Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Līderu maiņa līgu vadošajās grupās
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 23.2.2015
Notikusi līderu maiņa abās Triobet Rīgas telpu futbola čempionāta zemāko līgu vadošajās apakšgrupās. Pateicoties sekmīgam sniegumam aizvadītās nedēļas šķērsgriezumā, Otrās un Trešās līgas vadības grožus spēcīgāko komandu konkurencē pārņēmušas attiecīgi SK “Inter/Macron” un EUROLOGI vienības.

Otrās līgas vadošajā jeb C apakšgrupā iepriekšējās nedēļas gaitā tika aizvadīti septiņi mači, no kuriem trīs – ar SK “Inter/Macron” (21) piedalīšanos. Grupas līdere, kas čempionātā piedalās ārpus konkurences, tajos ieguva septiņus no maksimāli iespējamajiem deviņiem punktiem. Duelī pret vienu no tiešajām konkurentēm “JakoSport&Graanul Pellets” (16) četri Vladislava Lebedko vārtu guvumi sekmēja “Inter/Macron” triumfu ar 5:3, savukārt mačā ar “PB Line” (14) favorīte triumfēja ar rezultātu 6:2. Šeit jāatzīmē divi zaudētāju rindās gūtie Artūra Strazdiņa vārtu guvumi, kurš ar kopumā 35 rezultatīviem sitieniem ir līgas labākais “bombardieris” un tika iekļauts nesen atjaunotās Latvijas U-21 telpu futbola izlases sastāvā.

Vēl vienā cīņā “Inter/Macron” nenoturēja minimālo 1:0 handikapu, cīnoties neizšķirti ar FK “Jaunolaine” – 1:1. Savukārt mainīgām sekmēm darbojās šobrīd dalītas otrās vietas īpašniece grupā “Arigo” (16), kas pa reizei uzvarēja (6:5) un piekāpās (1:2) RSU “blicei”. Kā minēts, “Inter/Macron” pārsvars pār divām tuvākajām sekotājām tabulā – “JakoSport&Graanul Pellets” un “Arigo” – ir piecu punktu apmērā, kamēr nākamā sekotāja “PB Line” jau atpaliek par septiņiem punktiem.

Šīs pašas līgas D grupā, kur komandas cīnās par 9.-14.pozīciju, pārliecinoši dominē RTU FC (20), kas aizvadītās nedēļas gaitā slēdza “miera līgumu” ar LSPA (3:3), kā arī svinēja tehnisko uzvaru pār “Baldoni” (10:0). Tāpat jāatzīmē otrās vietas īpašnieces “ASK Kadaga” (10) triumfs pār iepriekš minēto “Baldoni” – 3:2. Par spīti šim panākumam, “ASK Kadaga” no grupas līderes atpaliek desmit punktus, kamēr visas pārējās četras vienības – vēl vairāk. Tādējādi “studenti” neatkarīgi no savu pēdējo triju spēļu iznākumiem jau ir garantējuši uzvaru grupā jeb devīto vietu visa čempionāta Otrajā līgā.

Īpaši saspringta un blīva situācija kopvērtējuma tabulā ir Otrās līgas E grupā, kur vadošās piecas komandas izkārtojušās viena punkta intervālā cita no citas. Proti, ar 18 punktiem priekšgalā atrodas “Rīgas Pašvaldības Policija” (uzvara pār “Marshal FC” 5:2), kurai cieši seko 17 punktus iekrājusī “Ropaži” (1:4 pret “RegVardy” un 5:4 pret ILGA), bet trešajā pozīcijā ar 16 punktiem atrodas “RegVardy” (bez jau minētās uzvaras arī fiksēts 1:1 neizšķirts ar “Marshal FC”). Nekur tālu neatpaliek arī divu nākamo pozīciju īpašnieces, starp kurām jāmin “Marshal FC” (15), “Cerber-02” (14), ILGA (11) un “Jaunais Dinamietis” (11).

Tikmēr Rīgas telpu futbola čempionāta Trešās līgas C apakšgrupā pirmajā vietā, pateicoties ideālam sniegumam pērnās nedēļas garumā, izvirzījusies EUROLOGI (24) komanda, kas guva panākumus visās trijās aizvadītajās cīņās. Grupas līdere divkārt uzveica vienu no tiešajām konkurentēm “Baltic Express LV” (7:2 un 2:1), pirmajā no mačiem piecus vārtus gūstot Mihailam Jankovskim, savukārt vēl vienā cīņā ar 5:1 lika kapitulēt FC “Raita 2”.

C grupas otrajā pozīcijā atrodas “Akela Kļūdījās” (22), kas dalīja punktus uz pusēm ar USB (4:4), kā arī, atspēlējot 0:3 deficītu, spraigā duelī ar 5:4 pieveica “Ķekavas novadu”. Savukārt trešajā vietā šobrīd izkārtojusies 19 punktus iekrājusī FC “Raita 2” vienība.

No četrām Trešās līgas D apakšgrupā notikušajām spēlēm jāizceļ līderes “MLFC Victoria/Lerona” (16) panākums spēlē ar “G4S Husky” (6:1). Pirmās pozīcijas īpašnieces tuvākā sekotāja ir FK “Laikmets” (14), kas slēdza “miera līgumu” ar “Ātrais.lv” (3:3), savukārt trešajā pozīcijā ierindojas “Medical Group DENS” (13).

Visbeidzot Rīgas čempionāta spēku samēru ziņā vājākās līgas E grupā pieminēšanas vērtas ir līderes “ASK Kadaga-2” (22) divas uzvaras – 4:3 pret “Darba Rezervēm” un 6:4 pret FK “Brīvais Vilnis”. Otrajā vietā kopvērtējumā šobrīd ierindojas JOMA TEAM (21), bet trešajā – AFK “Haube.lv/Antidopings” (17).
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Dmitrijs Gruņičevs
Dmitrijs Gruņičevs

(SK Inter/Macron P*)
37

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin