Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2015./2016.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 11.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 418 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2987






Ziņas
Noskaidrots labākais četrinieks Elites līgā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 8.2.2016
Pēc svētdien Rīgas 15. vidusskolā notikušajām priekšpēdējās spēlēm kļuvis zināms labāko komandu četrinieks, kas otrā etapa gaitā turpinās cīņu par godalgotajām vietām “SYNOTtip” Rīgas telpu futbola čempionāta Elites līgā. Spēcīgākajā kvartetā iekļuvušas “JakoSport&Graanul Pellets”, “RSU”, FK “Rīnūži Rīga” un “FREE”.

Turnīra tabulas līdere “JakoSport&Graanul Pellets”, pateicoties trim Artjoma Voroņina vārtu guvumiem, guva 5:2 panākumu duelī ar “Garāža”. Izšķirošo pārsvaru uzvarētāja nodrošināja sešas minūtes pirms cīņas noslēguma, kad palielināja pārsvaru no minimālā 3:2 uz 5:2, tādējādi svinot uzvaru un atņemot “Garāža” komandai pat teorētiskas izredzes kvalificēties tālākai cīņai par medaļām.

Bez jau minētā A.Voroņina uzvarētāju rindās pa vieniem vārtiem guva Vitālijs Smirnovs un Maksims Selivončiks, savukārt “Garāža” labā pa reizei izcēlās Oskars Krūmiņš un Raivis Bernāns.

Citā mačā vicelīdere “RSU” neatstāja ne mazākās cerības turnīra tabulas pastarītei “RTU FC/TUC”, sagraujot to ar 10:1 un izcīnot savu pārliecinošāko panākumu visas sezonas šķērsgriezumā. Interesanti, ka vismaz pa vieniem vārtiem “RSU” komandā guva visi spēlei pieteiktie laukuma spēlētāji, izņemot šī brīža otro rezultatīvāko līgas spēlētāju Vsevolodu Čamkinu.

“Dubli” uzvarētāju komandā realizēja Ojārs Kalnozols, bet vieni vārti – Tomam Rajeckim, Edgaram Strautiņam, Albertam Mhitarjanam, Elgaram Ludboržam, Artūram Mhitarjanam un Pāvelam Zagrebinam. “RTU FC/TUC” vienības rindās prestiža vārtus guva Ritvars Šreibers.

Vadošajā kvartetā pēc svētdienas spēles vietu pilnībā garantēja arī FK “Rīnūži Rīga”, kas ar rezultātu 5:2 uzveica vēl vienu kopvērtējuma tabulas lejasgala vienību “LNOB/Mārupe”. Otrā puslaika vidū “mārupiešiem” izdevās no nelabvēlīgā 0:3 deficīta atjaunot cerīgo 2:3, tomēr drīz pēc tam “Rīnūži Rīga” guva vēl divus vārtus, izcīnot trešo uzvaru pēdējo četru maču laikā.

Ar diviem vārtu guvumiem šajā duelī uzvarētājiem izcēlās Pēteris Nagla, pa reizei precīzi bija Aleksandrs Čekulajevs, Ruslans Kazarcevs un Sergejs Redkins, kamēr pretiniekiem savas iespējas realizēja Kristaps Eimanis un Krists Rozgals.

Vēl vienā svētdienas cīniņā divi šī brīža rezultatīvākā Elites līgas spēlētāja Igora Kapustina vārtu guvumi sekmēja “FREE” 4:2 triumfu pār FC “Inter STAR”. Pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ceturtajā pozīcijā esošā “FREE” uzvarēto sāncensi apsteidz par trim punktiem un pie sev labvēlīgas rezultātu sakritības noslēdzošajā kārtā “Inter STAR” varētu atjaunot līdzsvaru punktu izteiksmē, taču priekšrocības dēļ savstarpējo maču statistikā pie šāda scenārija iegūs “FREE”.

Bez I.Kapustina “FREE” labā vārtus guva arī Vladimirs Jančenkovs un Daniels Žarovs, bet “Inter STAR” komandā ar rezultatīviem raidījumiem izcēlās Konstantīns Guļenko un Pāvels Lavrentjevs.

Elites līgas pirmajā etapā vēl atlikusi viena 14. februārī paredzētā kārta, savukārt turnīra otrajā stadijā, ņemot līdzi divu apļu cīņās izcīnītos rezultātus un punktus, pirmais četrinieks, kas cīnās par godalgotajām vietām, izspēlēs papildus spēles vienreiz katrs ar katru savā starpā, noskaidrojot līgas godalgoto vietu ieguvējus, bet otrais četrinieks – izspēlējot vietas no piektās līdz pēdējai.
Zibensziņas
2016.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - NewProject (1:2)
M.Tumanovs 18 - A.Lavrenovs 20; P.Nikitonovs 36
bildes un video

2016.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI (uz 14.03.2016)>>>

NewProject - 2016.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8 fināla DSV Transport - JakoSport&Graanul Pellets spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Estoty / JOMA TEAM - RTU FC spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla NewProject - LNOB /Mārupe spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NewProject - TENTE spēles bildes un video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Otrajā un Trešajā līgā – 2015.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy)
45
Romans Belozerovs
Romans Belozerovs

(Baltic Express LV)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin