Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
“JakoSport&Graanul Pellets” vēlreiz uzvar un nostiprina vadību
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 24.1.2017
Trešo uzvaru pēc kārtas pēdējo kārtu ietvaros svētdien Rīgas 15. vidusskolā notikušajā Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētās “SynotTip” Elites līgas spēlē izcīnīja pašreizējā līdere “JakoSport&Graanul Pellets”, kas tādējādi vēl vairāk nostiprināja vadību turnīra kopvērtējuma tabulā.

Trīs Vitālija Smirnova vārtu guvumi palīdzēja “JakoSport&Graanul Pellets” ar rezultātu 5:3 uzveikt “Olaine” komandu. Interesanti, ka mača gaitā olainieši trīs reizes atspēlēja minimālu rezultāta deficītu (0:1, 1:2 un 2:3), tomēr spēles izskaņā turnīra līdere tomēr “izrāva” trīs punktus – vispirms 39. minūtē ar elegantu sitienu “devītniekā” vārtus guva V.Smirnovs, savukārt līdz ar mača beigu sirēnu tukšos Olaines kluba vārtos bumbu raidīja Maksims Selivončiks.

Vēl uzvarētāju sastāvā šajā spēlē vienu reizi “izcēlās” Artjoms Voroņins, bet pretinieku rindās visus trīs vārtus guva Aleksandrs Mihailovs, kurš tādējādi kļuva par šī brīža sacensību rezultatīvāko spēlētāju.

Pēc izcīnītās uzvaras “JakoSport&Graanul Pellets” turnīra tabulā tuvākās sāncenses – “DSV Transport” un “UNICEF” – apsteidz jau par četriem punktiem.

Neveiksmīga šī kārta izvērtās Latvijas Virslīgas čempionāta komandas FK “RABA” fārmklubam, kas piedzīvoja neveiksmi mačā ar “UNICEF” (2:3), neraugoties uz to, ka cīņas gaitā no 0:1 rezultāta panāca 2:1 un divām sāncenšu spēlētāju nopelnītajām sarkanajām kartiņām. Pēc šī zaudējuma FK “RABA 2” atkrita uz ceturto pozīciju kopvērtējuma tabulā.

Jau spēles 3.minūtē “UNICEF” vadībā izvirzīja Romans Sulackis, uz ko pretinieki atbildēja ar Andreja Ziļa trāpīgu raidījumu puslaika vidū. Līdz pārtraukumam emocijas laukumā mutuļoja – sešu minūšu laikā “UNICEF” par rupju spēli nopelnīja divus noraidījumus (Dmitrijs Prohorovs un Vladislavs Eidimits), un vienu no šiem skaitliskajiem vairākumiem FK “RABA 2” arī izdevās realizēt – Dmitrijs Gaļļamovs panāca 2:1. Par spīti šādam notikumu pavērsienam “UNICEF” otrajā puslaikā tomēr izdevās pavērst cīņas gaitu sev vēlamā virzienā – 22.minūtē Dmitrijs Zolotarjovs atjaunoja rezultāta līdzsvaru, bet divas minūtes līdz spēles beigām netīšs FK “RABA 2” futbolista bumbas raidījums savos vārtos ļāva trīs punktus šajā duelī izcīnīt “UNICEF”.

Pēc piecu nezaudētu maču sērijas svētdien neveiksmi cieta “DSV Transport”, kas ar rezultātu 2:6 atzina “FREE” vienības pārākumu. Arī šajā spēlē ne visiem spēlētājiem bija lemts aizvadīt maču līdz galam – cīņas izskaņā tiešo noraidījumu nopelnīja “FREE” vārtsargs Valērijs Urigajevs un “DSV Transport” spēlētājs Jurijs Krasņakovs.

Uzvarētāju rindās pa diviem vārtiem guva Daniels Žarovs un Igors Kapustins, pa reizei spēles protokolā “atzīmējās” Vasilijs Kravcevs un Andrejs Gornaks, kamēr “transportniekiem” vārtus guva Vitālijs Laužels un Dmitrijs Musajevs.

Visbeidzot vēl vienā svētdienas duelī FC “INTER STAR”, pateicoties Dmitrija Gruņičeva, Aleksandra Urbanoviča un Kirila Jeļkina vārtu guvumiem, ar rezultātu 3:1 pārspēja “Garāža”. Pēdējiem prestiža vārtus guva Kristaps Rakštelis.

Turnīra rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā, kā minēts, ar 11 vārtu guvumiem izvirzījies FK “Olaine” pārstāvis Aleksandrs Mihailovs, bet pa desmit precīziem sitieniem Mihailam Ivanovam (“DSV Transport”) un M.Selivončikam (““JakoSport&Graanul Pellets”).

Trīs no turnīra nākamās kārtas spēlēm Rīgas 15. vidusskolā risināsies jau šo svētdien, 29. janvārī, savukārt cīņa starp "Olaine" un FK "RABA 2" vienībām olainiešu dalības starptautiskā turnīrā dēļ pārcelta uz piektdienu, 3. februāri.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Nikita Toropovs
Nikita Toropovs

(SK Kengaroos / Salaspils)
22
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Bogdans Oņiščuks
Bogdans Oņiščuks

(AVANTEX)
31

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin