Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   Latviski
Чемпионат Риги по футзалу 2013/2014
Последнее обновление: вторник, 1 апреля Всего игр: 585 (запланировано: 0) Всего забитых голов: 4077






Новости
Sākušās izšķirošas cīņas par medaļām
Автор: Futbola Turnīru Asociācija, дата: 3.2.2014
Aizvadītajā nedēļā cīņu uzsāka „Triobet” Rīgas telpu futbola zemāko līgu komandas, kuras otrajā sacensību posmā pretendē uz godalgotajām vietām. Tāpat spēles aizvadīja arī vienības, kas sezonas atlikušajā daļā sadalīs savā starpā zemākās vietas Otrajā un Trešajā līgā. Kopumā dalībnieces nedēļas šķērsgriezumā izspēlēja 13 mačus.

Līderu grupa startē ar trim spēlēm

Otrās līgas C apakšgrupā, kur startē pēc pirmā posma rezultātiem astoņas labākās komandas, septiņu dienu laikā izspēlēti trīs mači, turklāt gandrīz visi noslēdzās ar intriģējošu un saspringtu cīņu. RSU cīņas gaitā pret FC „Petrow” dueļa gaitā vairakkārt spēja atspēlēt vārtu deficītu, taču noslēgumā tomēr piekāpās sāncenšiem ar rezultātu 3:5, savukārt „JakoSport” no šķietami bezcerīgā 0:4 uz brīdi atguva reālu cerību „aizķert” vismaz neizšķirtu, sadeldējot pretinieku „Olaines FK” pārsvaru līdz 2:4, tomēr spēles izskaņā ielaida arī piektos vārtus (uzvarētājiem „hat-trick” līgas rezultatīvākā spēlētāja Dmitrija Plukaiša kontā). Vēl vienā mačā „Baltic International Bank” (BIB) ar 2:0 uzveica „Jauno Dinamieti”.

Situācija C apakšgrupas kopvērtējuma tabulā joprojām ir blīva – nedaudz priekšā pārējām konkurentēm atrodas vien BIB (13), „Olaines FK” un FC „Petrow” (abām 12), kamēr noslēdzošajās vietās esošās RSU un „JakoSport” atrodas vien septiņu punktu intervālā.

Līgas D grupā divus panākumus svinēja „Marshal FC” (7:5 pret „Industrial Steel Group” un 4:3 pret „Baldoni”), kamēr E apakšgrupām ar uzvarām otro posmu sāka „Banku augstskola” (5:2 pret „TUC/Jadberg”) un „Latvijas Sporta Aģentūra/Salaspils FC” (9:5 pret „Medical Group DENS”).

Kā minēts, joprojām līgas rezultatīvākā spēlētāja titulu saglabā D.Plukaitis (36 vārtu guvumi), kamēr 27 trāpīgi raidījumi Jevgēņija Matrjoņina („FC Petrow”) rēķinā.

Ar divām uzvarām sāk FK „Laikmets”

Trešās līgas C grupā ar divām uzvarām otro sacensību etapu sāka FK „Laikmets”, divkārt ar identisku rezultātu – 4:3 – uzveicot „Gludi LM”. Interesanti, ka abos mačos „laikmetieši” uzvaru nesošos vārtus guva pašā spēļu izskaņā. Savukārt „Stopiņi”, pateicoties diviem Konstantīna Guļenko vārtu guvumiem, atspēlējot 0:1 deficītu, ar 2:1 uzveica „Rakari” komandu. Kopvērtējuma tabulā neliels pārsvars pār konkurentēm ir SK „Inter” (14), bet turpat netālu seko uz otro pozīciju pacēlusies FK „Laikmets” (13) un „Stopiņi” (11).

D apakšgrupā nedēļas gaitā trīs punktus savās spēlēs ieguva „SEB United” (6:3 pret USB) un ASK „Kadaga/Ķekava” (6:2 pret „Ķekavas novads”), kamēr E grupas vienīgajā duelī „Cerber-02” ar 4:3 lika kapitulēt FK „Taipans/Saulkrasti”.

Trešās līgas rezultatīvākais futbolists joprojām ir „SEB United” pārstāvis Kristaps Žīgurs ar 40 vārtu guvumiem, kurš ieguvis solīdu pārsvaru pār tuvāko sekotāju – Ralfa Kociņa („LKR Ropaži”) rēķinā šobrīd 27 precīzi sitieni.

Kausa izcīņā noskaidroti ceturtdaļfinālisti

Tikmēr Rīgas telpu futbola čempionāta kausa izcīņā noskaidrotas visas ceturtdaļfinālistes. Jau iepriekš ziņojām par „JakoSport” un „TUC/FTA” panākumiem, savukārt papildus šīm komandām vietu cīņā par pusfinālu nodrošināja vēl četras. Kā lielākais pārsteigums noteikti jāmin Pirmās līgas komandas „Garāža” izstāšanās no tālākām sacensībām – pēc neizšķirti aizvadīta pamatlaika (4:4) pēcspēles sitienu sērijā „Garāža” atzina „PB Line” pārākumu. Ne bez grūtībām uzvaru svinēja cita Pirmās līgas vienība „Rīgas Siltums”, kas arīdzan tikai „pendeļu” loterijā (3:3, 4:3) uzveica „MultiCo”.

Vēl ceturtdaļfinālā iekļuva „Kreiss-Raba” (3:2 pret FC „Petrow”) un FC „Caramba Riga” (11:4 pret SK „Inter”). Tādējādi pāros par iekļūšanu pusfinālā spēkosies attiecīgi „PB Line” un „JakoSport”, FC „Caramba Riga” un „TUC/FTA”, „Kreiss-Raba” un „New Project”, kā arī „Rīgas Siltums” un FC „Raita”.
Новости-молния
2014.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI (atjaunots 15.03.2014) >>>

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas JakoSport - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas JakoSport - DSV Transport spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FK Laikmets - TUC/FTA spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FK Laikmets - TUC/FTA spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FC Petrow - Kreiss-Raba spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FC Petrow - Kreiss-Raba spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla FC Caramba Riga - TUC/FTA spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Kreiss-Raba - FC New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Kreiss-Raba - FC New Project spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla Kreiss-Raba - FC Caramba Riga spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla Kreiss-Raba - FC Caramba Riga spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla JakoSport - FC Raita spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla JakoSport - FC Raita spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA FC Caramba Riga - FC Raita spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA FC Caramba Riga - FC Raita spēles video

2014.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

FC Raita - FC Caramba Riga(1:2)
A.Hudaiberdijevs 26; D.Kohans dz.k.17 - S.Kolomicevs 22; P.Skalenko 30

spēles bildes

spēles video


Новости

Сегодня ставит
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(Latvijas Sporta Aģentūra / Salaspils FC)
35
Jevgenijs Simonovs
Jevgenijs Simonovs

(FC Raita)
40
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(Ķekavas novads)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Garāža)
46
Ritvars Zēmeils (fārmklubs)
Ritvars Zēmeils (fārmklubs)

(Rakari G*)
46

Актуальное видео

Архив новостей

Поддержка: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin