Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
B grupā vadību pārņem TENTE
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 1.12.2014
“Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāta Otrās līgas B apakšgrupā nedēļas laikā notikusi līderu maiņa – uz pirmo vietu, uzvarot trijos aizvadītajos mačos, pacēlusies TENTE komanda. Tikmēr A grupā vadošo pozīciju joprojām saglabā “PB Line” futbolisti.

TENTE (23) minētajos dueļos ne tikai lika kapitulēt “RegVardy” (6:2) un SK “Inter/Dardedze” (3:1), bet arī ļoti svarīgā mačā, cīņas gaitā atspēlējot 0:2 un 1:3 deficītu, ar 4:3 pieveica vienu no tiešajām konkurentēm un ilglaicīgu B grupas līderi sezonas sākuma periodā “Baldone” komandu. Trīs no četriem vārtiem TENTE guva pēdējo sešu minūšu laikā, bet uzvaru nesošo vārtu guvumu minētās vienības labā pašā mača epilogā realizēja Aleksandrs Škoļņikovs. Jāpiebilst, ka TENTE ir vienīgā komanda visā Otrajā līgā, kas vēl ne reizi nav izjutusi zaudējuma rūgtumu.

Ne tik labi sekmējās līderes tuvākajai sekotājai kopvērtējuma tabulā “Industrial Steel Group” (21), kas cīnījās mainīgām sekmēm, pa reizei gan svinot pārliecinošu triumfu (8:2 pret “Rīgas Pašvaldības Policiju”), gan atzīstot bezierunu kapitulāciju (2:7 pret “Arigo”).

Nu jau uz trešo vietu B grupā atkritusi “Baldone” (18), savukārt dalītu ceturto vietu ieņem iepriekš minētā “Arigo”, kā arī ILGA (pa 13). Pēdējā savā kalendārās nedēļas vienīgajā cīņā ar 4:2 pieveica AVANTEX.

B grupas kontekstā nevar nepieminēt LSPA (6) komandas otro uzvaru sezonā – pēc katastrofālā starta “studenti”, apsteidzot “RegVardy” (5), pirmo reizi pacēlušies no pēdējās pozīcijas grupā. Aizvadītajā nedēļā Sporta akadēmijas atbalstītā komanda izcīnīja negaidīti pārliecinošu 9:1 panākumu duelī pret “Banku augstskolu”.

Tikmēr Rīgas čempionāta A apakšgrupā vadības grožu turētāja nedēļas gaitā nav mainījusies. Līderes statusā esošā “PB Line” (19) savu pārākumu pār sāncenšiem apliecināja abos aizvadītajos mačos, liekot kapitulēt gan “Marshal FC” (6:2), gan arī vienai no tiešajām konkurentēm “RTU Sports” (7:5), turklāt otrajā cīņā zaudētājus no neveiksmes neglāba pat četri Māra Lipenīša gūtie vārti.

Gan “RTU Sports”, gan “Baltic International Bank” (BIB), kuras ar 16 punktiem šobrīd grupā ieņem dalītu otro pozīciju, aizvadīto nedēļu cīnījās mainīgām sekmēm. “Studentiem” bez jau minētās neveiksmes pret grupas līderi vēl arī kapitulācija pret RSU (5:7) un triumfs cīņā ar FK “Jaunolaine” (6:4, trīs vārti Mārtiņam Auziņam), savukārt BIB vīriem divas uzvaras (5:2 pret “LKR Ropaži” un 3:2 pret “Jaunais Dinamietis”), kā arī zaudējums spēlē ar “ASK Kadaga” – 2:5.

Aiz minētā līderu trijnieka kopvērtējuma tabulā A grupā seko RSU (15), bet vēl desmit punktu robežu pagaidām izdevies pārsniegt tikai FK “Jaunolaine” (13) un “Marshal” FC (11).

Otrās līgas rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā gozējas abu grupu līdervienību pārstāvji - 15 vārtus guvušais A.Škoļņikovs (TENTE), kā arī Artūrs Strazdiņš no “PB Line”, kas pretinieku vārtsargus kopumā pārspējis 13 reizes.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(Industrial Steel Group)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(Ķekavas novads)
45
Romans Belozerovs
Romans Belozerovs

(Baltic Express LV)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin