Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
Izaicinājuma līga turpina uzņemt apgriezienus
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 9.11.2016
Vairāk nekā trīs kalendāro nedēļu garumā risinās SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā Izaicinājuma līgā, kur spēkiem mērojas 27 komandas. Pakāpeniski visu trijās apakšgrupu ietvaros, kur katrā cīnās pa deviņām vienībām, iezīmējas gan vadošo komandu plejāde, gan arī vienības, kurām acīmredzami grūti būs šosezon spēkoties par čempionāta godalgotajām vietām. Patlaban pilnīgi visas komandas paspējušas aizvadīt vismaz vienu maču.

Izaicinājuma līgas A apakšgrupā joprojām līderes grožus rokās tur “LSPA”, kas pēdējās nedēļas laikā guva piekto uzvaru, ar rezultātu 3:2 uzveicot “Baltic International Bank” (BIB). Izšķirošos vārtus trīs minūtes pirms tiesneša beigu svilpes “studentiem” guva Mārtiņš Remess, bet kopumā Sporta akadēmijas atbalstītā vienība sešos mačos iekrājusi 15 punktus.

Turpat netālu aiz “LSPA” kopvērtējuma tabulā atrodas 12 punktus savākusī “Industrial Steel Group”, kas nedēļas šķērsgriezumā kaldināja panākumus abos aizvadītajos mačos, pārspējot gan “Lerona” (6:2), gan arī “Estoty/JOMA TEAM” (2:1). Savukārt pa vienai uzvarai izcīnīja jau minētā “Estoty/JOMA TEAM” (4:1 pret AFK “Laikmets”) un FK “Kadaga” (2:1 pret BIB). Jāatzīmē, ka grupas trešajā vietā ar septiņiem punktiem patlaban ierindojas “Viesulis/RTU”, bet četrām dalībniecēm – “Lerona”, “BIB”, AFK “Laikmets” un SK “Kengaross/Salaspils” – atņemt punktus konkurentēm pagaidām nav izdevies.

Tikmēr Izaicinājuma līgas B grupas tabulā priekšā sāncensēm ar sešos mačos iegūtiem 13 punktiem atrodas ārpus konkurences sacensībās startējošā TFK “Salaspils Mandarin Group”. Līdere nedēļas gaitā pašā spēles izskaņā izglābās no zaudējuma cīņā ar “AVANTEX” (3:3 un vēl trīs minūtes pirms mača beigām rezultāta deficīts bija 1:3), kā arī atkārtotā duelī šo pašu pretinieci pieveica ar rezultātu 5:2.

Punkta atstatumā no pirmās vietas īpašnieces B apakšgrupā atrodas “EUROLOGI/GiftPrint.LV” – šī vienība ir viena no trim visas līgas dalībniecēm, kurai pagaidām izdevies saglabāt simtprocentīgu bilanci (četras uzvaras tikpat spēlēs). Pēdējais no šiem panākumiem tika kaldināts pret “Factset”, kur uzvarētāja izcīnīja patlaban iespaidīgāko panākumu visas līgas kontekstā (13:2), četrus vārtus gūstot Edgaram Neverovskim.

Nevienai no pārējām septiņām vienībām šai grupā nav izdevies sasniegt desmit punktu robežu. Vistuvāk tam ir “RAITA” (7), kas ar 8:2 sagrāva “Factset”, un “Medical Group DENS” (6), kas sarūgtināja “Konteyner” – 5:3. Savukārt duelis starp “Husky” un “Konteyner” kļuvis par vienīgo līgas kontekstā, kur nevienai no sāncensēm neizdevās gūt vārtus, mačam noslēdzoties ar bezvārtu neizšķirtu. Jāpiebilst, ka šajā grupā vismaz punktu izdevies iegūt pilnīgi visām dalībniecēm.

Kopvērtējuma tabulas ziņā visblīvākā situācija šobrīd vērojama C grupā, kur trīs no dalībniecēm (“Petrow 35+/Jaunais Dinamietis”, “RegVardy” un “NAPALM”) sasniegušas deviņu punktu apjomu, turklāt pēdējās divas no pieminētajām var lepoties ar simtprocentīgu bilanci. Aizvadītās nedēļas gaitā divus panākumus svinēja “Petrow 35+/Jaunais Dinamietis” (4:1 pret “USB” un 4:2 pret “Evolution Latvia”) un “RegVardy” (2:0 pret “LJA” un 8:0 pret “HAVI Logistics”), bet vienu “NAPALM” – 5:3 pret “Cerber”.

Vienā no grupas mačiem “LJA” piešķirta tehniskā uzvara pār “Evolution Latvia” (10:0), kas saistīts ar to, ka pēdējo rindās mačā piedalījās nepieteikts futbolists. Šajā sakarā organizatori aicina turnīra dalībnieces allaž rūpīgi pārbaudīt savu spēlēm pieteikto futbolistu sarakstu, lai izvairītos no tamlīdzīgām situācijām.

Izaicinājuma līgas rezultatīvākais spēlētājs šobrīd ir deviņus vārtus guvušais E.Neverovskis (“EUROLOGI/GiftPrint.LV”), bet par vienu trāpīgu raidījumu mazāk “RegVardy” pārstāvim Eduardam Žuravļovam.

Turnīra organizatori arī vēlas informēt, ka, sākot no 8. novembra, tiek veikta Izaicinājuma līgas komandu foto un video sesijas, kuru grafiks atrodams turnīra mājaslapā pie zibensziņām.

Tāpat tiek vērsta uzmanība uz to, ka līdzīgi kā Elites līgā kopā ar filmēšanu tiks veikta spēles tiešraide RFF mājaslapā www.riga.lff.lv, RFF Youtube kanālā www.youtube.com/user/FTALatvia un Facebook sociālajā tīklā www.facebook.com/RigaFootball. Būs pieejami arī pilnu spēļu video ieraksti.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(TFK Salaspils Mandarin Group*)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy**)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Garāža)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin