Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Latvijas / Rīgas telpu futbola čempionāts 2010./2011.
Pēdējo reizi atjaunots: sestdien, 20.augustā Kopējais spēļu skaits: 629 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4697


















Ziņas
„Raita” izcīna sesto vietu Latvijas čempionātā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 18.4.2011
Svētdien tika aizvadītas divas noslēdzošās šīs sezonas Latvijas telpu futbola čempionāta spēles, kurās savā starpā spēkus samēroja turnīra kopvērtējuma lejasgala vienības. Pateicoties panākumam pār Ventspils „Honda” (6:5), sesto vietu sacensību noslēguma tabulā ieguva FC „Raita”, kas tādējādi apsteidza pēdējā spēlē neveiksmi cietušo „TSI Futsal Team”.

„Raita” vienībai, lai pakāptos no septītās uz sesto vietu, bija nepieciešams uzvarēt savā spēlē, kā arī cerēt uz tiešās konkurentes „TSI Futsal Team” neveiksmi duelī ar ISMA. Šāds sportiskais scenārijs arī piepildījās par visiem simts procentiem. „Raita” telpu futbolisti spraigā jo spraigā duelī, kā minēts, ar rezultātu 6:5 pārspēja „Honda” komandu.

Ar diviem rezultatīviem sitieniem uzvarētāju rindās izcēlās Jevgeņijs Ilovaiskis, bet pa reizei precīzi bija Aleksandrs Musajevs, Jurijs Plēpis, Aleksandrs Sergejevs un Arevšats Hačatrjans. Tikmēr ventspilniekiem mača protokolā ar „dubli” atzīmējās Mihails Rjumšins, savukārt vienu reizi trāpīgi raidījumu padevās Sergejam Loginovam, Sergejam Saleiko un Vitālijam Petkevičam.

Tikmēr „TSI Futsal Team” cieta smagu sakāvi mačā ar kopvērtējuma tabulā pēdējā pozīcijā esošo ISMA komandu – 3:12. Ja pirmajā puslaikā ISMA vienības pārsvars bija minimāls (2:0), tad pēc pārtraukuma tas kļuva ļoti izteikts, kā rezultātā ISMA izcīnīja savu pārliecinošāko uzvaru visas kopējās sezonas ietvaros. Četrus vārtus „ismiešu” labā guva Aleksandrs Škoļņikovs, trīs reizes izcēlās Aleksejs Lavrenovs, divas reizes bumbu sāncenšu vārtos raidīja Artjoms Denisenko, bet pa vieniem vārtiem Alekseja Sergejeva, Aleksandra Jablokova un Jevgēņija Matrjoņina „kontā”. Transportniekiem ar „hat-trick” atzīmējās Arturs Bogdanovs.

Tādējādi šī Latvijas čempionāta sezona ir noslēgusies. Kā minēts, vietas pirmajā trijniekā izcīnīja attiecīgi „Nikars”, „Raba” un „Jelgava-Monarch”, bet tālākajās pozīcijās sacensību kopvērtējumā palika attiecīgi RTU, „Honda”, „Raita”, „TSI Futsal Team” un ISMA. Titula ieguvēja „Nikars”ieguva tiesības nākamajā sezonā pārstāvēt Latviju UEFA telpu futbola kausa izcīņā.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva 31 vārtus guvušais Igors Dacko („Nikars”), 24 trāpīgi raidījumi Emīlam Muižniekam (RTU), bet 21 reizi sāncenšu vārtsargus pārspēja Aleksandrs Škoļņikovs (ISMA) un Igors Lapkovskis („Jelgava-Monarch”).
Zibensziņas

Ziņas

Šodien uzsauc
Jānis Bethers
Jānis Bethers

(Jadberg)
39

LIVE translācija

Aktuālais foto

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2009, rakstiet fta@fta.lv. Admin