Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2015./2016.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 11.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 418 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2987






Ziņas
Elites līgā priekšlaikus zelta medaļas nodrošina “JakoSport&Graanul Pellets”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 29.2.2016
Vienu kārtu pirms turnīra noslēguma par “SYNOTtip” Rīgas telpu futbola čempionāta Elites līgas uzvarētāju kļuvusi “JakoSport&Graanul Pellets”, kas pēc svētdien Rīgas 15. vidusskolā izcīnītās uzvaras pār “FREE” kļuva punktu izteiksmes ziņā neaizsniedzama tuvākajām konkurentēm. Atlikušās divas godalgotās vietas jau šo svētdien tiks noskaidrotas cīņā starp “RSU”, “FREE” un FK “Rīnūži Rīga” vienībām.

Līgas priekšpēdējās kārtas ietvaros “JakoSport&Graanul Pellets” samēroja spēkus ar vienu no savām sīvākajām konkurentēm turnīra tabulā “FREE” vienību, gūstot pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 5:0. Interesanti, ka visus piecus vārtus topošā čempione guva otrajā puslaikā, divas reizes precīzi sitot Artjomam Voroņinam, bet pa vieniem vārtiem gūstot Arturam Klimovičam, Vitālijam Smirnovam un Anatolijam Maksimenko.

Līdz ar šo uzvaru “JakoSport&Graanul Pellets” pārsvars pār tuvāko sekotāju kopvērtējumā un noslēdzošā mača pretinieci – “RSU” – sasniedzis sešu punktu apjomu, kas padara atlikušo cīņu pēdējā kārtā par formalitāti zelta godalgu kontekstā.

Tikmēr citā svētdien notikušajā cīniņā jau minētā “RSU” pašā mača galotnē pret FK “Rīnūži Rīga” neprata nosargāt divu vārtu pārsvaru (5:3), vienojoties par neizšķirtu gala iznākumu – 5:5. Cīņas gaitā vadības groži pabija te vienas, te otras pretinieces rokās. Otrā puslaika sākumā “RSU” ieguva 2:0 pārsvaru, ko drīz vien “Rīnūži Rīga” pārvērta jau savā labā (3:2), savukārt “RSU” 35.minūtē jau atkal panāca daudzsološu handikapu – 5:3. Tomēr cīņas pēdējās minūtēs gūtie Mihaila Čebotarjova un Artjoma Denisenko (tika gūti pēc Dmitrija Teleša noraidījuma, komandai spēlējot mazākumā!) ļāva “Rīnūži Rīga” izglābties no zaudējuma.

“RSU” komandai trīs vārtus guva Artūrs Mhitarjans, tādējādi ar kopumā 16 rezultatīviem raidījumiem nostiprinoties turnīra vārtiem bagātāko spēlētāju saraksta otrajā pozīcijā un no līdera Igora Kapustina (“FREE”) atpaliekot par sešiem vārtu guvumiem.

Kārtu pirms turnīra noslēguma cīņā par otro vietu “RSU” par punktu apsteidz “FREE”, un sudraba medaļu liktenis būs atkarīgs no pēdējās kārtas rezultātiem, kur “RSU” cīnīsies ar “JakoSport&Graanul Pellets”, bet “FREE” spēkosies ar “Rīnūži Rīga”. Pēdējā uz sudraba medaļām pretendēt nevar – “Rīnūži Rīga” no “RSU” atpaliek trīs punktus, taču tai ir sliktāka savstarpējo spēļu bilance. Tiesa, “Rīnūži Rīga” joprojām saglabā reālas izredzes izcīnīt bronzas medaļas.

Tikmēr turnīra tabulas lejasdala komandu cīniņā svētdien FC “Inter STAR” ļoti pārliecinoši ar 8:1 sagrāva pastarīti “RTU FC/TUC”. “Dubli” uzvarētāju rindās realizēja Dmitrijs Gruņevičs un Andrejs Bakradze, savukārt pa vieniem vārtiem guva Igors Miheikins, Konstantīns Guļenko, Pāvels Lavrentjevs un Deniss Kučers. “Studentu” sastāvā vienīgo reizi ar trāpīgu raidījumu izcēlās Sandis Blumbahs.

Savukārt vēl vienā mačā starp “LNOB/Mārupe” un “Garāža” uzvarētājs netika noteikts, cīņai noslēdzoties ar kaujiniecisku neizšķirtu 1:1. Abas pretinieces ar vārtu guvumiem apmainījās pirmajā puslaikā – sestajā minūtē “LNOB/Mārupe” vienību vadībā izvirzīja Krists Rozgals, uz ko sāncense nekavējoties atbildēja ar Ervīna Dukaļska vārtu guvumu.

Vietu izkārtojumā no piektās līdz astotajai intriga joprojām saglabājas cīņās attiecīgi par 5.-6. un 7.-8. pozīciju. Piektajā vietā šobrīd atrodas FC “Inter STAR” (22), no kuras par punktu atpaliek “Garāža”, turklāt abas šīs pretinieces tiksies savā starpā pēdējā kārtā. Līdzīga situācija ir arīdzan ar paša tabulas lejasgala pārstāvēm – “RTU FC/TUC” nākamajā mačā nāksies obligāti izcīnīt uzvaru pār divus punktus priekšā esošo “LNOB/Mārupe”, lai izvairītos no palikšanas pēdējā vietā.

Elites līgas noslēdzošā kārta Rīgas 15. vidusskolā risināsies šo svētdien, 6. martā.
Zibensziņas
2016.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - NewProject (1:2)
M.Tumanovs 18 - A.Lavrenovs 20; P.Nikitonovs 36
bildes un video

2016.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI (uz 14.03.2016)>>>

NewProject - 2016.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8 fināla DSV Transport - JakoSport&Graanul Pellets spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Estoty / JOMA TEAM - RTU FC spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla NewProject - LNOB /Mārupe spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NewProject - TENTE spēles bildes un video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Otrajā un Trešajā līgā – 2015.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Artūrs Ansons
Artūrs Ansons

(Baltic Express LV)
40

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin