Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Rīgas kausa izcīņā noskaidroti ceturtdaļfinālu pāri
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 2.2.2015
Triobet Rīgas telpu futbola kausa izcīņā šajās nedēļās aizvadītas trīs astotdaļfināla spēles, pēc kurām noskaidrotas visas ceturtdaļfināla dalībnieces, kas turpinās cīņu par uzvaru turnīrā. Visi minētie mači risinājās ļoti spraigā gaisotnē, par ko liecina arī rezultāti – divos no tiem uzvarētājus nācās noskaidrot ar pēcspēles sitienu palīdzību.

Ņemot vērā to, ka neilgi pirms kausa izcīņas sākuma notika nelielas izmaiņas dalībnieku sarakstā un kopējā skaitā (10 komandu vietā dalību apstiprināja 11), Rīgas čempionāta pirmās līgas pārstāve TUC/FTA startu turnīrā sāka no vienu kārtu agrāk, nevis no ceturtdaļfināla kā bija paredzēts iepriekš. Cīņā ar BFK “Salaspils” TUC/FTA no zaudējuma izglābās tikai pēdējās sekundēs, kad izlīdzinājuma vārtus, panākot 4:4, guva Eduards Žuravļovs. Savukārt “pendeļu” sērijā “tucieši” izmantoja psiholoģisko pārākumu pēc izglābšanās no zaudējuma pamatlaikā, svinot uzvaru ar 8:7. Uzvarētāju rindās vēl vārtus guva arī Igors Krilovs, Sandis Blumbahs un Eduards Žuravļovs, kamēr sāncenšiem divkārt precīzi sita Aleksandrs Usmanovs, bet pa reizei – Vladislavs Kovšars un Maksims Radionovs.

Ceturtdaļfinālā, kas šo ceturtdien risināsies Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā (OSC), TUC/FTA jau gaida Virslīgas pārstāve FC “Petrow”.

Pēcspēles sitienu sērijā tika noteikts uzvarētājs arī duelī starp “Raita 2” (pēdējā brīdi aizņēma “Cerber-02” vietu) un TENTE, kur pēc neizšķirta pamatlaikā (3:3) “pendelēs” ar 3:2 pārāka izrādījās “TENTE”. Pamatlaikā “Raita 2” rindās “dubli” realizēja Artjoms Gāršnieks, bet vienu reizi atzīmējās Aleksandrs Šmeļovs, kamēr TENTE labā, kas izglābās no 0:3 astoņas minūtēs pirms pamatlaika beigām, divi vārti Artjomam Ivanovam, bet vieni – Aleksandram Škoļņikovam. Ceturtdaļfināla pārī “TENTE” 17. februārī OSC cīnīsies ar “New Project”.

Visbeidzot vēl vienā kausa izcīņas pirmās kārtas duelī vienīgā pašu zemāko galvaspilsētas regulārā čempionāta līgu – Trešo - pārstāvošā komanda “Akela Kļūdījās” ar minimālu 2:1 handikapu apspēlēja SK “Inter/Macron”. “Akeliešu” sastāvā trāpīgi sita Andrejs Grišajevs un Edgars Neverovskis, bet SK “Inter/Macron” labā vienīgo reizi precīzs bija Vladimirs Ivanikins. Šī pāra uzvarētāju 12. februārī 96. vidusskolas sporta zālē gaida cīniņš ar SK “Monarhs”.

Vēl viens ceturtdaļfināla pāris bija zināms jau iepriekš – tajā šo pirmdien spēkus samēro SFS “Sportima” un “DSV Transport”.

Ceturtdaļfināla spēles plānots aizvadīt līdz 17. februārim, bet pusfinālu uzvarētāji noskaidrosies līdz 1. martam. Rīgas kausa izcīņas uzvarētāju noskaidrosim 7. martā.

Kā zināms, pērn par Latvijas galvaspilsētas līmeņa kausa izcīņas uzvarētāju kļuva FC “Raita”, kas izšķirošajā mačā pārspēja FC “Caramba Riga”.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(Industrial Steel Group)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(Ķekavas novads)
45
Romans Belozerovs
Romans Belozerovs

(Baltic Express LV)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin