Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
Pārtrūkst “JakoSport&Graanul Pellets” uzvaru sērija
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 15.11.2016
Svētdien Rīgas 15. vidusskolā, kā ierasts, norisinājās kārtējās Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētās “SynotTip” Elites līgas spēles. Ceturtās kārtas ietvaros pirmo zaudējumu pēc trīs panākumu sērijas piedzīvoja “JakoSport&Graanul Pellets”, taču par spīti tam saglabāja līderes statusu. Deviņu punktu robežu sasniedza “Garāža”, kas nomināli ieņem otro vietu, jo savstarpējā spēlē šosezon piekāpās “JakoSport&Graanul Pellets” vienībai.

Mačā pret FC “INTER STAR” pērn Elites līgā zelta godalgas izcīnījusī “JakoSport&Graanul Pellets” jau sestajā minūtē nonāca iedzinējas lomā ar divu vārtu deficītu (0:2), sāncenšu rindās precīzi sitot Andrejam Bakradzem un Andrejam Burenkovam. Cīņas 15. minūtē Maksims Selivončiks, realizējot “pendeli”, vienus vārtus atguva, tomēr puslaika izskaņā atkal savu vārdu teica “INTER STAR” Romāna Šteinboka personā – 3:1.

Otrā puslaika vidū M.Selivončiks ar filigrāni izpildītu soda sitienu no jauna sadeldēja rezultāta deficītu līdz minimumam, bet šāds rezultāts saglabājās vien trīs minūtes – pēc sekmīgas individuālas darbības A.Burenkovs raidīja bumbu vārtu “devītniekā”, gūstot savus otros vārtus un nodrošinot “INTER STAR” triumfu – 4:2.

Citā svētdien notikušajā mačā trešo uzvaru četrās spēlēs kaldināja “Garāža”, kas ar minimālu 2:1 handikapu uzveica “DSV Transport”. Cīņas pirmās 20 minūtes “Garāža”, pateicoties Eināra Freimaņa un Eņa Belgasema vārtu guvumiem, noslēdza ar 2:0 pārsvaru, bet pēc pārtraukuma “DSV Transport” spēja atgūt vienus vārtus – 27. minūtē izcēlās Edgars Ivanovs. Vairāk šajā mačā rezultāts arī nemainījās, neraugoties uz “transportnieku” aktīvajiem centieniem izglābties no sakāves.

Jurija Ivanova 31. minūtē gūtie vārti izrādījās vienīgie “Olaine” vienības triumfā pār Virslīgas čempionāta komandas FK “RABA” fārmklubu, kas uz šo spēli ieradās tikai ar vienu cilvēku maiņā. Olainiešiem šī bija pirmā uzvara Elites līgas turnīrā – līdz tam komanda bija piedzīvojusi neveiksmes visās trijās aizvadītajās spēlēs, kamēr “RABA 2” cieta pirmo neveiksmi.

Tieši tāpat pēc triju zaudējumu sērijas pirmo reizi šajā sezonā varēja uzgavilēt “FREE”, kas ar rezultātu 4:2 sarūgtināja “UNICEF”. Pa vieniem vārtiem uzvarētāju rindās guva Andrejs Gornaks, Aleksandrs Voitenoks, Vasilijs Kravcevs un Igors Kapustins, kamēr pretiniekiem precīzi sita Aleksandrs Kornejevs un Sergejs Zolotuhins.

Pēc šīs kārtas pilnīgi visas no astoņām komandām ir izcīnījušas vismaz vienu uzvaru. Sacensību rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā izmaiņas nav notikušas – joprojām divvadībā atrodas Aleksandrs Mihailovs (“Olaine”) un Artjoms Voroņins (“JakoSport&Graanul Pellets”), no kuriem katrs sarūgtinājis pretinieku vārtsargus pa četrām reizēm, tomēr aizvadītajā kārtā abi šie līderi “klusēja”.

Elites līgas nākamā kārta risināsies šo svētdien, 20. novembrī.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(TFK Salaspils Mandarin Group*)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy**)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Garāža)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin