Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
Iezīmējas līderu pulks A un B grupā, C apakšgrupā situācija arvien saspringta
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 23.11.2016
Jau vairāk nekā viena kalendārā mēneša apjomā aizvadītas cīņas SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Izaicinājuma līgā, kur arvien izteiktāk iezīmējies favorītu pulks A un B grupā, kamēr C apakšgrupā situācija kopvērtējuma tabulā arvien ir visnotaļ blīva un saspringta.

Izaicinājuma līgas A grupā iepriekšējās nedēļas gaitā vienu spēli aizvadīja līdere “LSPA”, kas, neraugoties uz to, ka mača gaitā atradās vadībā ar 2:0 un 3:2 pārsvaru, cīnījās neizšķirti 3:3 ar “Estoty/JOMA TEAM”. Šobrīd Latvijas Sporta akadēmijas atbalstītā vienība sakrājusi jau 25 punktus, taču jāatzīst arī tas, ka salīdzinājumā ar konkurentēm “LSPA” izspēlējusi krietni vairāk maču.

Maksimāli iespējamos sešus punktus savāca pašreiz otrās pozīcijas īpašniece “Viesulis/RTU” (17), pārliecinoši sagraujot SK “Kengaroos/Salaspils” (11:1 un četri vārti Emīlam Draškam), kā arī pārspējot “Lerona” vienību – 3:1. Savukārt trešo vietu par spīti neveiksmei duelī ar “Baltic International Bank” (1:2) saglabāja 12 punktus iekrājusī “Industrial Steel Group”.

Aiz līderu trijnieka A grupas tabulā iekārtojusies FK “Kadaga” (10), bet desmit punktu robežu nav izdevies sasniegt “Baltic International Bank” (6), “Estoty/JOMA TEAM” (5), kā arī “Lerona” un AFK “Laikmets” (abām pa 3 punktiem). Joprojām savus pirmos punktus lūko nopelnīt SK “Kengaroos/Salaspils”, kas piedzīvojusi neveiksmes visās sešās spēlēs.

Tikmēr B apakšgrupā 20 punktu robežu izdevies pārsniegt jau divām vienībām – TFK “Salaspils Mandarin Group” (25) un “EUROLOGI/GiftPrint.LV” (21). Pirmā no tām aizvadīja lielisku nedēļu, uzvarot visas trīs spēles – 3:2 un 4:0 pret “Husky”, kā arī 7:2 duelī ar “Konteyner”. Savukārt “EUROLOGI/GiftPrint.LV”, pateicoties Artura Jefremenkova vārtu guvumam 38.minūtē, ar 3:2 uzveica “RAITA”, savukārt savā nākamajā cīniņā pret “Marshal FC” piedzīvoja pirmo zaudējumu turnīrā pēc septiņu panākumu sērijas, atzīstot sāncenšu pārākumu ar vienu vārtu deficītu – 4:5.

B grupas trešajā vietā patlaban iekārtojusies “RAITA” (14), kas bez jau minētā zaudējuma pret “EUROLOGI/GiftPrint.LV”, citā mačā dalīja punktus uz pusēm ar “AVANTEX” (3:3), savukārt ar 12 punktiem ceturto pozīciju ieņem “Medical Group DENS” (4:1 pret “AVANTEX”).

Aiz vadošā kvarteta B apakšgrupā izkārtojušās attiecīgi “Marshal FC” (9), “AVANTEX” (6), “Husky” (4), “Factset” (3) un “Konteyner” (1).

Visbeidzot Izaicinājuma līgas C grupā pārtrūka “Napalm” komandas uzvaru sērija – pēc četriem panākumiem “Napalm” piedzīvoja bezvārtu neizšķirtu duelī ar “RegVardy” un ar kopumā izcīnītiem 13 punktiem šobrīd ieņem otro pozīciju. Līdere “Petrow 35+/Jaunais Dinamietis” (15) cīņā ar jau minēto “RegVardy” kaldināja panākumu (5:3), tāpat pa uzvarai izcīnīja trešajā un ceturtajā vietā esošās “LJA” un “HAVI Logistics” (abām pa 12 punktiem). “LJA” ar 4:1 lika kapitulēt “Cerber”, savukārt “HAVI Logistics” spraigā cīniņā, atspēlējot 2:4 deficītu, ar 6:5 pārspēja “Evolution Latvia”.

C grupas tabulā aiz līderu četrinieka turpat netālu izkārtojušās vēl trīs tuvākās sekotājas – “RegVardy” (11), “USB” (10) un FK “TUC” (9), kamēr krietni nostāk iepaliek “Cerber” (3) un “Evolution Latvia” (0).

Izaicinājuma līgas rezultatīvākais futbolists šobrīd ir Edgars Neverovskis (“EUROLOGI/GiftPrint.LV), kura rēķinā 14 vārtu guvumi, savukārt 11 precīzi sitieni Bruno Bērziņa (“LSPA”) rēķinā.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(TFK Salaspils Mandarin Group*)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy**)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Garāža)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin