Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Latvijas / Rīgas telpu futbola čempionāts 2009./2010.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 12.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 506 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3783
Ziņas
Par Rīgas sieviešu telpu futbola čempionāta uzvarētājām kļuvušas FK "Skonto/RFS" meitenes
Autors: RFF, datums: 15.2.2010
Par Rīgas sieviešu telpu futbola čempionāta uzvarētājām priekšlaicīgi kļuvušas "Skonto/RFS" meitenes, kas pašas pārspēja FK "Rīga", kā arī sagaidīja sev labvēlīgu konkurentu spēļu iznākumu, un varēja gavilēt.

Taču aizvadītās kārtas pirmajā mačā laukumā tikās komandas, kuras līdz šim vēl nebija uzvarējušas - SK "Imanta-18" un "RTTS/RBV". Šoreiz nedaudz labāk veicās SK "Imanta-18" komandai, kas izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:1. Vārtus SK "Imanta-18" komandas labā guva A.Kokarēviča, H.Rošāne, A.Černeviča (viņa arī saņēma SIA "Lerona" dāvanu karti, kā spēles labākā spēlētāja), bet "RTTS/RBV" vienības sastāvā vienīgais panākums M.Vītoliņas rēķinā.

Dienas otrajā spēlē tikās FK "Rīga" un FK "Skonto/RFS" komandas. Jau pirmajā minūtē "skontietes" vadībā izvirzīja A.Ļevencova, vēl pēc trīs minūtēm vārtus guva O.Ivanova panākot 2:0. Varētu padomāt, ka pēc šāda sākuma spēles liktenis jau izšķirts, vēl jo vairāk - ņemot vērā arī to, ka FK "Rīga" vārtsardze E.Vaivode devusies leģionāru gaitās uz Poliju, un viņas funkcijas tika uzticētas laukuma spēlētājai. Taču pēc otrā panākuma "skontietes" samazināja apgriezienus un spēle izlīdzinājās. Otro puslaiku aktīvāk sāka FK "Rīga" meitenes, radot vairākus vārtu gūšanas momentus, taču panākumu guva iesita pretinieces (V.Raudziņa) - 3:0. Lai arī A.Pēce samazināja rezultāta starpību, spēles gaitā vairs nekas nemainījās, un FK "Skonto/RFS" komanda svinēja uzvaru ar rezultātu 3:1. Par spēles labāko spēlētāju tika atzīta A.Ļevencova saņemot dāvanu karti no SIA "Lerona".

Nākošajā spēlē tikās FK "Skonto/Lerona" un SK "Imanta" komandas. Mača likme bija patiešām augsta, jo abām komandām bija nepieciešama uzvara, lai cerētu uz augstāku vietu turnīra tabulā. Pati spēle bija emocionāla, kombinacionāla un skaistiem vārtu guvumiem bagāta. Pirmā vārtus guva FK "Skonto/Lerona" spēlētāja K.Petrikina, taču jau pēc dažām sekundēm rezultātu izlīdzināja S.Kadirova. Spēles pirmajā puslaikā vēl vārtus guva SK "Imanta" spēlētājas L.Vāciete un A.Kursīte, rezultāts ejot pārtraukumā - 1:3. Otrajā puslaikā ātri rezultātu izlīdzināja FK "Skonto/Lerona" spēlētāja O.Dubrovska, un mačs varēja sākties no jauna. Taču rezultāts nemainījās vairs nemainījās - 3:3.

Tātad, FK "Skonto/RFS" komandu mēs varam apsveikt ar uzvaru turnīrā, taču saglabājas intriga - kuras komandas ieņems otro un trešo vietu. Ja FK "Skonto/Lerona" uzvar "RTTS/RBV", kas visdrīzāk arī notiks, tad trim komandām būs pa astoņiem punktiem. Un tad viss izšķirsies pēdējā spēlē starp FK "Skonto/RFS" un FK "Skonto/Lerona" komandām, kura tiks aizvadīta 6.martā pulksten 17:30 Olimpiskā centra telpās (Grostonas 6b) pirms Latvijas čempionāta centrālās spēles starp "Nikars" un "Raba" komandām, spēle būs principiāla, kā arī skatītājiem interesanta.
Zibensziņas

Ziņas

Šodien uzsauc
Dmitrijs Bogdanovs
Dmitrijs Bogdanovs

(LSPA/LaSport)
33
Kirills Jurevics
Kirills Jurevics

(Sportima-Nikars)
37
Edmunds Sniķeris
Edmunds Sniķeris

(Brigma Baldone)
39
Erī Esta
Erī Esta

(RTO)
50

LIVE translācija

lielais attēls

Aktuālais foto

Ziņu arhīvs



















Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2009, rakstiet fta@fta.lv. Admin