Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Sākusies izšķirošā posma izspēle
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 9.2.2015
Februāra sākumā abās Triobet Rīgas telpu futbola čempionāta zemākajās līgās starts tika dots otrā jeb izšķirošā sacensību posma izspēles sākumam. Kā zināms, pa astoņām labākajām komandām Otrajā un Trešajā līgā turpinās cīņu par godalgotajām vietām, kamēr pārējās vienības sadalīs pozīcijas no devītās uz leju.

Otrās līgas spēcīgākajā jeb C apakšgrupā aizvadītas četras cīņas. Punktu izteiksmes ziņā šobrīd vislabākajā situācijā atrodas “JakoSport&Graanul Pellets” (16), kas savā vienīgajā mačā ar rezultātu 3:1 uzveica “Industrial Steel Group”. Tāpat pie panākuma tika otrās vietas īpašniece – ārpus konkurences spēlējošā “SK “Inter/Macron” (11) -, kas pēc pirmajā puslaikā iegūta stabila pārsvara (6:0) cīņu noveda līdz veiksmīgai trīs punktu iegūšanai (7:4) duelī ar FK “Jaunolaine”.

Vēl divos mačos panākumus svinēja RSU un “PB Line”. RSU, kas šobrīd ar iekrātiem deviņiem punktiem ieņem piekto pozīciju C grupā, līdz ar diviem Edgara Strautiņa gūtajiem vārtiem atstāja “uz nulles” “Industrial Steel Group” (3:0), kamēr dalītas trešās pozīcijas īpašniece “PB Line” (10) ar 5:3 lika kapitulēt TENTE komandai. Šajā mačā uzvarētāju rindās trīs vārtus guva Artūrs Strazdiņš, kurš tādējādi ar 31 vārtu guvumu kopumā vēl vairāk nostiprinājās līgas rezultatīvāko futbolistu saraksta priekšgalā, par pieciem vārtiem apsteidzot tuvāko sekotāju Aleksandru Škoļņikovu (TENTE).

Viens mačs tika izspēlēts Otrās līgas D grupā, kur komandas cīnās par 9.-14.pozīciju – tajā AVANTEX, atspēlējot 1:2 deficītu, ar 4:2 uzveica “ASK Kadaga” vienību, paceļoties uz otro vietu kopvērtējuma tabulā. Savukārt beidzamajā jeb E grupā (15.-22.vieta) starp piecām aizvadītajām cīņām jāatzīmē grupas līderes “Marshal FC” (14) triumfs pār “Rīgas Pašvaldības Policija” komandu (6:3), kā arī šo pašu “policistu” neizšķirts ar vēl vienu grupas vadošo komandu “Ropaži” (11) – 6:6.

Tikmēr Trešās līgas vadošajā jeb C apakšgrupā kopš mēneša sākuma aizvadītas vien trīs spēles, no kurām divās piedalījās līdere “Akela Kļūdījās”, kā arī USB vienība. Abu šo komandu savstarpējā duelī pārliecinošu panākumu ar rezultātu 7:2 svinēja “akelieši”, kuru rindās ar trīs vārtu guvumu izcēlās līgas rezultatīvākais futbolists Edgars Neverovskis (viņa rēķinā jau 44 precīzi raidījumi). Vēl vienā cīņā “Akela Kļūdījās” nenosargāja mača gaitā piederošo 5:1 handikapu, cīnoties neizšķirti 6:6 ar “Raita 2” vīriem”. Savukārt USB savā otrajā spēlē ar 6:1 sagrāva “Gludi LM” (“hat-trick” Aleksandram Zotimovam).

Trīs mači tika izspēlēti arī Trešās līgas D grupā, kur īpaši jāizceļ šobrīd punktu izteiksmes ziņā abu vadošo komandu – FK “Laikmets” un “Medical Group DENS” – savstarpējā spēle. Atspēlējot 1:5 deficītu, ar 7:6 rezultātu pēc spraigas spēkošanās virsroku guva pēdējie, kuru rindās trīs vārtus guva Jānis Domaševičs, bet zaudētājiem “hat-trick” realizēja Jānis Krasnovskis. Par trim punktiem savu “bagāžu” papildināja arī šobrīd trešajā vietā esošā MLFC “Victoria/Lerona”, kas ar 4:2 pieveica “G4S Husky”.

Visbeidzot šīs pašas līgas vājākajā jeb E grupā panākumu svinēja tās šī brīža līdere JOMA TEAM (15), kas “sausā” atstāja “ASK Kadaga-2” – 4:0. Šie paši “kadagieši”, kuri ar 13 izcīnītiem punktiem dala otro vietu ar “SEB United”, citā mačā ar 4:1 uzveica “Darba Rezerves”, savukārt vēl vienā duelī punktus uz pusēm dalīja AFK “Haube.lv/Antidopings” un FK “Taipans/Saulkrasti” – 5:5.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(Industrial Steel Group)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(Ķekavas novads)
45
Romans Belozerovs
Romans Belozerovs

(Baltic Express LV)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin