Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Latvijas / Rīgas telpu futbola čempionāts 2009./2010.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 12.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 506 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3783
Ziņas
Rīgas čempionāts 2009./2010. vairs nav aiz kalniem
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 15.9.2009
Rīgas futzāla čempionāts, kuru otro sezonu, sadarbībā ar RFF, organizē FTA, tradicionāli notiks no oktobra līdz martam. Līdzīgi kā pērn, sacensības notiks piecās līgās: Augstākajā, Pirmajā, Otrajā, Trešajā un Ceturtajā. Paredzams, ka čempionātā kopumā piedalīsies vairāk nekā 75 komandas un 1500 spēlētāji.

Jau drīzākajā laikā tiks izveidota čempionāta šīs sezonas mājas lapa, kā arī būs pieejami sacensību nolikums, disciplinārais reglaments un pieteikuma forma.

Pirmā organizatoriskā sanāksme notiks š.g. 16.septembrī Grostonas ielā 6b – LFF un RFF telpās Olimpiskajā Sporta centrā (OSC). 18:00 tiek gaidīti Augstākās līgas komandu pārstāvji, 19:30 – Pirmās līgas komandu pārstāvji.

Turpat, bet 1.oktobrī, plānota pēdējā sanaksme, kas būs veltīta organizatorisku un finanšu jautājumu atrisināšanai. Augstākās līgas komandu pārstāvji tiek gaidīti no pulksten 18:00, Pirmās līgas – no 18:30, Otrās, Trešās un Ceturtās līgas – no pulksten 19:00.

Izloze, ar kuras palīdzību Rīgas futzāla čempionāta Otrās, Trešās un Ceturtās līgas komandas tiks sadalītas pa grupām, kā arī Augstākās un Pirmās līgas kalendāra sastādīšanas izloze plānota vasaras sezonas noslēguma, ziemas sezonas atklāšanas pasākumā, kurš notiks 3.oktobrī klubā „Godvil” (ielūgums ir šeit).

Pieteikumu iesniegšanas un dalības maksas apmaksas gala termiņš – 9.oktobris.

Otrās, Trešās un Ceturtās līgas čempionāta sākums plānots 19.oktobrī, Augstākajā līgā – 24.oktobrī, bet Pirmajā līgā pirmā kārta tiks aizvadīta dienu vēlāk – 25.oktobrī.

Nolikumā atradīsiet pāris jaunas lietas. Pirmkārt – ir parādījies tāds jēdziens kā „farmklubs”, kas dod šādas tādas privilēģijas klubiem un komandām, kas attīstās, tādā veidā attīstot arī telpu futbolu Latvijā. Otrkārt – ir mainījies Otrās, Trešās un Ceturtās līgas izspēles formāts: otrajā posmā turpinās spēlēt absolūti visas komandas, sadalot vietas no pirmās līdz pat pēdējai. Līdz ar to pilnīgi visām komandām sezona ilgs līdz martam, bet spēļu skaits sasniegs orientējoši 20, jeb vidēji viens mačs nedēļā.

Dalības maksas startam Rīgas čempionātā:
  • Otrajā, Trešajā un Ceturtajā līgā – LVL (350) 400,
  • Pirmajā līgā – LVL (700) 800,
  • Augstākajā līgā – LVL (1400) 1600.
Jautājumu gadījumā zvaniet 29688812 vai rakstiet eduards.borisevics@fta.lv.
Zibensziņas

Ziņas

Šodien uzsauc
Aigars Caics
Aigars Caics

(RTU)
36
Jānis Bethers
Jānis Bethers

(Jadberg)
39
Artūrs Ansons
Artūrs Ansons

(RVi)
40

LIVE translācija

lielais attēls

Aktuālais foto

Ziņu arhīvs



















Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2009, rakstiet fta@fta.lv. Admin