Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2015./2016.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 11.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 418 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2987






Ziņas
“Stopiņi” piedzīvo pirmo zaudējumu
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 30.11.2015
Aizritējusi kārtējā nedēļa “SYNOTtip” Rīgas telpu futbola čempionāta abās zemākajās līgās. Tās ietvaros pirmo zaudējumu pēc septiņu uzvaru sērijas piedzīvoja līdz tam vienīgā ar simtprocentīgu bilanci turnīru aizvadošā komanda “Stopiņi”, kas 3.līgas A apakšgrupā piekāpās sīvākajai konkurentei “Medical Group DENS”.

“Stopiņu” komanda līdz ar zaudējumu pret “Medical Group DENS” (2:3) vismaz uz laiku arī zaudēja līderes statusu grupā, atdodot to savai pāridarītājai. “Medical Group DENS” aizvadītajā nedēļā arī izdevās gūt panākumu cīņā ar “Garāža 2” (5:2), kā rezultātā uzvarētāja šobrīd par punktu kopvērtējuma tabulā apsteidz “Stopiņi” vienību.

Jau par septiņiem punktiem no līderes A apakšgrupas ietvaros atpaliek trešajā pozīcijā esošā “Baltic Express LV”, kas, atspēlējot 0:3 deficītu, cīņas epilogā izrāva svarīgu 7:5 uzvaru pār “Xteam.lv/Lerona”. Tāpat no aizvadītajām grupas spēlēm jāizceļ “Riga United” 4:2 panākums pār FC “Inter STAR 35+”, kā rezultātā “Riga United” pārtrauca astoņu zaudētu maču sēriju.

A grupas tabulā ar 13 punktiem ceturtajā pozīcijā šobrīd ierindojas “Garāža 2”, bet ievērojami atpaliek pārējās vienības – “Xteam.lv/Lerona.lv” (7), “Riga United” (6), “Napalm” (4) un FC “Inter STAR 35+” (3).

Šis pašas līgas B apakšgrupā uz pirmo vietu, pateicoties divām izcīnītajām uzvarām, pacēlusies “Estoty/JOMA TEAM” (25), kas svinēja panākumus dueļos ar FK “Laikmets” (4:0) un “Satis Grupa” (11:2 un četri vārti Jevgēņijam Bičkovam). Par trim punktiem no līderes šobrīd atpaliek “Evolution Gaming” (22) – otrās vietas īpašniece savā vienīgajā nedēļas cīņā, pateicoties trim Artjoma Kapļuka vārtu guvumiem ar 9:4 sagrāva FK “Kadaga 2”.

Tikmēr neveiksmju sērija piemeklējusi sezonu ļoti pārliecinoši uzsākušo FK “Laikmets” (16), kas bez jau minētās kapitulācijas mačā ar “Estoty/JOMA TEAM” atzina arī “Husky/LSPA” pārākumu, arvien vairāk iepaliekot kopvērtējumā no abām vadošajām komandām. “Husky/LSPA” (13) šis panākums, kā arī triumfs pār “Ķekavas novads” (5:2) ļāvis pacelties uz ceturto vietu grupā.

B grupas kontekstā noteikti jāizceļ arī pastarītes “Satis Grupa” pirmais nopelnītais punkts turnīrā – pēc deviņu zaudētu spēļu sērijas izcīnītais neizšķirts 2:2 pret FK “Kadaga 2”.

3. līgas rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā ar 15 vārtu guvumiem joprojām ir “Stopiņi” pārstāvis Oļegs Darmorozs, savukārt par diviem vārtiem mazāk ir Mihailam Suvorovam (“Estoty/JOMA TEAM”).

Tikmēr 2.līgas A grupā situācija kopvērtējumā joprojām ir ļoti blīva – vadošās četras komandas izkārtojušās četru punktu intervālā. Nedaudz priekšā konkurentēm atrodas 17 punktus iekrājusī “Olaine”, kas, pateicoties trim Aleksandra Mihailova vārtiem, svinēja uzvaru cīņā ar ceturtajā pozīcijā esošo “Industrial Steel Group” (6:2).

Par trim punktiem savu “bagāžu” papildināja arī abas olainiešu ciešākās konkurentes tabulā. Vicelīdere “EUROLOGI” (16) ar 10:1 sagrāva “Marshal FC” (“pokeri” realizēja Arturs Jefremenkovs), kamēr “OSK Ostnieks” (15) ar 4:2 uzveica “Rīgas Pašvaldības Policija” vienību.

A grupas tabulā pēc jau minētā līderu kvarteta tālāk izkārtojušās “Marshal FC” (11), “Rīgas Pašvaldības Policija” (9), kā arī “AVANTEX” un “Cerber” (pa 8 punktiem).

Visbeidzot 2.līgas B apakšgrupā joprojām vadības grožus saglabā “Akela Kļūdījās” (22). Aizvadītās nedēļas gaitā līdere piedalījās vienā mačā, kur ļoti spraigā cīņā ar rezultātu 6:5 pārspēja “LSPA”, trīs vārtus gūstot Edgaram Neverovskim. Joprojām četru punktu atstatumā no pirmās vietas īpašnieces atrodas “USB” (18), kas arīdzan ar minimālu 2:1 pārsvaru uzveica “RegVardy”.

Solīdā attālumā no līderes punktu izteiksmes ziņā kopvērtējumā atrodas grupas trešās un ceturtās pozīcijas īpašnieces, proti, FK “Kadaga” un “RegVardy” (pa 12 punktiem). FK “Kadaga” savā vienīgajā spēlē izcīnīja 4:3 panākumu pār “MLFC Victoria/Lerona”, savukārt “RegVardy” bez jau minētās neveiksmes pret “USB” vēl vienā duelī slēdza “miera līgumu” ar “UNICEF” – 2:2.

Pa 11 punktiem B apakšgrupā šobrīd izcīnījušas “UNICEF” un “Baltic International Bank” (BIB), astoņus punktus sakrājusi “LSPA”, bet piecus – “MLFC Victoria/Lerona”.

2.līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā līderis ir 14 vārtus guvušais A.Jefremenkovs no “EUROLOGI”, kamēr 13 reizes pretinieku vārtsargus pārspējis Vladislavs Medvedins (“Olaine”).
Zibensziņas
2016.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - NewProject (1:2)
M.Tumanovs 18 - A.Lavrenovs 20; P.Nikitonovs 36
bildes un video

2016.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI (uz 14.03.2016)>>>

NewProject - 2016.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8 fināla DSV Transport - JakoSport&Graanul Pellets spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Estoty / JOMA TEAM - RTU FC spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla NewProject - LNOB /Mārupe spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NewProject - TENTE spēles bildes un video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Otrajā un Trešajā līgā – 2015.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy)
45
Romans Belozerovs
Romans Belozerovs

(Baltic Express LV)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin