Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2013./2014.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 1.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 585 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4077






Ziņas
Startējušas abas Rīgas čempionāta zemākās līgas
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 28.10.2013
Aptuveni nedēļa pagājusi kopš sācies 2013/2014 gada sezonas „Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāts Otrajā un Tresajā līgā. Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu dalībnieku skaits ir palielinājies par piecām komandām – ja pērn abās līgās kopā startēja 35 dalībnieces, tad šogad katrā no līgām pilnībā nokomplektēts 20 vienību sastāvs, kuras sadalītas divās apakšgrupās. Turklāt interesentu skaits par dalību čempionātā bija pat vēl lielāks.

Tāpat kā iepriekš arī šosezon atšķirībā no Pirmās līgas, kur komandas visas spēles aizvada Olimpiskā Sporta centra (OSC) telpās, zemākajās līgās savstarpējā spēku samērošana notiek pēc mājas un izbraukuma spēļu principa. Abās līgās turnīri, kā ierasts, notiks divos posmos saskaņā ar kalendāru, kas sastādīts komandām savstarpēji vienojoties. Pirmais posms risināsies līdz nākamā gada 19.janvārim, un tajā visas komandas abās līgās, kā minēts, sadalītas divās apakšgrupāsar izlozes palīdzību, aizvadīs divu apļu cīņas, tiekoties ar katru pretinieku viesos un mājās. Katra komanda tādējādi izspēlēs 18 mačus.

Astoņas spēcīgākās komandas – pa četrām no katras apakšgrupas – turpinās cīņu par medaļām otrajā posmā, kuru plānots aizvadīt orientējoši no 2014.gada 20.janvāra līdz 9.martam. Savukārt pārējās sacensību dalībnieces šajā posmā izspēlēs vietas no devītās līdz 14., kā arī no 15.līdz 20.pozīcijai.

Atbilstoši šīs sezonas reglamentam abu līgu uzvarētājām attiecīgi nākamgad obligāti jāspēlē Pirmajā un Otrajā līgā, Pirmās līgas pēdējai vietai jāpāriet uz Otro, Otrās līgas noslēdzošajai vienībai uz Trešo, savukārt beidzamo pozīciju ieņēmušajai „blicei” Trešajā līgā var nākties zaudēt savas tiesības startēt Rīgas čempionātā vai arī piedalīties papildus turnīrā par iespēju atgriezties sacensību ietvaros.

Otrajā līgā visaktīvākā „Jaunais Dinamietis”

Otrās līgas čempionātā nedēļas laikā komandas abās grupās paspējušas aizvadīt deviņas spēles. Trīs no tām aizritējušas ar B apakšgrupas vienības „Jaunais Dinamietis” līdzdalību, kurā iepriekš minētā komanda ar 7:0 un 7:1 attiecīgi sagrāva „Raita 2” un „Marshal FC” vienības, kā arī dalīja punktus uz pusēm ar „Massa Food” – 3:3. Vēl šīs grupas ietvaros „Marshal FC” ar 2:6 atzina FK „Olaine” pārākumu, RSU ar 5:1 uzveica „AVANTEX”, savukārt pēdējā ar 7:5 lika kapitulēt „Medical Group DENS”.

Tikmēr A apakšgrupā FC „Petrow” ar 2:1 uzveica „Baldoni”, Rīgas čempionāta debitante „Latvijas Sporta Aģentūra/Salaspils FC” ar 3:0 pārspēja „Banku augstskolu”, savukārt baldoniešu un „Industrial Steel Group” duelis noslēdzās ar izlīgumu – 2:2.

Ar sešiem vārtiem līgas rezultatīvākā spēlētāja godā izvirzījies „Jaunais Dinamietis” pārstāvis Eduards Martins. Tāpat nopelnīta pirmā sarkanā karīte – tās autors divus brīdinājumus nopelnījušais „Marshal FC” vārtsargs Sergejs Butkins.

Kā minēts, viena no debitantēm Otrās līgas ietvaros ir „Latvijas Sporta Aģentūra/Salaspils FC”, no Pirmās līgas pārnākusi „RTU Sports”, kā arī atjaunojusies komanda FK „Jaunolaine”. Pērnās sezonas čempione „Jako Sport” šogad neizmantoja iespēju aiziet uz Pirmo līgu, tādējādi startējot ārpus konkurences šogad. Otrajā līgā atrodami arī pieci citu līgu komandu fārmklubi – „RTU Sports”, „Arigo” (Virslīgas komandas „Monarhs” fārmklubs), „TUC/Jadberg”, „Raita 2” un „Massa Food” (Pirmās līgas komandas „Rīnūži” fārmklubs).

Trešajā līgā viss vēl tikai priekšā

Rīgas čempionāta Trešajā līgā komandas aizvadījušas vēl mazāk spēles – astoņas. Šeit pagaidām aktīvākās bijušas SK „Inter P” un FK „Laikmets” vienības, kuras aizvadījušas pa divām spēlēm (attiecīgi nulle un viens iegūts punkts).

Kopumā var uzskatīt, ka Trešajā līgā debitējušas deviņas komandas – „Rakari”, „PB Line”, FK „Laikmets”, „Jaunais Dinamietis-2”, FK „Taipāns / Saulkrasti”, USB, „MultiCo”, SK „Inter” un ASK „Kadaga/Ķekava”. Pēc nelielas iepauzēšanas Rīgas čempionāta apritē atgriezusies „Ropažu” komanda, FK „35+” pārtapusi par „Cerber-02”, „Lerona-2” – par „United”, bet DFR pēc gada pārtraukuma - par „Vinille”.

Trešajā līgā piedalās pieci kādu citu līgu fārmklubi – iepriekš minētās ASK „Kadaga / Ķekava” (Otrās līgas komandas FK „Ķekava / Kadaga” fārmklubs), „Cerber-02” (Virslīgas komandas FK „Ogre / Cerber-02” fārmklubs), „Rakari” (Pirmās līgas komandas „Garāža” fārmklubs), „Jaunais Dinamietis-2” un FK „Inter” (Otrās līgas komandas FC „Petrow” fārmklubs).

Trešās līgas rezultatīvākais spēlētājs šobrīd ir piecus vārtus guvušais Kristaps Žīgurs no „SEB United”.
Zibensziņas
2014.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI (atjaunots 15.03.2014) >>>

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas JakoSport - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas JakoSport - DSV Transport spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FK Laikmets - TUC/FTA spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FK Laikmets - TUC/FTA spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FC Petrow - Kreiss-Raba spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FC Petrow - Kreiss-Raba spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla FC Caramba Riga - TUC/FTA spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Kreiss-Raba - FC New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Kreiss-Raba - FC New Project spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla Kreiss-Raba - FC Caramba Riga spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla Kreiss-Raba - FC Caramba Riga spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla JakoSport - FC Raita spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla JakoSport - FC Raita spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA FC Caramba Riga - FC Raita spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA FC Caramba Riga - FC Raita spēles video

2014.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

FC Raita - FC Caramba Riga(1:2)
A.Hudaiberdijevs 26; D.Kohans dz.k.17 - S.Kolomicevs 22; P.Skalenko 30

spēles bildes

spēles video


Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(Latvijas Sporta Aģentūra / Salaspils FC)
35
Jevgenijs Simonovs
Jevgenijs Simonovs

(FC Raita)
40
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(Ķekavas novads)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Garāža)
46
Ritvars Zēmeils (fārmklubs)
Ritvars Zēmeils (fārmklubs)

(Rakari G*)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin