Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Vai SK “Inter/Macron” noturēs pirmo vietu?
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 16.3.2015
Triobet Rīgas telpu futbola čempionāta Otrās līgas izšķirošā posma sacensībās spēcīgākajā jeb C apakšgrupā cīņa tuvojas kulminācijai un jau pavisam drīz noskaidrosies visu godalgoto vietu ieguvējas. Patlaban līderpozīciju ieņem SK “Inter/Macron”, kas jau visas spēles aizvadījusi, bet punktu izteiksmes ziņā to apsteigt var vairs tikai viena komanda – “Arigo”. Abas šīs vienības čempionātā startē ārpus konkurences.

SK “Inter/Macron” savā noslēdzošajā sezonas mačā, pateicoties diviem Vladislava Lebedko un Anatolija Mežecka vārtu guvumiem, ar rezultātu 5:2 uzveica RSU, tādējādi sacensībās finišējot ar 25 iekrātiem punktiem. Savukārt viņu tuvākajai sekotājai “Arigo”, kas ar 7:3 sagrāva FK “Jaunolaine” (“hat-trick” Aleksandram Žukovam), šobrīd ir par trim punktiem mazāk un divas spēles rezervē. Lai apsteigtu līderi, “Arigo” vīriem atlikušajās cīņās jāiegūst vismaz četri punkti no sešiem iespējamajiem, jo pie vienādas abu komandu bilances labākas savstarpējo spēļu vārtu attiecības dēļ pirmās vietas statusu saglabās SK “Inter/Macron”.

Tā kā visticamāk pirmajā trijniekā būs ne tikai SK “Inter/Macron”, bet arī “Arigo”, tad godalgotās vietas iegūs vēl trīs no atlikušajām sešām C grupas dalībniecēm. Teorētiskas izredzes to paveikt saglabā visas, izņemot “Industrial Steel Group” (8), kas no konkurentēm atpaliek salīdzinoši solīdā punktu amplitūdā. Vistuvāk līderēm atrodas “JakoSport&Graanul Pellets” un “PB Line” (pa 20), tāpat tuvumā atrodas FK “Jaunolaine” (18), RSU (16) un TENTE (15) vienības.

Šīs pašas līgas D apakšgrupā pirmo vietu jeb 9.pozīciju visā līgā jau iepriekš bija garantējusi RTU FC (20), kurai vairs spēļu nav atlicis. Minimālā punktu intervālā izkārtojušās nākamās četras komandas, kuru vidū ietilpst AVANTEX (15), LSPA (13), “Baltic International Bank” (12) un “ASK Kadaga” (11). Iepriekšējās nedēļas gaitā grupā risinājās tikai divi mači, kuros LSPA ar 4:3 pārspēja “ASK Kadaga” vienību, savukārt AVANTEX, pateicoties Artūra Jurjeva “hat-trick”, ar 6:1 lika kapitulēt “Baltic International Bank” futbolistiem.

Tikmēr Otrās līgas E grupā, kur komandas spēkojas par vietu sadalījumu 15.-22.pozīcijai, atlikušas vairs tikai divas spēles. Līdere “Marshal FC” (27) pat par spīti piedzīvotajai neveiksmei duelī ar “Banku augstskolu” – 3:5 – ir kļuvusi punktu izteiksmes ziņā neaizsniedzama pārējām konkurentēm, savukārt komandu izkārtojums no otrās līdz ceturtajai pozīcijai būs atkarīgs no atlikušajām spēlēm. Pa 21 punktam šobrīd ir “Ropaži” un “Rīgas Pašvaldības Policija” komandām, bet 20 – “RegVardy” “blicei”. Tā kā “policistiem” spēļu vairs nav atlicis, viss būs atkarīgs no “ropažnieku” veikuma cīņā ar “Banku augstskolu” un “RegVardy” iespētā duelī ar “Cerber-02”.

Otrās līgas rezultatīvākais futbolists joprojām ir “PB Line” pārstāvis Artūrs Strazdiņš ar 40 trāpīgiem raidījumiem un viņa tuvākajam sāncensim Edgaram Strautiņam (RSU), lai vienādotu šo bilanci, savas komandas atlikušajā spēlē pret “Industrial Steel Group” jāgūst seši vārti, vienlaikus cerot, ka konkurents savā noslēdzošajā cīņā pret TENTE “klusēs”.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Andrejs Polovinkins
Andrejs Polovinkins

(Cerber - 02)
30
Nikolajs Daļeckis
Nikolajs Daļeckis

(ILGA)
42

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin