Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
B apakšgrupā situācija joprojām saspringta
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 5.1.2015
“Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāta Trešajā līgā situācija abās apakšgrupās saistībā ar vadošo četru komandu noskaidrošanu manāmi atšķiras. Ja A grupā pretendentu loks sarucis līdz sešām, tad B apakšgrupā uz vietu četriniekā var teorētiski pretendēt pilnīgi visas vienības, izņemot pastarīti “Grifs AG”.

A apakšgrupā svētku nedēļu periodā risinājās vien sešas spēles, no kurām trijās piedalījās FK “Laikmets” (27) vienība. “Laikmetieši”, kuri kopvērtējuma tabulā ierindojas sestajā pozīcijā, spraigā cīņā uzveica “G4S Husky” (5:3) un “Joma Team” (5:4), savukārt bezcerīgi atzina “Industrial Steel Group 2” pārākumu – 0:13. Tieši ar “G4S Husky” un “Industrial Steel Group 2” FK “Laikmets” komandai ir vienāds punktu skaits, proti 27, un jau tagad ir skaidrs, ka tieši minētais trio sadalīs pēdējo ceturto ceļazīmi uz vietu vadošajā kvartetā.

Stabili priekšā visām pārējām konkurentēm atrodas līderu trijnieks, kurā ietilpst EUROLOGI (41), “Gludi LM” (37) un “Akela Kļūdījās” (34). Visas šīs vienības par vietas saglabāšanu četriniekā var justies drošas.

Tikmēr atlikušās piecas apakšgrupas komandas izredzes turpināt cīņu par godalgotajām vietām ir praktiski zaudējušas. Teorētiski to varētu paveikt FK “Brīvais Vilnis” (15), kurai atlicis pietiekoši liels spēļu skaits, taču lielā punktu atšķirība, kas to šķir no tuvākajām priekšā esošajām konkurentēm, būs grūti sadeldējama.

Savukārt Trešās līgas B grupā pēdējo divu nedēļu laikā aizvadīts vēl mazāk spēļu – tikai četras. Šī iemesla dēļ lielas izmaiņas kopvērtējuma tabulā nav notikušas. Nedaudz priekšā konkurentēm arvien ir FC “Raita 2” (34), kurai cieši uz papēžiem min USB (29) un “Baltic Express LV” (27). Neviena no šīm komandām minētajā laika periodā laukumā nedevās, taču par savām pozīcijām kopvērtējumā var justies visnotaļ drošas.

Tālāk B grupas tabulā seko virkne ar komandā, kuras amplitūdā no ceturtās līdz desmitajai vietai izkārtojušās vien septiņu punktu intervālā. To vidū ir AFK “Haube.lv/Antidopings” (22), “Ķekavas novads” (21),”Ātrais.lv” (21), “SEB United” (19), “Medical Group DENS” (18), “ASK Kadaga-2” (16) un MLFC “Victoria/Lerona” (15). Teorētiski ikviena no tām saglabā pieklājīgas izredzes savas labās spēles un citu apstākļu iespaidā atlikušajā laika periodā ieņemt vietu pirmajā četriniekā.

Cerības zaudējusi vienīgi pastarīte “Grifs AG” (4), kas punktu izteiksmes ziņā ir vājākā visu Rīgas čempionāta līgu ietvaros.

Trešās līgas rezultatīvākie futbolisti joprojām ir EUROLOGI un “Akela Kļūdījās” pārstāvji – 27 vārtus guvušie Andrejs Bakradze un Edgars Neverovskis.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(Industrial Steel Group)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(Ķekavas novads)
45
Romans Belozerovs
Romans Belozerovs

(Baltic Express LV)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin