Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2015./2016.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 11.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 418 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2987






Ziņas
“JakoSport&Graanul Pellets” gūst svarīgu uzvaru un izvirzās vienvadībā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 23.11.2015
Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē tika aizvadīta “SYNOTtip” Rīgas telpu futbola čempionāta Elites līgas piektās kārtas spēles. Mača priekšpēdējā minūtē gūstot uzvaras vārtus, ceturto panākumu svinēja “JakoSport&Graanul Pellets” vienība, tādējādi izvirzoties čempionāta kopvērtējuma tabulas vienvadībā.

Jaunkronētā turnīra līdere samēroja spēkus ar “RSU” komandu, dramatiskā cīniņā triumfējot ar rezultātu 4:3. Pirmā puslaika ietvaros abas sāncenses apmainījās ar vārtu guvumiem, neilgi pēc pārtraukuma vadību ieguva “JakoSport&Graanul Pellets”, savukārt otrā puslaika vidusdaļā “RSU” panāca 3:2 jau savā labā. Šāds rezultāts turējās līdz pat 38.minūtei, kad īsā laika sprīdī Maksims Selivončiks ne tikai panāca izlīdzinājumu, bet arī nodrošināja izšķirošos vārtus savas komandas labā.

Bez M.Selivončika uzvarētāju rindās precīzi sita arī Artjoms Voroņins un Vitālijs Smirnovs, kamēr “studentiem” vārtu guvumi Toma Rajecka, Kristapa Viškera un Ojāra Kalnozola kontā. Līdz ar “JakoSport&Graanul Pellets” sīkstāko konkurentu – FK “Rīnūži Rīga” un “Garāža” – punktu zaudēšanu šajā kārtā minētā mača veiksminiece ar 12 punktiem piecās spēlēs kļuvusi par šobrīd vienīgo Elites līgas līderi.

FK “Rīnūži Rīga”, nenoturot gan 2:0, gan 3:1 handikapu, svētdien cīnījās neizšķirti 3:3 ar “FREE” komandu. Arī šajā duelī iedzinēji jeb “FREE” telpu futbolisti no sev nelabvēlīga rezultāta izglābās pašā mača izskaņā, noslēdzošo trīs minūšu laikā no nelabvēlīgā 1:3 panākot 3:3. Komandas labā divus vārtus guva Pāvels Blizņuks, viens trāpīgs raidījums Igoram Kapustinam, kamēr FK “Rīnūži Rīga” rindās “dubli” realizēja Ingus Makovskis, bet viens precīzs sitiens Ruslanam Kazarcevam. Jāpiebilst, ka “Rīnūži Rīga” spēli pabeidza viena vīra skaitliskajā mazākumā – spēles izskaņā otro brīdinājumu nopelnīja Andris Kangars.

Citā Elites līgas spēlē aizvadītās nedēļas nogalē otro zaudējumu pēc perfekti iesāktās sezonas piedzīvoja “Garāža”, kas ar 0:2 atzina FC “Inter STAR” pārākumu. Spēles 33.minūtē uzvarētāju rindās rezultātu atklāja Pāvels Lavrentjevs, savukārt priekšpēdējā minūtē savas komandas pārsvaru dubultoja Kirils Jeļkins.

Visbeidzot vēl nepieminētajā piektās kārtas duelī par pārliecinošāko dienas panākumu parūpējās “LNOB/Mārupe”, sagraujot pastarīti “RTU FC/TUC” – 7:2. Trīs vārtus uzvarētājiem guva Jānis Kārkliņš, divi trāpīgi raidījumi Kristapam Eimanim, bet pa vienam – Rihardam Celmiņam un Mārim Upeniekam. “RTU FC/TUC” abus prestiža vārtus spēja gūt vien neilgi pirms tiesneša beigu svilpes, kad jau atradās zaudētājas lomā ar 0:7 – trāpīgi sita Kaspars Lakševics un Aivis Zorģis.

Elites līgas kopvērtējuma tabulā, kā norādīts, līdere ir 12 punktus iekrājusī “JakoSport&Graanul Pellets”, no kuras par diviem punktiem atpaliek FK “Rīnūži Rīga”, bet par trim – “Garāža” un FC “Inter STAR”. Septiņi punkti šobrīd “RSU” vīriem, seši “LNOB/Mārupe”, trīs “FREE”, bet viens punkts “RTU FC/TUC” komandai.

Līgas rezultatīvākais spēlētājs joprojām ir “RSU”pārstāvis Vsevolods Čamkins, kura rēķinā septiņi vārtu guvumi, bet par reizi mazāk pretinieku vārtsargus pārspējis “JakoSport&Graanul Pellets” spēlētājs M.Selivončiks.

Elites līgas nākamā kārta risināsies jau šo svētdien, 29. novembrī.
Zibensziņas
2016.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - NewProject (1:2)
M.Tumanovs 18 - A.Lavrenovs 20; P.Nikitonovs 36
bildes un video

2016.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI (uz 14.03.2016)>>>

NewProject - 2016.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8 fināla DSV Transport - JakoSport&Graanul Pellets spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Estoty / JOMA TEAM - RTU FC spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla NewProject - LNOB /Mārupe spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NewProject - TENTE spēles bildes un video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Otrajā un Trešajā līgā – 2015.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Andrejs Šmatovs
Andrejs Šmatovs

(FK Laikmets)
33
Aleksejs Mirmanovs
Aleksejs Mirmanovs

(Akela Kļūdījās)
53

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin