Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2015./2016.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 11.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 418 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2987






Ziņas
Zemāko līgu čempionātu līderes šobrīd “Olaine” un “Estoty/JOMA TEAM”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 2.2.2016
“SYNOTtip” Rīgas telpu futbola čempionāta apgriezienus lēnām sāk uzņemt abu zemāko līgu turnīru otrā etapa izspēle, kurā sacensību dalībnieces sadalīs gan godalgotās vietas, gan arī galīgo izkārtojumu kopvērtējuma tabulā no pirmās līdz pat 16. pozīcijai. 2. līgā šobrīd līderes statusā atrodas “Olaine”, savukārt 3.līgā patlaban vistuvāk zelta medaļu iegūšanai ir “Estoty/JOMA TEAM”.

2. līgas C grupā, kur savā starpā spēkojas astoņas pēc pirmā etapa rezultātiem labākās divu apakšgrupu vienības, pirmās vietas īpašnieces “Olaine” pārsvars pār tuvāko konkurenti “Akela Kļūdījās” ir sešu punktu apjomā. Iepriekšējās nedēļas ietvaros Olaines klubs aizvadīja vienu maču, uzveicot “USB” vienību – 6:4.

Vēl šajā grupā risinājās divas citas cīņas – “UNICEF” ar rezultātu 4:1 pārspēja “Cerber”, savukārt “RegVardy” un “Industrial Steel Group” savstarpējā duelī uzvarētājs netika noteikts, mačam noslēdzoties neizšķirti 1:1.

Kopvērtējuma tabulā, kā minēts, priekšā konkurentēm atrodas “Olaine” (19) un “Akela Kļūdījās” (13), savukārt 11 punktus iekrājušas uzreiz trīs vienības – “Cerber”, “RegVardy” un “UNICEF”. Nekur tālu neiepaliek arī atlikušais komandu trio, kurā ietilpst “USB” (9), “EUROLOGI (8) un “Industrial Steel Group” (8).

Arī šīs pašas līgas D grupā situācija nedēļas laikā nav būtiski mainījusies, jo aizvadītas tikai divas spēles. Punktu bagāžu papildināja pirmās vietas īpašniece FK “Kadaga”, ar rezultātu 4:1 uzveicot “Rīgas Pašvaldības Policija” vienību, kamēr spēle starp “Marshal FC” un “LSPA” noslēdzās ar “miera līgumu” – 2:2.

Kā zināms, D apakšgrupā 2.līgas komandas savā starpā sadala 9.-16.pozīciju visa čempionāta ietvaros. Aiz līderes FK “Kadaga” (21) tuvākās sekotājas ir “LSPA” (17) un ”OSK Ostnieks” (15), kā arī “Marshal FC” (10), savukārt atlikušais komandu četrinieks nav spējis pārsniegt desmit punktu robežu.

3.līgas vadošajā jeb C grupā nedēļas šķērsgriezumā jāizceļ abu vadošo komandu “Estoty/JOMA TEAM” un “Stopiņi” veikums. Līdere “Estoty/JOMA TEAM” divkārt pārspēja “Garāža 2” vienību (3:1 un 5:0), savukārt “Stopiņi” kaldināja savu trešo panākumu otrā etapa gaitā, uzveicot “Husky/LSPA” (5:2). Vēl vienā duelī “Baltic Express LV” ar rezultātu 9:4 uzveica FK “Laikmets”.

Grupas tabulā “Estoty/JOMA TEAM” (24) un “Stopiņi” (18) ieguvušas pagaidām visnotaļ pieklājīgu pārsvaru salīdzinājumā ar pārējām konkurentēm. Trešajā vietā atrodas “Medical Group DENS” (13), savukārt neviena no piecām pārējām dalībniecēm nav pārsniegusi desmit punktu robežu.

Tikmēr 3.līgas D grupā trīs (!) uzvaras vienas kalendārās nedēļas gaitā svinēja pārliecinošā līdere “Napalm”, kas sagrāva “Satis Grupa” vienību (12:3), kā arī ar identisku rezultātu 3:2 uzveica FK “Kadaga 2” un “HAVI Logistics”. Kopumā “Napalm” telpu futbolisti otrā etapa gaitā iekrājuši jau piecas uzvaras un tuvāko konkurenti tabulā – “Ķekavas novads” – apsteidz par 12 punktiem.

Jau minētā “Ķekavas novads” vienība, pateicoties četriem Ņikitas Žarova vārtu guvumiem, ar 10:1 sagrāva “Riga United”, bet pēdējā par šo neveiksmi reabilitējās duelī pret “Satis Grupa” – 7:1.

D grupas kopvērtējumā, kā minēts, pārliecinošā vadībā atrodas “Napalm” (30), bet pirmajā četriniekā vēl ierindojas arī “Ķekavas novads” (18), “Riga United” (15) un FK “Kadaga 2” (13).
Zibensziņas
2016.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - NewProject (1:2)
M.Tumanovs 18 - A.Lavrenovs 20; P.Nikitonovs 36
bildes un video

2016.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI (uz 14.03.2016)>>>

NewProject - 2016.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8 fināla DSV Transport - JakoSport&Graanul Pellets spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Estoty / JOMA TEAM - RTU FC spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla NewProject - LNOB /Mārupe spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NewProject - TENTE spēles bildes un video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Otrajā un Trešajā līgā – 2015.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy)
45
Romans Belozerovs
Romans Belozerovs

(Baltic Express LV)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin