Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2015./2016.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 11.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 418 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2987






Ziņas
Startējušas Rīgas čempionāta 2. un 3. līgas sacensības
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 26.10.2015
Aizvadītajā nedēļā starts tika dots „SYNOTtip” Rīgas telpu futbola čempionāta 2015./2016. gada sezonas tradicionālajām sacensībām 2. un 3. līgā. Kā iepriekš vēstīts, katrā no līgām šajā sezonā startē pa 16 dalībniecēm. Pirmās nedēļas ietvaros komandas aizvadīja astoņas spēles 2.līgā un 11 mačus 3.līgā.

Turnīra 2.līgas A apakšgrupā pa divām spēlēm jau paspējušas aizvadīt „OSK Ostnieks” un „Olaine” vienības. „OSK Ostnieks” turnīru sāka ar 5:3 panākumu duelī pret „AVANTEX”, savukārt nākamajā cīņā ar 2:6 atzina „EUROLOGI” vienības pārākumu (uzvarētāju rindās pa diviem vārtiem guva Arturs Jefremenkovs un Deniss Kravcovs). Tikmēr „Olaine” telpu futbolisti pa abiem mačiem spēja sakrāt četrus punktus, uzveicot „Cerber” (3:0), kā arī dalot punktus uz pusēm cīņā ar „Marshal FC” – 5:5. Jāpiebilst, ka pēdējā no minētajām spēlēm Olaines komandai piederēja 4:0 un 5:1 pārsvars, bet sāncenši izlīdzinājumu panāca tikai noslēdzošajā minūtē. „Olaine” rindās „hat-trick” realizēja Vladislavs Medvedins, bet divus vārtus guva Aleksandrs Mihailovs.

Tikmēr 2.līgas B grupā teicams sezonas ievads padevies „USB”, kas ar 5:1 uzveica „ASK Kadaga” (trīs vārti Gintam Cimeram) un ar 4:1 lika kapitulēt arī „Baltic International Bank” (BIB). Savā pagaidām vienīgajā cīņā uzvaru svinēja „RegVardy”, ar 3:2 pārspējot „ASK Kadaga”, savukārt jau minētā BIB, atspēlējot 1:2 deficītu, sarūgtināja „Akela Kļūdījās” – 3:2.

Nedaudz aktīvāka pirmās nedēļas ietvaros bijusi 3.līga, kur tās dalībnieces izspēlējušas jau 11 mačus. A grupā jāizceļ „Stopiņi” komandas veikums – uzvara gan savā laukumā (5:2), gan izbraukumā (9:0) pār „Napalm” vienību. Šajās divās cīņās kopumā piecus vārtus „Stopiņu” labā guva Andrejs Kuzmins, kurš tādējādi līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā izvirzījies priekšgalā kopā ar Jāni Krasnovski (FK „Laikmets”) un Igoru Vosloboinikovu („HAVI Logistics”). Vēl A apakšgrupā trīs punktus savā rēķinā „ierakstīja” „Medical Group DENS” (5:4 pār „Baltic Express LV”) un „Riga United” (5:1 pret FC „Inter STAR 35+”).

Savukārt šīs pašas līgas B grupā ar divām uzvarām šīs sezonas čempionātu sākušas FK „Laikmets” un „Evolution Gaming” „blices”. „Laikmets” ar 4:1 sarūgtināja „ASK Kadaga 2”, bet ar 12:1 svinēja pagaidām visas līgas ietvaros pārliecinošāko panākumu pār „Satis Grupa” („hat-trick” realizēja J.Krasnovskis un Ivans Sovins). Savukārt „Evolution Gaming” guva virsroku dueļos ar „HAVI Logistics” (5:4) un „Satis Grupa” (8:3). Vēl B apakšgrupā pa uzvarai svinēja „Estoty/JOMA TEAM” (2:1 pār „Husky/LSPA”), „HAVI Logistics” (8:5 pār „Husky/LSPA”) un „ASK Kadaga 2” (3:2 pret „Ķekavas novads”).
Zibensziņas
2016.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - NewProject (1:2)
M.Tumanovs 18 - A.Lavrenovs 20; P.Nikitonovs 36
bildes un video

2016.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI (uz 14.03.2016)>>>

NewProject - 2016.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8 fināla DSV Transport - JakoSport&Graanul Pellets spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Estoty / JOMA TEAM - RTU FC spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla NewProject - LNOB /Mārupe spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NewProject - TENTE spēles bildes un video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Otrajā un Trešajā līgā – 2015.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Artūrs Ansons
Artūrs Ansons

(Baltic Express LV)
40

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin