Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Latvijas / Rīgas telpu futbola čempionāts 2009./2010.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 12.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 506 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3783
Ziņas
Svarīga uzvara FK "Rīga" komandai
Autors: RFF, FTA, datums: 9.2.2010
Aizvadītas kārtējās spēles Rīgas čempionātā telpu futbolā sievietēm. Šoreiz pirmajā mačā tikās "RTTS/RBV" un SK "Imanta" komandas (0:20). Rezultāts izsaka visu. Mājinieces sper tikai pirmos soļus telpu futbolā, kamēr Imantas komanda ir viena no vadošajām Latvijas sieviešu futbolā. SK "Imanta" komandā vārtus guva S.Kadirova 8 (viņa tika arī pie SIA "Lerona" dāvanu kartes kā spēles labākā spēlētāja), L.Vāciete 5, L.Oganova 2, L.Freiberga 2, D.Vanaga 2, A.Kursīte.

Dienas otrajā spēlē tikās FK "Rīga" un SK "Imanta-18" komandas (4:1). Samērā līdzīgā spēlē šoreiz veiksme bija FK "Rīga" sabiedrotā. Jaunajai SK "Imanta-18" komandai bija iespējas uzvarēt vai vismaz nospēlēt neizšķirti, taču pašu pieļautās kļūdas, neizmantotās iespējas, divas savos vārtos raidītās bumbas, nerealizēts 6m soda sitiens, kā arī pretinieču pašaizliedzīgā spēle to liedza. FK "Rīga" labā vārtus guva L.Kalniņa un I.Zvonkova. Savukārt SK "Imanta-18" komandā D.Antonoviča (viņa tika arī pie SIA "Lerona" dāvanu kartes kā spēles labākā spēlētāja), A.Čerņeviča s.v., E.Švalbe s.v.

Spēle starp "Skonto/Lerona" un "Skonto/RFS" komandām, kas bija paredzēta šajā kārtā, notiks š.g. 6.martā Olimpiskajā sporta centrā pirms Latvijas vīriešu telpa futbola čempionāta otrā apļa centrālas spēles "Nikars" - "Raba".

Intriga saglabājas - uz doto brīdi čempionātā zaudējuma rūgtumu nav izjutušas trīs komandas, bet uz medaļām joprojām reāli pretendē četras.

Nākamās spēles 13.februārī Rīgas Būvniecības vidusskolā (Kr.Valdemāra 163):

16:30 SK "Imanta-18" - RTTS/RBV,
17:30 FK "Rīga" - FK "Skonto/RFS",
18:30 FK "Skonto/Lerona" - SK "Imanta".
Zibensziņas

Ziņas

Šodien uzsauc
Dmitrijs Bogdanovs
Dmitrijs Bogdanovs

(LSPA/LaSport)
33
Kirills Jurevics
Kirills Jurevics

(Sportima-Nikars)
37
Edmunds Sniķeris
Edmunds Sniķeris

(Brigma Baldone)
39
Erī Esta
Erī Esta

(RTO)
50

LIVE translācija

lielais attēls

Aktuālais foto

Ziņu arhīvs



















Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2009, rakstiet fta@fta.lv. Admin