Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Grupu līderi joprojām EUROLOGi un “Raita-2”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 24.11.2014
Pēc kārtējās spēļu nedēļas līderi “Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāta Trešās līgas apakšgrupās joprojām nav mainījušies. A grupā arvien pārliecinošu dominanci saglabā EUROLOGI, savukārt B grupā pie sīvākas konkurences no vadības grožiem nav šķīrušies FC “Raita-2” futbolisti.

Nedēļas gaitā kārtējo pārliecinošo panākumu svinēja A apakšgrupas vadošā vienība EUROLOGi, kas šoreiz ar 8:1 sagrāva FK “Brīvais Vilnis” vienību (trīs vārtu guvumi Mihailam Jankovskim). Līderei šis bija jau desmitais panākums 11 mačos, un iekrātais 31 punkts varētu būt pietiekoši stabils pamats, lai pat pie ne tik veiksmīga turnīra turpinājuma scenārija EUROLOGI diezgan droši saglabātu pirmo vietu grupā.

Nedaudz pietuvoties līdz desmit punktu atstatumam favorītei izdevies “Gludi LM” (21) komandai, kas guva panākumus abās aizvadītajās cīņās, pārspējot JOMA TEAM (5:1) un “Darba Rezerves” (5:2, četri vārti Artūram Vedeņinam). Iegūto punktu izteiksmes ziņā tikpat veiksmīga nedēļa padevās arī “Akela Kļūdījās” (12) vīriem, kuri apspēlēja FK “Laikmets” (6:1) un ļoti rezultatīvā duelī (12:7!) pieveica “Evolution Gaming”. Lielisku sniegumu pēdējā no minētajiem mačiem demonstrēja Edgars Neverovskis, uzvarētāju rindās atzīmējoties ar sešiem (!) trāpīgiem raidījumiem. Pateicoties šīm uzvarām “Akela Kļūdījās” pacēlās uz dalītu trešo vietu ar FK “Laikmets”, kas zaudēja arī savā otrajā cīņā – 1:4 pret “Darba Rezervēm”.

A grupas kontekstā jāpiebilst arī, ka spraiga spēkošanās notiek turnīra tabulas lejasdaļā, kur uzreiz piecas komandas (JOMA TEAM, “Industrial Steel Group 2”, “Darba Rezerves”, “Evolution Gaming” un FK “Taipans/Saulkrati”) ieguvušas pa sešiem punktiem.

Tikmēr B apakšgrupā joprojām minimālu pārsvaru pār konkurentēm saglabā FC “Raita-2” (19). Vienā no tikai pieciem nedēļas gaitā grupā aizvadītajiem mačiem “raitieši” bez lielām problēmām ar 11:1 sagrāva pastarīti “Grifs AG”. Tāpat pie trim punktiem tika līderes tuvākā sekotāja USB (16), kas ar 2:1 lika kapitulēt “ASK Kadaga-2” komandai (12). Dalītu trešo vietu ar “kadagiešiem” šobrīd ieņem “Ātrais.lv” – pēdējie piedzīvoja neizšķirtu 2:2 duelī ar “Ķekavas novads”.

B grupas kontekstā jāatzīmē arī “SEB United” pirmā uzvara pēc septiņu neveiksmju sērijas – 5:4 pret AFK “Haube.lv/Antidopings”. Tādējādi visu Rīgas čempionāta zemāko līgu ietvaros palikusi vairs tikai viena komanda – “Grifs AG” -, kas cīnās bez punktiem.

Trešās līgas rezultatīvākie futbolisti tāpat kā iepriekš meklējami EUROLOGI rindās – 17 vārtu guvumi Andrejam Bakradzem, bet 15 – Arturam Jefremenkovam.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Aigars Caics (fārmklubs)
Aigars Caics (fārmklubs)

(RTU FC*)
36
Artūrs Ansons
Artūrs Ansons

(Baltic Express LV)
40

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin