Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2015./2016.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 11.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 418 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2987






Ziņas
Rīgas čempionāta zemāko līgu līderes – “Akela Kļūdījās” un “Estoty/JOMA TEAM”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 7.12.2015
Apgriezienus turpina uzņemt “SYNOTtip” Rīgas telpu futbola čempionāta abas zemākās līgas. Tuvojas beigām otrais sacensību kalendārais mēnesis, un katrā no līgām arī iezīmējušās izteiktas favorītes – šobrīd 2.līgas ietvaros vispārliecinošāko sniegumu demonstrē “Akela Kļūdījās”, kamēr 3.līgā deviņu pēc kārtas izcīnītu uzvaru sēriju sasniegusi “Estoty/JOMA TEAM”.

“Akela Kļūdījās” šobrīd ir 2.līgas B apakšgrupas stabila līdere, kas iekrājusi 25 punktus un svinējusi panākumus astoņās no 11 aizvadītajām cīņām. Pagājušās nedēļas šķērsgriezumā “akelieši”, pateicoties trim Alekseja Rosohas vārtu guvumiem, savā vienīgajā mačā ļoti saspringtā cīņā, atspēlējot 1:5 deficītu, ar rezultātu 7:6 pārspēja “Baltic International Bank” (BIB), tādējādi palielinot pārsvaru pār tuvāko sekotāju “USB” līdz septiņu punktu apjomam.

“USB” (18) nedēļas ietvaros piekāpās “LSPA” (2:4), savukārt grupas trešajā vietā pagaidām izvirzījusies “RegVardy” (15), kas cīnījās mainīgām sekmēm, pārspējot “MLFC Victoria/Lerona” (5:1), kā arī atzīstot “UNICEF” pārākumu – 2:3. Uzreiz aiz vadošā trijnieka izkārtojušās uzreiz trīs nākamās vienības, kas sakrājušas pa 14 punktiem – to vidū ietilpst “UNICEF”, “BIB” un “LSPA”, savukārt ne pārāk sekmīgs sniegums tabulas pēdējā “ailītē” ierindo jau minēto “MLFC Victoria/Lerona”, kas cīņai pret “LSPA” nespēja nokomplektēt sastāvu, piedzīvojot tehnisko zaudējumu 0:10.

Šīs pašas līgas A grupā divas spēles aizvadīja pašreizējā līdere “Olaine” (21), gūstot pārliecinošu uzvaru pār “OSK Ostnieks” (10:3) un cīnoties neizšķirti ar tuvāko sāncensi kopvērtējuma tabulā “Industrial Steel Group” (1:1). Pēdējā, kas šobrīd izcīnījusi 17 punktus, spraigā cīņā pārspēja pašreiz trešajā pozīcijā esošo “EUROLOGI” (4:3).

“EUROLOGI” (16) vienībai nedēļas veikums vērtējams ar mīnusa zīmi – bez jau minētās neveiksmes pret “Industrial Steel Group” ciesta neveiksme arī duelī pret “AVANTEX” (0:2). Vēl no pārējo komandu snieguma jāatzīmē “Cerber” izcīnītie četri punkti divos mačos – neizšķirts pret “Rīgas Pašvaldības Policija” (3:3) un triumfs cīņā ar “Marshal FC” (5:1).

Jāpiebilst, ka 2.līgas A apakšgrupā pilnīgi visas astoņas turnīra dalībnieces spējušas pārsniegt desmit punktu robežu, tādēļ atlikušajā pirmā etapa gaitā paredzama spraiga spēkošanās par iekļūšanu vadošajā četriniekā, kas ļautu turpināt cīņu par godalgotajām vietām.

2.līgas rezultatīvākais spēlētājs ir 15 vārtus guvušais Vladislavs Medvedins (“Olaine”), bet par vieniem vārtiem mazāk Artura Jefremenkova (“EUROLOGI”) rēķinā.

Tikmēr 3.līgas B grupā lielisku sniegumu turpina demonstrēt līdere “Estoty/JOMA TEAM” (31), kas pagarināja uzvaru sēriju līdz deviņām (!). Nedēļas ietvaros apakšgrupas vadošā komanda kaldināja divus pārliecinošus panākumus, sagraujot FK “Kadaga 2” (10:1 un trīs vārti Mihailam Suvorovam) un “Ķekavas novads” (9:3 un “hat-trick” Ņikitam Korovinam). “Estoty/JOMA TEAM” šobrīd ir vienīgā (!) turnīrā ne reizi zaudējuma rūgtumu vēl neizjutusī komanda – 10 uzvaras un viens neizšķirts.

Stabilā otrajā pozīcijā B grupā iekārtojusies “Evolution Gaming” (26), divas reizes cīnoties neizšķirti pret FK “Laikmets” – 1:1 un 5:5. Pēdējā šobrīd kopvērtējuma tabulā ar 18 punktiem ieņem trešo vietu, savukārt ceturtajā pozīcijā ar 16 punktiem ierindojas “Husky/LSPA”, kas uzveica FK “Kadaga 2” (3:1), kā arī kapitulēja “HAVI Logistics” vienībai – 0:4.

Visbeidzot šīs pašas līgas A grupā līderes statuss šobrīd “Medical Group DENS” (25) “blicei”, kas savā vienīgajā cīņā ar 6:2 uzveica FC “Inter STAR 35+”. Neveiksmes turpina vajāt sezonu fantastiski sākušo “Stopiņi” (21) vienību, kas turnīra startā izcīnīja septiņas uzvaras pēc kārtas, bet aizvadītajā nedēļa piedzīvoja divus zaudējumus, piekāpjoties “Baltic Express LV” (1:3) un “Garāža 2” (2:3).

Tikmēr “Baltic Express LV”, kas šobrīd jau savākusi tikpat daudz punktus kā “Stopiņi”, proti, 21, bez jau minētā panākuma pār tiešo konkurenti plūca uzvaras laurus arī duelī ar “Riga United” – 7:3.

Veiksmīgs starts nedēļas gaitā padevās vienai no grupas tabulas lejasgala komandām “Napalm”, kas trijās spēlēs izcīnīja sešus punktus – gūtas uzvaras pār “Xteam.lv/Lerona” (3:2) un FC “Inter STAR 35+” (5:4), kā arī piedzīvots zaudējums pret “Garāža 2” – 1:6.

3.līgas rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā atrodams “Estoty/JOMA TEAM” pārstāvis Mihails Suvorovs, kurš guvis 17 vārtus, savukārt 16 precīzi sitieni Oļega Darmoroza (“Stopiņi”) kontā.
Zibensziņas
2016.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - NewProject (1:2)
M.Tumanovs 18 - A.Lavrenovs 20; P.Nikitonovs 36
bildes un video

2016.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI (uz 14.03.2016)>>>

NewProject - 2016.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8 fināla DSV Transport - JakoSport&Graanul Pellets spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Estoty / JOMA TEAM - RTU FC spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla NewProject - LNOB /Mārupe spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NewProject - TENTE spēles bildes un video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Otrajā un Trešajā līgā – 2015.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Artūrs Ansons
Artūrs Ansons

(Baltic Express LV)
40

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin