Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Turpinās EUROLOGI un “Akela Kļūdījās” cīniņš
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 2.3.2015
Triobet Rīgas telpu futbola čempionāta otrā posma Trešās līgas spēcīgākajā jeb C apakšgrupā spēkošanās par pirmo vietu joprojām aktīvi risinās starp komandām, kuras arī pirmā etapa gaitā savā grupā spraigi konkurēja savā starpā, proti, EUROLOGi un “Akela Kļūdījās” vienībām. Patlaban nelielu priekšrocību salīdzinājumā ar konkurentiem trīs punktu apjomā ieguvuši pēdējie.

“Akela Kļūdījās” (28) telpu futbolisti bija pārāki par saviem sāncenšiem abās iepriekšējās nedēļas gaitā aizvadītajās spēlēs. Cīņā ar “Baltic Express LV” viņi triumfēja ar 5:1, savukārt duelī pret “Raita 2”, pateicoties diviem Naura Paegļa un Maksima Panfilova vārtu guvumiem, svinēja panākumu ar rezultātu 5:3.

Par trim punktiem no “akeliešiem” kopvērtējuma tabulā iepaliek EUROLOGI (25) komanda, kas pēc četru uzvaru sērijas otrajā posmā pirmo reizi zaudēja punktus cīņā ar “Raita 2” – 2:2. Jāpiebilst, ka mača gaitā EUROLOGI piederēja 2:0 handikaps, ko viņi tomēr neprata nosargāt.

Savukārt trešajā pozīcijā šīs pašas līgas C grupā ierindojas “Raita 2” (20), kas, kā minēts, nedēļas gaitā spēja iegūt tikai vienu punktu divās spēlēs. Turpat netālu izkārtojusies arī “Baltic Express LV” (19), kā arī “Industrial Steel Group 2”(16) un USB (14).

Trešās līgas D grupā abas šobrīd vadošās komandas MLFC “Victoria/Lerona” (16) un FK “Laikmets” (14) nevienu spēli neaizvadīja. Pie panākuma aizvadītās nedēļas gaitā izdevās tikt “Ātrais.lv” (13), kas ar 5:3 uzveica “G4S Husky”, savukārt “Evolution Gaming” ar 7:2 sagrāva “Medical Group DENS” (pa trim vārtiem Maksimam Jakovļevam un Valērijam Petrovam).

Arī šīs pašas līgas spēku samēru ziņā vājākajā jeb E grupā pagājušās nedēļas laikā laukumā nedevās divas līderes, proti, “ASK Kadaga-2” (22) un JOMA TEAM (21). Tikmēr pie panākuma izdevās tikt trešās vietas īpašniecei FK “Brīvais Vilnis” (19), kas ar 7:4 uzveica pozīciju zemāk esošo “Haubel.lv/Antidopings” vienību. Tāpat uzvaras svinēja “Darba Rezerves” (5:0 pret “Grifs AG”) un FK “Taipans/Saulkrasti” (5:1 pret “SEB United”).

Trešās līgas rezultatīvākais futbolists joprojām ir “Akela Kļūdījās” pārstāvis Edgars Nerevovskis, kura kontā 50 vārtu guvumi, bet pa 36 vārtiem guvuši viņa partneri M.Panfilovs un Andrejs Grišajevs.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Aigars Caics (fārmklubs)
Aigars Caics (fārmklubs)

(RTU FC*)
36
Artūrs Ansons
Artūrs Ansons

(Baltic Express LV)
40

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin