Klāt korporatīvā čempionāta izšķirošās cīņas!
27 Feb 2020

Šo svētdien, 1.martā, tiks aizvadīta Latvijas korporatīvā (uzņēmumu) telpu futbola čempionāta septītā, pēdējā, spēļu kārta. Pirms tās situācija nokaitēta teju līdz baltkvēlei – medaļu sadalījums izšķirsies mačos start tiešajiem konkurentiem! Zelta godalgas savā starpā sadalīs Euro Live Technologies un Baltic International Bank komandas, šīs spēles sākums pulksten 12:00, bet tūdaļ pēc tam laukumā dosies Bite One IT un Accenture vienības, lai noskaidrotu bronzas medaļu ieguvējus.

Labākās starta pozīcijās cīņā par attiecīgā kaluma medaļām atrodas Euro Live Technologies un Bite One IT komandas, kam mačos ar tiešajiem konkurentiem pietiek arī ar neizšķirtu, tomēr domājams, ka gan Baltic International Bank, gan Accenture Latvia cīnīsies tikai un vienīgi par uzvaru, vēl jo vairāk zinot, ka pat zaudējuma gadījumā nedz viena, nedz otra vienība zemāk par savu pašreizējo pozīciju nokrist nevar.

Sacensības rīko Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF), Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) un Latvijas Futbola federāciju (LFF). Čempionātu atbalsta arī Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA) un Latvijas Korporatīvā sporta turnīru asociācija (LKSTA).

Pirmajā gadā sacensībās piedalās astoņas komandas, kas septiņās kārtās, katrai ar katru tiekoties pa vienai reizei, noskaidros čempionus, kā arī pārējo godalgoto vietu ieguvējus. Jāpiebilst, ka čempioni savā valdījumā uz gadu iegūs arī ceļojošo kausu. Visas spēles tiks pārraidītas tiešraidē FTA un RFF Youtube kanālā www.youtube.com/user/FTALatvia.

Spēles notiek omulīgajā Rīgas 15.vidusskolas sporta hallē, Visvalža ielā 9, svētdienās no pulksten 11:00 līdz pulksten 15:00 sekojošos datumos: 19.01., 26.01., 02.02., 09.02., 16.02., 23.02., 01.03.

Latvijas korporatīvais telpu futbola čempionāts tiek organizēts ar mērķi sekmēt biznesa un personiskos kontaktus starp organizācijām un to darbiniekiem, organizēt aktīvu atpūtu, kā arī noskaidrot meistarīgākās telpu futbola komandas un spēlētājus starp Latvijas uzņēmumiem, popularizēt telpu futbolu Latvijā.

Čempionāta laureāti iegūs kausus un medaļas, kā arī turnīra organizatoru un partneru sarūpētas vērtīgas balvas. Labākais spēlētājs, vārtsargs, vārtu guvējs, menedžeris un komanda, kas iegūs titulu „par godīgu spēli” (fair play), tiks apbalvoti ar vērtīgām balvām. Visi čempionāta dalībnieki saņems piemiņas balvas speciāli paredzētajā oficiālajā noslēgumā un apbalvošanas ceremonijā. Daļa no dalības maksa tiks novirzīta sociālas atbildības mērķiem un futbola popularizēšanai.

Turnīra atbalstītāji: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, alus krogs „Beerhouse No1”, dzeramais ūdens „Everest”, zobu pasta „SPLAT”, naktsklubs un karaoke bārs „Friends”. Informatīvu atbalstu nodrošina “Sportacentrs.com”.

FTA un RFF ir 15(!) gadu pieredze organizējot dažādu nozaru futbola turnīrus: finanšu, IT, loģistikas u.c.

Reklāma
Zibensziņas
Turnīrs noslēdzies ar Euro Live Technologies uzvaru
Turnīra sākums pārcelts uz 19. janvāri
Rezultatīvākie
1.
D. Kručeks
18
2.
J. Domaševičs
16
3.
J. Hercbergs
13
4.
M. Ivanovs
13
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori