Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
EUROLOGI zaudē svarīgus punktus; intriga saglabājas
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 16.3.2015
Triobet Rīgas telpu futbola čempionāta Trešās līgas spēcīgākajā jeb C apakšgrupā svarīgus punktus aizvadītajā nedēļā zaudēja viena no divām zelta godalgu pretendentēm EUROLOGI, tādējādi sarežģījot savas izredzes neklātienes cīņā par uzvaru grupā ar tiešo konkurenti “Akela Kļūdījās” vienību.

Nenoturot 2:1 handikapu un ielaižot vārtus mača priekšpēdējā minūtē EUROLOGI ar minimālu 2:3 rezultātu piekāpās USB vienībai, tādējādi komanda no līderes statusā esošās “Akela Kļūdījās”, kurai spēļu vairs nav atlicis, joprojām atpaliek par sešiem punktiem. Lai izcīnītu zelta medaļas, EUROLOGI telpu futbolistiem jāuzvar abos atlikušajos mačos – atkārtotā cīņā ar USB un duelī pret grupas pastarīti “Ķekavas novads”. Pie šāda notikumu scenārija abām sāncensēm būs vienāds punktu skaits, taču labākas iesisto un ielaisto vārtu bilances dēļ savstarpējos mačos priekšrocību iegūs EUROLOGI.

Vēl aizvadītajā nedēļā risinājās divi mači ar “Gludi LM” vienības piedalīšanos, un abos no tiem iepriekš minētā vienība uzveica sāncenšus – 5:4 pret “Baltic Express LV” un 9:8 pret “Ķekavas novads”. Jāpiebilst, ka pēdējā no šīm cīņām “Gludi LM” piederēja pat 9:3 pārsvars, taču pretinieki otrā puslaika noslēdzošo desmit minūšu laikā prata sadeldēt deficītu līdz minimumam. Tiesa, pat šīs uzvaras vairs nedod teorētiskas izredzes “Gludi LM” (12) vīriem pacīnīties par iekļūšanu pirmajā trijniekā.

Labas izredzes uz medaļām saglabā “Raita 2” (23) un “Baltic Express LV” (22) vienības, kurām katrai jāaizvada pa vienai spēlei, pie tām pēdējai tagad pēc neplānota zaudējuma “Gludi LM” ir jācer uz konkurenta neveiksmi pēdējā mačā, savukārt USB (20) panākuma gadījumā atlikušajā cīņā ar EUROLOGI ir jācer uz abu komandu zaudējumiem, lai pacelties uz trešo pozīciju.

Pilnīgi visas spēles nu ir aizvadītas Trešās līgas D grupā, kur par spīti neveiksmei pēdējā mačā pret “Evolution Gaming” (2:3) pirmās vietas statusu nosargāja “MLFC Victoria/Lerona” (19). Tikpat punktus ieguva arī “Ātrais.lv”, kas sliktākas vārtu bilances dēļ savstarpējās spēlēs ierindojās otrajā pozīcijā, bet pārējās vietās grupā izkārtojās attiecīgi “Medical Group DENS” (16), FK “Laikmets” (14), “Evolution Gaming” (12) un “G4S Husky” (7).

Visbeidzot Trešās līgas E grupā punktu izteiksmes ziņā sāncensēm nedaudz priekšā atrodas JOMA TEAM (27), kuras ciešākās sekotājas ir “ASK Kadaga-2” (25) un FK “Brīvais Vilnis” (22). Šajā apakšgrupā vēl atlicis aizvadīt piecas cīņas un ļoti ticams, ka līderu trijnieks šādā vai citādā secībā īpaši nemainīsies.

Trešās līgas rezultatīvāko futbolistu sarakstā arvien dominē “Akela Kļūdījās” futbolisti – 53 vārtu guvumi Edgaram Neverovskim, 38 trāpīgi raidījumi Andrejam Grišajevam, bet 36 – Maksimam Panfilovam.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Aigars Caics (fārmklubs)
Aigars Caics (fārmklubs)

(RTU FC*)
36
Artūrs Ansons
Artūrs Ansons

(Baltic Express LV)
40

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin