturtās kārtas spēles. Intriģējošākā solās būt cīņa starp Tet un Luminor vienībām, kuru rēķinā ir pa trim punktiem trīs mačos. Kura pietuvosies labāko trijniekam, bet kura attālināsies no cīņas par medaļām – to noskaidrosim svētdien!

Tieši Tet un Lumonor komandu cīņa ievadīs ceturto spēļu kārtu. Līdz šim abas izcīnījušas pa vienai uzvarai trīs mačos. Tet vienīgo panākumu guva iepriekšējā kārtā, kad Dmitrijs Kručeks pēdējā sekundē “izrāva” uzvaru 9:8 pār DSV Latvia vienību. Savukārt Luminor pirmajā spēlē ar 4:3 pārspēja LNK Group.

Otrajā mačā savā starpā tiksies šī brīža turnīra pastarīši LNK Group un viena no medaļu kandidātēm Baltic International Bank. LNK turnīrā uzvaras saldmi vēl nav izjutuši, kamēr BIB pēc nedaudz negaidītā zaudējuma pirmajā kārtā pret Accenture vienību 0:1, pēc tam izcīnīja divas itin pārliecinošas uzvaras – 4:0 pret Tet un 7:3 pret Bite One IT.

Nākamajā spēlē starp Bite One IT un DSV Latvia komandām daudz ko izšķirs, kādu sastāvu spēs pulcēt pašreizējie turnīra vicelīderi. Ierodoties visiem labākajiem spēkiem, Bite One IT uzskatāmi par šī dueļa favorītiem.

Visbeidzot, kārtas noslēdzošajā mačā Accenture vienība centīsies izrādīt cienījamu pretestību sacensību galvenajiem favorītiem Euro Live Technologies, kas izcīnījuši uzvaras visās līdz šim aizvadītajās spēlēs, turklāt ar graujošu vārtu attiecību, vidēji  12.3 pret 2.

Sacensības rīko Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF), Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) un Latvijas Futbola federāciju (LFF). Čempionātu atbalsta arī Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA) un Latvijas Korporatīvā sporta turnīru asociācija (LKSTA).

Pirmajā gadā sacensībās piedalās astoņas komandas, kas septiņās kārtās, katrai ar katru tiekoties pa vienai reizei, noskaidros čempionus, kā arī pārējo godalgoto vietu ieguvējus. Jāpiebilst, ka čempioni savā valdījumā uz gadu iegūs arī ceļojošo kausu. Visas spēles tiks pārraidītas tiešraidē FTA un RFF Youtube kanālā www.youtube.com/user/FTALatvia.

Spēles notiek omulīgajā Rīgas 15.vidusskolas sporta hallē, Visvalža ielā 9, svētdienās no pulksten 11:00 līdz pulksten 15:00 sekojošos datumos: 19.01., 26.01., 02.02., 09.02., 16.02., 23.02., 01.03.

Latvijas korporatīvais telpu futbola čempionāts tiek organizēts ar mērķi sekmēt biznesa un personiskos kontaktus starp organizācijām un to darbiniekiem, organizēt aktīvu atpūtu, kā arī noskaidrot meistarīgākās telpu futbola komandas un spēlētājus starp Latvijas uzņēmumiem, popularizēt telpu futbolu Latvijā.

Čempionāta laureāti iegūs kausus un medaļas, kā arī turnīra organizatoru un partneru sarūpētas vērtīgas balvas. Labākais spēlētājs, vārtsargs, vārtu guvējs, menedžeris un komanda, kas iegūs titulu „par godīgu spēli” (fair play), tiks apbalvoti ar vērtīgām balvām. Visi čempionāta dalībnieki saņems piemiņas balvas speciāli paredzētajā oficiālajā noslēgumā un apbalvošanas ceremonijā. Daļa no dalības maksa tiks novirzīta sociālas atbildības mērķiem un futbola popularizēšanai.

Turnīra atbalstītāji: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, alus krogs „Beerhouse No1”, dzeramais ūdens „Everest”, zobu pasta „SPLAT”, naktsklubs un karaoke bārs „Friends”. Informatīvu atbalstu nodrošina “Sportacentrs.com”.

FTA un RFF ir 15(!) gadu pieredze organizējot dažādu nozaru futbola turnīrus: finanšu, IT, loģistikas u.c.

Reklāma
Zibensziņas
Turnīrs noslēdzies ar Euro Live Technologies uzvaru
Turnīra sākums pārcelts uz 19. janvāri
Rezultatīvākie
1.
D. Kručeks
18
2.
J. Domaševičs
16
3.
J. Hercbergs
13
4.
M. Ivanovs
13
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori