Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
FK “RABA 2” uzvar FC “INTER STAR” un pārņem vadību
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 13.12.2016
Iepriekšējā svētdienā 15. vidusskolā Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā “SynotTip” Elites līgā tika izspēlēta otrā apļa pirmā kārta. Svarīgu panākumu izcīnīja FK “RABA 2”, kas, atspēlējot 0:1 deficītu, ar rezultātu 2:1 uzveica FC “INTER STAR” un pārņēma vienvadību turnīra kopvērtējuma tabulā.

Spēles rezultāts tika atklāts 13.minūtē, kad pēc veiksmīgas kombinācijas no Arta Kupriša piespēles FC “INTER STAR” komandu vadībā izvirzīja Dmitrijs Gruņičevs. Cīņas turpinājumā rezultāts ilgu laiku nemainījās, un minimālu handikapu “INTER STAR” saglabāja arī lielāko daļu no otrā puslaika līdz pat 35.minūtei, kad ar sekmīgu tālsitienu izlīdzinājumu panāca Andrejs Ziļs. Un arī tas vēl nebija viss – pēc trim minūtēm Leons Krasnovs vadībā izvirzīja jau Virslīgas čempionāta vienības fārmklubu.

Mača izskaņā FC “INTER STAR” ar aktīvu uzbrukumu palīdzību lūkoja izglābties no zaudējuma, tomēr rezultāts palika nemainīgs. Līdz ar šo uzvaru FK “RABA 2” sasniedza 15 punktu robežu un patlaban Elites līgas kopvērtējumā atrodas vienvadībā, par punktu apsteidzot tuvāko sekotāju “JakoSport&Graanul Pellets”, kas aizvadītajā svētdienā beidzot pārtrauca četru neuzvarētu spēļu sēriju.

Cīņā ar “FREE” “JakoSport&Graanul Pellets” pirmo puslaiku noslēdza ar minimālu 3:2 handikapu, savukārt izšķirošo pārsvaru šajā duelī panāca otrā puslaika vidū, kad aptuveni piecu minūšu intervālā guva trīs bezatbildes vārtus, panākot 6:2 pārsvaru. Sāncenši uz to prata atbildēt vien ar Edgara Jurčenoka vārtu guvumu, spēlei noslēdzoties ar “JakoSport&Graanul Pellets” triumfu – 6:3.

Uzvarētāju sastāvā “dubli” realizēja uzreiz divi futbolisti, proti, Maksims Selivončiks un Maksims Tumanovs, bet pa reizei izcēlās Jevgeņijs Aleksejenko un Andrejs Motiļs. Tikmēr “FREE” rindās vieni vārti jau minētā E.Jurčenoka rēķinā, kā arī Andrejam Gornakam un Artūram Burņinam.

Kā zināms, “JakoSport&Graanul Pellets” turnīru sāka ar trim uzvarām, bet pēcāk piedzīvoja četru neuzvarētu spēļu sēriju. Aizvadītās svētdienas panākums ļāva komandai nostiprināties kopvērtējuma tabulas otrajā pozīcijā.

Fantastiskā veidā, atspēlējot 1:4 rezultāta deficītu, uzvaru svētdien kaldināja “DSV Transport”, kas, pateicoties četriem Mihaila Ivanova vārtu guvumiem, ar rezultātu 6:4 uzveica “UNICEF”. Pēdējā jau cīņas 13.minūtē ieguva solīdu trīs vārtu pārsvaru (4:1), taču “transportnieki” līdz pirmā puslaika izskaņai prata sadeldēt rezultāta deficītu līdz minimumam – 3:4. Mača noslēdzošo sešu minūšu laikā “DSV Transport” guva trīs bezatbildes vārtus, izcīnot uzvaru un izvirzoties čempionāta kopvērtējuma tabulas trešajā pozīcijā.

Bez jau minētā M.Ivanova uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Edgars Ivanovs un Imants Kalašņikovs, savukārt “UNICEF” sastāvā divi vārti Aleksandram Zeņkovam, bet pa vieniem – Vadimam Ļašenko un Aleksandram Žukovam.

Visbeidzot vēl nepieminētajā cīniņā “Olaine” ar minimālu 2:1 handikapu svētdien uzveica “Garāža” vienību. Uzvarētājiem pirmā puslaika ietvaros ar precīziem sitieniem “atzīmējās” Aleksandrs Mihailovs un Jurijs Ivanovs, kamēr “Garāža” rindās 27.minūtē vienīgo reizi precīzs bija Edgars Prauliņš.

Elites līgas kopvērtējuma tabulā komandu izkārtojums arvien ir ļoti blīvs. Kā minēts, pirmajā trijniekā ierindojas FK “RABA 2” (15), “JakoSport&Graanul Pellets” (14) un “DSV Transport” (13), kurām cieši seko “UNICEF” un “Garāža” (abām pa 12 punktiem), bet desmit punktus izcīnījusi “Olaine”. Tabulas noslēdzošajās ailītēs izkārtojušās pa septiņiem punktiem savākušās FC “INTER STAR” un “FREE”.

Sacensību rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā atrodas desmit vārtus guvušais A.Zeņkovs (“UNICEF”), bet par diviem trāpīgiem raidījumiem mazāk M.Ivanovam (“DSV Transport”).

Elites līgas čempionāts pēc neliela pārtraukuma atsāksies 15. janvārī.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(TFK Salaspils Mandarin Group*)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy**)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Garāža)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin