Latvijas kausa izcīņā spēkiem mērosies aviācijas nozares komandas
14 Feb 2020

Šā gada 15. martā Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē risināsies Futbola turnīru asociācijas (FTA) un Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā Latvijas kausa izcīņa telpu futbolā aviācijas nozares komandām. Plānots, ka sacensībās, kas notiks ar Latvijas Aviācijas asociācijas (LAA), Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstu, piedalīsies vismaz 7 komandas.

Sacensību norise plānota ar plkst.14.30 paredzēto dalībnieku reģistrāciju un izlozi, bet no plkst.15.00 līdz plkst.21.00 risināsies turnīra spēles, kurā Latvijas kausa titulu dalībnieces noskaidros pēc viena riņķa sistēmas, pa reizei tiekoties katra ar katru.

Mača ilgums plānots viena 10 minūšu perioda ietvaros, katras cīņas noslēdzošo minūti aizvadot pēc t.s. “tīrā” laika principa, kad spēles laiks tiek apturēts pie katras pauzes. Tāpat katrai komandai ir tiesības cīņas gaitā izmantot vienu minūtes pārtraukumu.

Pieteikties turnīram būs iespējams līdz 28. februārim, nosūtot uz organizatoru e-pastu (eduards.borisevics@fta.lv) komandas sastāvu, uzņēmuma logo vektoru formātā un rekvizītus rēķina izrakstīšanai. Līdz 6. martam nepieciešams apmaksāt dalības maksu 250,00 EUR apmērā.

Komandas pieteikumam obligāti jābūt apstiprinātam ar attiecīgās organizācijas personāla daļas vadītāja parakstu, tādējādi apliecinot, ka visi pieteikumā uzrādītie spēlētāji ir attiecīgās kompānijas darbinieki. Personāla daļas vadītāja parakstītais pieteikuma oriģināls iesniedzams turnīra norises dienā. Komandām atļauts pieteikt maksimums 12 futbolistus.

Pirmo trīs vietu ieguvējas tiks sveiktas ar kausiem un medaļām, bet ar piemiņas veltēm tiks godinātas visas komandas, kā arī atsevišķi arī labākais treneris/menedžeris, vārtsargs, rezultatīvākais un vērtīgākais futbolists. Turnīra īpašo balvu – Ceļojošo kausu – nodrošinās Latvijas Aviācijas asociācija.

Aviācijas nozaru komandu kausa izcīņa telpu futbolā ir viena no daudzajām RFF un FTA organizētajām uzņēmumu aktivitātēm šī gada marta mēnesī.

Sacensību galvenie uzdevumi ir aktīvas atpūtas organizēšana Latvijas Aviācijas nozarē strādājošajiem, kontaktu veidošana un nostiprināšana, kā arī telpu futbola popularizēšana.

REGLAMENTS un PIETEIKUMA FORMA

Reklāma
Zibensziņas
Turnīrs noslēdzies ar Euro Live Technologies uzvaru
Turnīra sākums pārcelts uz 19. janvāri
Rezultatīvākie
1.
D. Kručeks
18
2.
J. Domaševičs
16
3.
J. Hercbergs
13
4.
M. Ivanovs
13
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori