Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Latvijas / Rīgas telpu futbola čempionāts 2011./2012.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 31.augustā Kopējais spēļu skaits: 603 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4259


















Ziņas
„LSPA/LaSport” palielina atrāvienu
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 30.1.2012
Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā (OSC) tika aizvadītas divas kārtas Latvijas galvaspilsētas telpu futbola čempionāta Pirmajā līgā, pēc kurām savu pārsvaru pār tuvākajām sekotājām kopvērtējuma tabulā līdz četru punktu apjomam palielināja pašreizējā līdere „LSPA/LaSport”.

Sporta akadēmijas atbalstītā komanda atšķirībā no pārējām galvenajām konkurentēm šajās dienās ieguva maksimāli iespējamos sešus punktus, abus aizvadītos mačus laukumu pametot uzvarētājas statusā. Vispirms sestdien „studenti” samērā pārliecinoši ar rezultātu 6:1 sagrāva pastarīti „TUC/FTA”, izšķirošo pārsvaru nodrošinot otrā puslaika sākumā, kad dažu minūšu laikā uzvarētāji sāncenšu vārtos raidīja trīs bezatbildes bumbas. Kopumā pa diviem vārtiem „LSPA/LaSport” labā guva Alberts Bārbalis un Andis Dombrovskis, kamēr viens trāpīgs raidījums Gatim Zankovskim un Laurim Hincenbergam. Zaudētājiem vienīgo reizi precīzs bija Antons Gandzjuks. Sporta akadēmijas telpu futbolisti daudz sīvākā cīņā savu pārākumu apliecināja arī dienu vēlāk notikušajā duelī ar FC „Raita” (4:3). Tiesa, pēdējā spēles izskaņā gan prata samazināt rezultāta starpību no 1:4 uz 3:4, taču „izraut” kaut punktu „raitiešiem” tā arī neizdevās. „LSPA/LaSport” labā divus vārtus šajā spēlē guva L.Hincenbergs.

Samērā negaidīti punktus sestdien zaudēja viena no galvenajām „LSPA/LaSport” konkurentēm „Sportima-Nikars”, kas neprata noturēt 2:0 pārsvaru, cīņas noslēgumā slēdzot „miera līgumu” (2:2) ar FREE. Artūra Jerofejeva un Mārtiņa Auziņa vārti līdz cīņas 34.minūtei ļāva „nikariešiem” saglabāt šādu komfortablu divu vārtu handikapu, taču Kirila Rusjanovska un Andreja Kozarezova precīzie sitieni lauza spēles gaitu - FREE tomēr panāca izlīdzinājumu. Vieglus punktus Latvijas čempiones fārmklubam neizdevās iegūt arī dienu vēlāk aizvadītajā cīņā ar „TUC/FTA”, kur favorīti uzvarēja ar mazpārliecinošu 3:1 pārsvaru, trešos vārtus gūstot tikai pašā mača izskaņā ar 10 metru soda sitienu (divi vārti Vitālijam Ziļam).

Punktus nācās zaudēt arī vēl divām pretendentēm cīņā par medaļām – „Lerona” un „Kreiss” „blicēm”. Abu šo pretinieču savstarpējā spēlē svētdien pārāka ar rezultātu 2:1 izrādījās „Lerona” vienība, kuras rindās abus vārtus guva Jevgēņijs Ļevčenko. Savukārt dienu iepriekš minētās komandas cīnījās ar mainīgām sekmēm – „Lerona” vīri spraigā duelī ar 2:3 atzina „Rīnuži-Strong” vienības pārākumu, kamēr „Kreiss” ar rezultātu 4:3 uzveica „ISMA-2”.

Vēl no pārējām šajās dienās aizvadītajām cīņā jāizceļ iekšējo problēmu novājinātās „Sportima” komandas divi ļoti pārliecinošie zaudējumi spēlēs ar „RTU Sports” (3:8) un FREE (2:13), kā arī „RigaPARTYBUS” mača pēdējā minūtē izrautais neizšķirts duelī ar „Rīnuži-Strong” (4:4).

Pirmās līgas čempionāta kopvērtējumā, kā minēts, līderes statusā atrodas 39 punktus iekrājusī „LSPA/LaSport”, pa 35 punktiem ir „Sportimai-Nikars” un „Leronai”, savukārt 31 punkts „Kreiss” kontā. Nedaudz nostāk ļoti blīvi izkārtojušās minēta līderu kvarteta tuvākās sekotājas – „Raita” (24), „ISMA-2” (23), „Rīnuži-Strong” un „Sportima” (abām 21) un FREE (20), bet pastarīšu trijniekā ietilpst „RigaPARTYBUS” (14), „RTU Sports” (11) un TUC/FTA (9).

Turnīra rezultatīvākais spēlētājs joprojām ir „Rīnuži-Strong” pārstāvis Sergejs Starkovs, kura rēķinā 18 vārtu guvumi, kamēr pa 15 precīziem sitieniem Andim Dombrovski („LSPA/LaSPort”) un Romānam Solomevičam („Kreiss”).
Zibensziņas
VIDEO&PHOTO days kalendārs


Ziņas

Šodien uzsauc
Iļja Trans
Iļja Trans

(Apsardzes Alianse)
39
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Dārdedzes hologrāfija)
46

Aktuālais video

Aktuālais foto

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2011, rakstiet fta@fta.lv. Admin