Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Vadošo grupu lideres - “JaKoSport&Graanul Pellets” un “Akela Kļūdījās”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 16.2.2015
Aizvadīta otrā spēļu nedēļa Triobet Rīgas telpu futbola čempionāta otrā posma ietvaros abās sacensību zemākajās līgās. Spēcīgāko apakšgrupu līderu statusos šobrīd atrodas attiecīgi “JakoSport&Graanul Pellets” un “Akela Kļūdījās”, kuras savām tuvākajām konkurentēm atrodas priekšā vien pavisam minimāla handikapa apmērā – divos punktos.

Otrās līgas C apakšgrupā, kur komandas turpina cīņu par godalgotajām vietām, nedēļas šķērsgriezumā aizvadītas trīs spēles, no kurām divas – ar ārpus konkurences turnīrā startējošās “Arigo” piedalīšanos. “Arigo” telpu futbolisti, kuri ar 13 punktiem šobrīd tabulā ieņem dalītu trešo vietu, spraigā cīņā ar 5:4 uzveica iepriekš minēto grupas līderi “JakoSport&Graanul Pellets”, uzvaru nesošos vārtus gūstot Vadimam Ļašenko cīņas priekšpēdējā minūtē. Savukārt vēl vienā duelī “Arigo” ar minimālu 2:3 handikapu atzina “PB Line” (13) pārākumu. Divus vārtus šeit uzvarētājiem guva līgas rezultatīvākais spēlētājs Artūrs Strazdiņš, tādējādi palielinot savu kopējo vārtu apjomu līdz 33 precīziem sitieniem.

Vēl vienā mačā šī brīža otrās vietas īpašniece SK “Inter/Macron” (14), atspēlējot 1:2 deficītu, ar 3:2 pārspēja RSU. Jāpiebilst, ka jau pēc tiesneša svilpes uzvarētājas rindās atkārtotu šosezon noraidījumu nopelnīja Vladimirs Ivanikins.

C apakšgrupas tabulā situācija joprojām ļoti blīva – četrām iepriekš minētajām komandām izdevies pārsniegt 10 punktu robežu, bet nekur tālu neatpaliek arī otrs kvartets, kurā ietilpst RSU (9), TENTE un FK “Jaunolaine” (pa 8), kā arī “Industrial Steel Group” (7).

Šīs pašas līgas D grupā jāatzīmē RTU FC telpu futbolistu divas izcīnītās uzvaras, kas “studentiem” ļāvušas izvirzīties stabilā pirmajā vietā, tuvākos sāncenšus AVANTEX apsteidzot jau par septiņiem punktiem. RTU FC vīri ar divu vārtu pārsvaru uzveica gan iepriekš minēto AVANTEX (5:3), gan arī sarūgtināja “Baldone” vienību – 4:2. Tikmēr vēl vienā D grupas cīņā savu pirmo panākumu otrā etapa ietvaros guva “ASK Kadaga, kas pateicoties trim Mārtiņa Valdmaņa vārtu guvumiem ar 5:2 pārspēja LSPA.

Daudz aktīvāka nedēļas laikā bijusi šīs pašas līgas E grupa, kas pulcē pēc sportiskajiem rezultātiem vājākās pirmā posma komandas. Šeit pieminēšanas vērtas ir “Cerber-02” divas uzvaras (4:3 pret “Banku augstskolu” un 1:0 pret “Rīgas Pašvaldības Policiju”). Minimālas priekšrocības grupas kopvērtējuma tabulā ir “policistiem” (15), kuriem cieši uz papēžiem min uzreiz trīs konkurentes – 14 punktus iekrājušās “Cerber-02”, “Marshal FC” un “Ropaži”.

Tikmēr Rīgas čempionāta Trešās līgas spēcīgākajā jeb C grupā uzmanības centrā pagājušajā nedēļā bija divu tabulas augšējās daļas vienību spēkošanās. Līderes “Akela Kļūdījās” (18) un “Baltic Express LV” (16) savstarpējā mačā tika fiksēts kaujiniecisks neizšķirts 3:3. Jāpiebilst, ka cīņas gaitā “Baltic Express LV” divkārt atspēlējās no nelabvēlīga rezultāta (0:2 un 2:3), divus vārtus šai komandai guva Maksims Ņikiforovs, kamēr “akeliešiem” “dubli” realizēja Andrejs Grišajevs.

Tāpat pie panākuma tika cita vadošā komanda “Raita 2” (16), kas ar 4:1 uzveica “Industrial Steel Group 2”, savukārt ceturtajā pozīcijā esošā EUROLOGI (15) ar 5:1 lika kapitulēt “Ķekavas novadam”. Tikmēr citā duelī vēl vienu vietu zemāk esošā USB (13) atstāja “sausā” “Gludi LM” vienību – 3:0. Jāpiebilst, ka situācija C grupas tabulā ir pietiekoši saspringta un patlaban labas izredzes turpināt cīņu par medaļām ir lielākai daļai apakšgrupas vienību – manāmāk punktu izteiksmes ziņā iepaliek vienīgi “Gludi LM” (3) un “Ķekavas novads” (1).

Trešās līgas D grupā, kur komandas cīnās par 9.-14.vietu, šobrīd trim vadošajām komandām ir vienāds punktu daudzums, proti, 13. To vidū ietilpst FK “Laikmets”, “Medical Group DENS” un MLFC “Victoria/Lerona”, ar kuru piedalīšanos notika trīs no četrām iepriekšējās nedēļas spēlēm. FK “Laikmets” un MLFC “Victoria/Lerona” savā starpā tikās divkārt, vienreiz uzvaru gūstot pēdējiem (6:4), bet vēl reizi cīņai noslēdzoties neizšķirti 3:3. Tāpat punktus uz pusēm dalīja “Medical Group DENS” un “G4S Husky” (4:4).

Visbeidzot šīs pašas līgas E grupā vadības groži pieder JOMA TEAM (18) futbolistiem, kuri nedēļas gaitā dalītām sekmēm aizvadīja divus mačus, pārliecinoši sagraujot “SEB United” (9:1 un četri vārti Ņikitam Korovinam), kā arī atzīstot “ASK Kadaga-2” pārākumu (2:6). Tāpat jāatzīmē vēl vienas vadošās komandas – “AFK “Haube.lv/Antidopings.lv” – panākums mačā ar FK “Taipans/Saulkrasti” – 5:1.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(Industrial Steel Group)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(Ķekavas novads)
45
Romans Belozerovs
Romans Belozerovs

(Baltic Express LV)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin